Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Toyota Auris 1,6 L VVTI SOL Ash Grey

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Confirm Mi s-ar parea aiurea acum sa stau sa il caut prin spate pe undeva sau pe jos. E chestie de obisnuinta dar e suuuuper comod pus. Parerea mea.

    Comment


    • #17
      Ma apropii de 3000 km.

      - Motorul a devenit mai elastic, trage mai bine, e o placere la drum lung si are rezerve serioase. La 3900 rpm sunt la 130 km/h.
      - Consumul a scazut pana la 8,6%, asta dupa ce ajunsese pe la 9,7% dupa 3 saptamani de mers doar in Bucuresti. Am testat si Cruise Controlul si e o adevarata binecuvantare la drum lung.
      - Intre timp am repus si anvelopele de vara Turanza ER300, schimbare dupa care am remarcat o crestere sensibila a manevrabilitatii si stabilitatii in viraje la viteze mari. Blizzakurile de iarna erau ceva mai greu de manevrat la viteze de peste 130.
      - La un moment dat, pe drum prost, am avut impresia ca am un greieras undeva prin dreapta bordului, insa a disparut la scurt timp.
      - Mi se pare destul de enervant modul in care calculeaza computerul de bord nivelul combustibilului ramas in rezervor, din ce-am vazut, pare fie sa aiba o mica eroare, fie rezerva de combustibil pastrata la final e una serioasa.
      - Farurile bat mai bine acum, dupa un reglaj facut la service, lumina nu e cu mult mai puternica, insa mult mai bine plasata. Totusi, pe drumuri complet neiluminate, parca mi-as dori niste faruri ceva mai serioase.
      - Parbrizul si vopseaua sunt extrem de sensibile. Pe parbriz am remarcat deja vreo 2 ciobituri minuscule, probabil de la carosabil, iar vopseaua ecologica e o bataie de cap in plus.
      - Stergatoarele stock (nu m-am uitat de cine-s facute) cam lasa urme.
      BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
      Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
      Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

      Comment


      • #18
        Multzam fain pt posturile tale, au atarnat greu in favoarea acestei masini cand m-am decis sa o cumpar ; si este exact cum ai descris ; intrebarea mea ar fi franele iti mai scartaie la viteze mici? Daca nu , de la ce numar de KM nu au mai facut asta?

        Multumesc.
        PS am pus si eu 4 poze cu masina pe acest topic <Sexy Auris>
        ORA 0600

        Comment


        • #19
          În general, nu prea mai scârţie deloc în 95% din timp. Însă uneori, când plouă, mai au tendinţa să se audă puţin. Oricum, stai liniştit, zgomotul dispare considerabil în timp, iar probabil pe la 5000 km dispare de tot.
          BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
          Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
          Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

          Comment


          • #20
            Zilele trecute am avut un mic incident cu Aurisul. Am gasit portierea dreapta spate infundata, pasajul dreapta spate e si el usor infundat, plus niste urme pe bara spate. Masina era parcata intr-o parcare amenajata, chiar in centrul orasului la Universitate. Am fost rapid la Casco la Omniasig, iar pe 4 iunie sunt programat pentru reparatie si revopsire la ToyoMotor. Pareri ceva despre partea de tinichigerie/vopsitorie la ei ?
            BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
            Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
            Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

            Comment


            • #21
              Am facut azi reparatia reparatiei... Retus la anumite puncte ce au ramas dupa vopsire, plus filmul de protectie aplicat pe portiera.
              Alta zi, alta distractie. Aproape trei ore pierdute pentru un rahat de polish si un film pus pe usa.
              BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
              Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
              Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

              Comment


              • #22
                În ultima săptămână am făcut un traseu prin Apuseni. Plecare din Bucureşti pe ruta Ploieşti - Braşov - Sighişoara. Înnoptat în cetate şi vizitat împrejurimile apoi continuat pe traseul Târgu Mureş - Turda - Arieşeni. Vizitat Târgu Mureş şi Cheile Turzii, iar din Arieşeni am dat pe la Scărişoara, Peştera Urşilor, Groapa Ruginoasă şi Poarta lui Ionele. Continuat apoi prin Abrud spre Bucium Şasa, într-o zonă superbă de unde am reuşit să urc la Detunata şi Roşia Montană. A urmat Alba Iulia şi zona Siubiului, Păltiniş, Râul Sadului, cu retur pe valea Oltului până la Bucureşti. Totul s-a făcut în 7 zile, 1300 km, cam pe fugă, însă n-am avut de ales, fiind constrâns de concediul nevestei.

                Drumul a fost bun spre excelent cu doar câteva excepţii. Prima e centura Ploieştului care e tot mai greu de străbătut de la o lună la alta. Apoi Turda unde la fel e şantier cam peste tot şi nu în ultimul rând Răul Sadului, loc unde va avea loc şi următoarea etapă a raliului naţional, unde drumul e absolut praf şi pulbere. După 10 km acolo maşina devenise din neagră albă. În rest, drumuri bune, proaspăt asfaltate de exemplu prin Bucium şi Roşia Montană (locuri unde până în urmă cu vreo 2 ani era greu să ajungi fără un jeep), iar partea dintre Turda şi Arieşeni e o plăcere la condus. Am renunţat în schimb la Cetăţile Ponorului din cauza drumului foarte prost.

                Maşina a ajuns la 6000 km, trage tot mai bine, iar suspensia îmi pare ceva mai zgomotoasă pe drumuri proaste comparativ cu vechea Corolla. În cei 1300 km parcurşi în sejur am avut un consum mulţumitor, spun eu, de de 7,3, deşi maşina nu a fost menajată. Am rezolvat un greiere ce mă stresa de ceva vreme şi ce era localizat la suportul de număr din spate. Am remediat cu doi bureţei, iar acum e din nou linişte şi pace.
                BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                Comment


                • #23
                  Pentru iarna asta ma intereseaza sa achzitionez un set de jante pe care sa montez Blizzak-urile pe care le-am luat la inceputul anului. In primul rand ca sa evit deteriorarea jantei si a anvelopei, dar si prin prisma faptului ca in timp imi amortizez investitia facuta. Nu vreau sa iau ceva prea scump, iar cum niste jante de otel mai aratoase nu am gasit, m-am oprit la Borbet CA, pe care le-am gasit la 352 RON/bucata -> http://www.cartuning.ro/jante/borbet..._design_ca.jpg

                  Nelamurirea mea e urmatoarea: in cartea tehnica a masinii sunt recomandate jante pe dimensiunea 6,5x16, iar jantele Borbet pe care le-am gasit sunt pe dimensiunea 7x16. Sunt compatibile ? Voi putea monta pe ele anvelopele de dimensiunea 205/55/R16 ?

                  Multumesc anticipat de sfaturi.
                  BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                  Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                  Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                  Comment


                  • #24
                    Salut ...nu am idee daca merg dar eu zic cel mai bine sa mergi sa intrebi la Toyota daca merg acest tip de jante de aliaj cu acele dimensiuni
                    Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

                    Comment


                    • #25
                      Merg si 7x16. Iar de la cei de la Toyota nu cred ca vei primi vre-un ajutor. Eu le-am cerut specificatiile complete de la jante si ei mi-au trimis lista de preturi cu jantele pe care le aveau, iar cand le-am replicat ca nu aia am cerut... nu am mai auzit nimic de la ei

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by OvidiuH View Post
                        jantele Borbet pe care le-am gasit sunt pe dimensiunea 7x16. Sunt compatibile ? Voi putea monta pe ele anvelopele de dimensiunea 205/55/R16 ?
                        Bineinteles ca sunt compatibile! Uite aici: http://borbet002.bmf-application.com/default.aspx

                        Comment


                        • #27
                          Acum mai trebuie sa ma decid intre Borbet CA, CC si Descent F. Primele sunt la acelasi pret, iar F-ul e cu 25 RON mai scumpa bucata.





                          BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                          Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                          Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by OvidiuH View Post
                            Acum mai trebuie sa ma decid intre Borbet CA, CC si Descent F.
                            Eee, acum asta tine numai de "gust"...

                            Comment


                            • #29
                              mie personal imi plac Borbet CC si Descent F ....mai mult cei drept din cele doua ar fi ultima ...dar bineinteles ca e vorba de gusturi
                              Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

                              Comment


                              • #30
                                Pana la urma m-am orientat spre Enzo H. Am prins o oferta buna la Wheelbase (janta.ro) la 275 RON janta de 16" (6.5J, 5x114,3, ET40).

                                In total m-au costat 1100 RON toate cele 4 jante, incluzand aici si sistemul de prindere, inelele de centrare si transportul. Le-am comandat luni, le-am platit ieri, iar azi le-am primit. Sunt incantat de cum arata, sunt intr-o nuanta de argintiu inchis, parca mai bine chiar decat in poze. Sunt fabricate in Germania, au 24 de luni garantie, sunt certificate TUV si RAR.

                                Prin noiembrie urmeaza sa pun pe ele Bridgestone-urile Blizzak LM-25 luate in inauarie, iar cu asta am scapat si de grija rotatiei cauciucurilor pe aceeasi janta, care a lasat ceva urme pe jantele originale ale masinii.
                                Attached Files
                                BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                                Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                                Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google