An: 2012
Culoare: maro metalizat
Timp de lucru: 10-12 ore
Masina are ceva mai mult de un an vechime si a ajuns la mine pentru corectia catorva defecte izolate si pregatirea de iarna. Iata starea initiala a masinii...

Pentru lucrare am folosit urmatoarele produse:
Prespalare - Bilt Hamber Auto-Foam
Spalare - Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, manusa blana Meguiar's
Uscare - prosop Elite Ultra Plush, laveta waffle Eurow, Metrovac Sidekick Blaster
Decontaminare - Einszett Acrysol, Sonax Full Effect, argila Bilt Hamber Soft, Mafra Puliresina, pulverizator Kwazar Mercury
Corectie:
- Kestrel DAS6
- Meguiar's Ultimate Compound, Einszett Hochglanz, Autosol Metal Polish
- pad galben Lake Country CCS, pad alb Lake Country CCS, pad negru Sonus SFX4, Wire Wool
Geamuri – Meguiar’s Glass Cleaner, Stoner Invisible Glass
Protectie – Prima Amigo, Finish Kare 1000P, Finish Kare 2685 Pink Wax
Dressinguri – Finish Kare 108AS Top Kote
Masina a fost spalata cu Bilt Hamber Auto-Foam si samponul Chemical Guys Citrus Wash & Gloss...

Uscarea a fost facuta cu Metrovac Sidekick Blaster si prosoape Elite Ultra Plush si Eurow...

Pe plafon erau prezente niste urme grosiere de rasina si seva pentru indepartarea carora am folosit Mafra Puliresina, iar decontaminarea generala a fost facuta cu argila Bilt Hamber Soft...

Corectia defectelor severe a fost facuta cu Meguiar's Ultimate Compound si un pad galben LC, iar pentru improspatarea generala a lacului am folosit Einszett Hochglanz pe un pad alb LC.
Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Pata de gainat patrunsa in lac...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Inainte...

Dupa...

Evacuarile nu se prezentau intr-o stare prea grozava, asa ca am folosit putin Autosol Metal Polish si wire wool pentru a le revitaliza.
Inainte...

Dupa...

Ornamentele lucioase de la exterior prezentau pete de la solutiile de spalare si au fost curatate cu ajutorul lui Meguiar's Ultimate Compound aplicat cu o laveta de microfibra. Iata un mic 50/50 cu starea de dinainte si dupa.

Leave a comment: