Cum vrei sa rezolvi cu antifonarea?
Legat de zgomote, eu nu mi-am montat nimic suplimentar, iar zgomotele au aparut cu predilectie la drum intins , dupa 1000 de Km, pe drumuri gen iasi-Tg Frumos, iasi-Sighisoara dupa ce am inceput sa merg >140 Km/h pe drumurile care au un strat de criblura ( sau cum so numi ) .
In oras nu prea trancaneau cablurile decat cand era rece in interior, dar la drum lung erau sacaitoare, si daca tot se putea rezolva de ce sa nu o fac.
Legat de zgomote, eu nu mi-am montat nimic suplimentar, iar zgomotele au aparut cu predilectie la drum intins , dupa 1000 de Km, pe drumuri gen iasi-Tg Frumos, iasi-Sighisoara dupa ce am inceput sa merg >140 Km/h pe drumurile care au un strat de criblura ( sau cum so numi ) .
In oras nu prea trancaneau cablurile decat cand era rece in interior, dar la drum lung erau sacaitoare, si daca tot se putea rezolva de ce sa nu o fac.

. O las mai usurel acum. Hai sa spunem ca dupa 1500 km (nu mai e mult pana acolo) o s-o ridic la vreo suta treizeci la ora iar dupa 2000 un 140. Nu stiu daca exista fenomenul asta de puturosenie, am mai auzit afirmandu-se asta dar... stiu eu? Un motor tre' sa mearga asa cum a fost proiectat, teoretic, nu? Sa inteleg ca daca merg 10.000 km cu maxim 100km/h si apoi vreau sa dau o blana masina se va misca mai greoi?
. Si, pentru Corolla, sper sa nu mai uit si de data asta sa-i intreb ce poate fi facut pentru un plus de precizie la BC.
.
Comment