Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

>>>REGULAMENT<<<

Reguli privind utilizarea forumului www.forumtoyota.ro

1. Principii generale

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate, site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe proprietate privata, unde gazda are dreptul societati democrate, acela de a administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii

a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b)Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii

a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori fara explicatii.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul Forumtoyota.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris, dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis.
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie 5 minute( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul Forumtoyota.ro sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parasesti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sunt obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE TOYOTA- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.

23.La sectiunea "Toyota-masina mea" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina

Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Toyota.
See more
See less

Toyota Auris 1,6 L VVTI SOL Ash Grey

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Toyota Auris 1,6 L VVTI SOL Ash Grey

  Pe 21 decembrie, după 5 săptăm&#226;ni de aşteptare, a venit &#238;n sf&#226;rşit şi "Aurica" mea.
  Motor de 1,6 L VVTI, 91 KW (124 CP) / 6000rpm, culoare Ash Grey metalizat, preţ 18.700 EUR DDP.

  Nivelul de dotare e SOL: ABS, EBD, BA, VSC, TRC (utlimele două pot fi decuplate), 9 airbag-uri, Radio CD + MP3, 6 boxe, aer condiţionat automat dual zone, proiectoare ceaţă, senzori lumină şi ploaie, oglindă cu efect anti-orbire, sistem smart entry şi push & start, jante aliaj 16", a venit cu gume de vară Bridgestone Turanza ER300, iar pentru iarnă i-am pus Bridgestone Blizzak LM-25, cruise control, limitator viteză, volan &#238;mbrăcat &#238;n piele etc. &#206;n afară de dotările de serie, am mai primit cadou de la dealer după o negociere senzorii de parcare, covoraşe din cauciuc, tăviţă portbagaj, bandouri laterale şi cotieră (unul din impedimentele pentru mulţi posesori de Auris).

  A venit cu fix 2 km la bord, iar pentru prima alimentare i-am pus benzină Mol Tempo Plus 95. P&#226;nă acum am făcut &#238;n jur de 350 de km, toţi făcuţi prin Bucureşti şi &#238;mprejurimi, iar momentan consumul de de 11,1&#37;.

  Bile albe:
  - ţinuta de drum, stă lipită de şosea.
  - antifonare excelentă, motorul e inaudibil p&#226;nă la 3500 rpm, iar peste &#238;ncepe să toarcă frumos.
  - suspensia e drestul de rigidă, potrivită pentru "excelentele" drumuri din patria lui Videanu.
  - deşi mulţi s-au pl&#226;ns de poziţia la volan, fiind prea &#238;naltă, mie unul &#238;mi place (e adevărat că scaunul a fost lăsat la maxim &#238;n jos).
  - multiplele spaţii de depozitare extrem de utile.
  - se pliează foarte bine pe stilul şoferului, dacă vreau mers economic, mă folosesc de indicatoarele de schimbare a vitezei de pe bord, dacă vreau mers sportiv, schimb la peste 3500.
  - spaţiul interior generos, pot sta comod şi 3 persoane &#238;n spate.

  Singurele aspecte negative momentan sunt reprezentate de ambreiajul o idee prea moale pentru gustul meu și sc&#226;rț&#226;itul fr&#226;nelor la viteze mici. &#206;n rest, maşina e o plăcere din toate punctele de vedere, exact cum m-am aşteptat.

  Voi reveni cu noi opinii după ce apuc s-o scot la drum lung. Am &#238;n plan &#238;n săptăm&#226;nile următoare o ieşire la munte şi una p&#226;nă la Constanţa.
  Attached Files
  BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
  Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
  Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008


 • #2
  Frumoasa! Si culoarea e super! N-am vazut pana acuma decat rosii, negre si bleumarin. Sa o stapanesti sanatos si sa ai noroc de ea! Am fost si eu intr-un drive test cu un Auris si pot sa spun ca e asa cum ai descris-o.
  Cat despre bonusuri.... ce sa mai zic...generos dealer!
  Yaris Hybrid Ist generation

  Comment


  • #3
   Azi am montat bandourile şi cotiera. După cum am promis, am făcut şi două poze în grabă. Mâine revin cu poze ale bandourilor şi mai mai multe detalii despre cotieră (ca vă faceţi idee cât de mare e).
   Faţă de consola aia clasică e un mare pas înainte (e diferenţă de vreo 10 cm între ele, aşa ochiometric), însă ar fi mers să fie o idee mai înaltă.
   Attached Files
   BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
   Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
   Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

   Comment


   • #4
    Azi am reușit să studiez cotiera mai bine. Aceasta are aproximativ 18 cm &#238;nălțime, cu 12 mai mult față de consola centrală clasică prezentă pe modelele Luna și Sol. Cotiera e făcută dintr-un plastic negru plăcut, iar pe partea superioară, unde se sprijină m&#226;na, este capitonata cu un material plastic mai moale, &#238;nsă care-mi pare destul de ușor de zg&#226;riat. &#206;n partea inferioară are un suport de sticlă/pahar, iar &#238;n interior e un spațiu de depozitare foarte &#238;ncăpător. Cu ajutorul ei se poate manevra destul de ușor schimbătorul de viteze și e de real folos la drum lung pentru a nu sta cu m&#226;na at&#226;rnată, &#238;nsă parcă ar fi mers să fie mai lungă cu 2-3 cm. Oricum, cu c&#226;t aveți m&#226;na mai lungă, cu at&#226;t vă va fi mai ușor.
    Și bandourile au ieșit bine, cel puțin pentru București fiind un adevărat necesar pentru parcările noastre supra-aglomerate.
    Atașez alte c&#226;teva poze.
    Attached Files
    BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
    Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
    Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

    Comment


    • #5
     cat e cotiera....si merge si la Yaris????? ca banuiesc ca ar trebui sa mearga.....marfa si bandourile.....
     Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

     Comment


     • #6
      E special pentru Auris. Pentru Yaris există alt model de cotieră -> http://newata.toyota-europe.com/ata/accessory/list.do?accessoryId=92010&typeId=5325
      Last edited by OvidiuH; 01-23-2008, 17:21 PM.
      BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
      Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
      Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

      Comment


      • #7
       merci mult.....dar nu mere linku'...........oricum sunt curios ce pret are o cotiera??? sau le-ai primit gratis???
       Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

       Comment


       • #8
        La Auris costa 510 RON + TVA acum 2 luni.
        Am mai pus &#238;ncă o dată poza cotierei de la Yaris.
        Attached Files
        BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
        Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
        Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

        Comment


        • #9
         Se merita oare investitia???? suma pare cam mare pentru o cotiera.....nu stiu ce sa fac .....aftermarket nu am gasit ....dar banuiesc ca nu sunt cine stie ce daca gasesc.... solutii??????
         Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

         Comment


         • #10
          Aftermarket nu ştiu ce să-ţi spun. La dealer sunt piperate preţurile. Eu opţionalele pe care le-am montat, le-am negociat la cumpărare.
          BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
          Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
          Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

          Comment


          • #11
           Câteva impresii acum că am ajuns cu maşina la aproximativ 1500 km:

           - motorul trage grozav, dacă îl turezi cum trebuie, maşina zboară, iar demarajele sunt excelente.
           - manevrabilitate extrem de facilă, însă parcă mi-aş fi dorit ca la viteze mari direcţia volanului să fie puţin mai tare.
           - maşina e foarte stabilă în curbe, chiar şi la viteze mari, iar suspensiile sunt confortabile.
           - consumul e mulţumitor până acum, 8,6%, având în vedere că jumătate din kilometri au fost făcuţi în Bucureşti.
           - antifonarea e foarte bună, i-am auzit pe unii plângându-se că trenul de rulare e zgomotos, mai ales pe drumuri cu pietriş, însă nu mi s-a părut absolut deloc, şi am avut parte de ceva drumuri proaste. Practic zgomot la rulare apare doar la viteze de peste 100 km/h, iar acolo mi se trage de la anvelopele de iarnă.
           - faza scurtă m-a dezamăgit pe timp de noapte pe drumuri neiluminate, lumina e cam chioară şi trebuie să fac un mic upgrade din punctul ăsta de vedere.
           - mi-aş fi dorit ca scaunul să poată fi lăsat o idee mai jos, poziţia la volan e decentă, excelentă chiar în oraş, însă la drum lung poate deveni uşor obositoare.
           - spaţiul interior ceva mai mare decât la vechea mea Corolla, pe bancheta din spate 3 persoane putând sta comod.
           - deşi mulţi s-au plâns de materialele din interior, mie unul mi se par bune, în orice caz peste cele pe care le am pe vechea Corolla. Singura nemulţumire până acum e că se murdăresc destul de uşor.
           - am 0 greieri, trăncăneli şi alte asemenea.

           Per total mă declar foarte mulţumit de alegerea făcută. Mai revin cu păreri pe parcurs.
           BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
           Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
           Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

           Comment


           • #12
            Iti doresc sa poti scrie la fel si dupa 150.000 km.
            Toyota Avensis 1.8 VVT-i

            Comment


            • #13
             Mersi. Așa să fie.
             BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
             Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
             Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

             Comment


             • #14
              faina masinutza asta. Dar ce ma face curios, cum e sa conduci cu schimbatorul in asemenea pozitie ?
              Fara linkuri externe in semnatura

              Comment


              • #15
               Mai comod dec&#226;t cu oricare alt schimbător. Ţi se pare că acolo ar fi trebuit să fie dintotdeauna.
               BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
               Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
               Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google