Multam'
Multumesc tuturor pentru informatii.. masina e cu banii jos deci nu-mi trebuie aprobare sa ies cu ea din tara, motorina este, zama de parbriz este! Mersi mult kataman, am gasit si cricul si mersi si pentru info legate de ungvignete si austvignete
O sa iau si cartea, o sa iau si numere de telefon iar cand ma intorc promit sa povestesc cei 2mii de km exact asa cum i-a simtit masina
Multumesc tuturor pentru informatii.. masina e cu banii jos deci nu-mi trebuie aprobare sa ies cu ea din tara, motorina este, zama de parbriz este! Mersi mult kataman, am gasit si cricul si mersi si pentru info legate de ungvignete si austvignete
O sa iau si cartea, o sa iau si numere de telefon iar cand ma intorc promit sa povestesc cei 2mii de km exact asa cum i-a simtit masina

. Nevinovat! Adica mi-a pocnit un prost masina parcata, pentru o ferchezuiala, chiar de fata cu mine. Am crezut ca fac apoplexie cand mi-am vazut odorasul luat inainte de un Matiz. Omul dadea cu spatele si in acelasi timp cauta un telefon mobil prin habitaclu. Si avea loc sa treaca si un camion pe langa masina, fir-ar sa fie! Mi-a raschetat masca fata, in lateral dreapta, si o parte din aripa dreapta fata, care s-a si infundat putin. Cel mai nasol e ca eram si cu spatele, imi pregateam furtunul si buretele, ca daca-l vedeam cum vine racneam la el si poate nu se mai intampla. Mi-a distrus placerea de a avea un lucru nou si absolut impecabil. N-are nici o luna masina!
si mucles ...
, nu stiu, element metalic, ceva... sunt convins ca se poate rezolva. Credeti-ma ca nu sunt maniac, merg chiar cu muzica in masina, se aude rau ....
.
Comment