(am aflat ca asta e politica lor, de a nu-ti permite alegerea displayului in timpul mersului, d-aia comenziile sunt atit de anevoioase)
Deci asta e explicatia?
Deci asta e explicatia?

..dar de mers merge..eu am d-4d 2.0 126CP,si cu kit de admisie K&N,am vrut sa ii pun si un powerbox ca sa am mai multa putere-se poate scoate din motorul asta undeva la ~150-160Cp(ar fi interesant de vazut cum ar trage la puterea aia si cu cuplul de 350-360NM
).am vazut modificat un avensis cu motorul acesta chiar in romania,si avea la ~160CP masurati pe stand Dyno-am vazut si diagrama-tare curios as fi sa vad cum merge la modificarile alea.
"..si eu merg cu masina intre 0 si viteza maxima;am un ritm de mers mai dinamic,asa ca si masina a fost invatata mai dinamica..am renuntat la modificarea acestui motor,pentru ca mi-am luat si un YARIS TS..altaaa viaaataa

..motor aspirat..ture muulte...puterea la turatii muuultee..ecstasy..

...pe asta merita sa fac upgrade si chiar ii voi face..benzina tot benzina ramane,chiar daca consumul ii mai mare un pic(la viteza maxima a yarisului-tot 200 si pe bord tot la fel,CB-ul arata 12,ceva Litri,asta mergand constat cu viteza maxima--la corolla nu m-am uitat niciodata ce consum are la viteza maxima,cred ca undeva la 10-11 tre sa fie).oricum iarna mi-i plin plafonul cu snowboard/ski-uri,si merg si cu 160-1800 cu ele deasupra si tot 7,5-8 L imi iese consumul.
..acuma am set nou de placute fata spate..si am 42000 km..inca o data ce nu-mi place la masina:ca nu are peste 200CP,nu ii subaru cu 4X4 si nu sta ca Yarisul TS pe autostrada--ce fac amortizoarele si arcurile sport pe o masina,desi buburuza ii mai scurta cu mai bine de juma de metru ca si corolla..

...planuri de viitor?subaru 4X4,sau o Honda--taare doresc sa ma dau si eu cu o Honda si daca ar fi un Type R ar fi chiar MINUNAT sau ceva toyota turbata de asta mica..imi fac yarisul mini racheta
..
Fa un drive test cu subaru impreza te va impresiona placut in mod sigur,mai ales tractiunea si stabilitatea,ca demaraj mai au si altele.
Fa un drive test cu subaru impreza te va impresiona placut in mod sigur,mai ales tractiunea si stabilitatea,ca demaraj mai au si altele.

)..asa ca nimic special.deocamdata rezista
)))))))))

Merge exceptional,am eu.Are demarajul mai bun decat varianta de 2l benzina,cuplu de invidiat 350 si 150 cp.In panta si viraje numai BMW seria 3 mai merge asemanator si bineinteles alte modele mult mai scumpe cu tractiune integrala permanenta.E o masina pentru cunoscatori si pentru tineri.Pacat ca nu prea ai pe unde sa mergi cu ea pe drumurile noastre.Necesita antrenament special pentru a lua curbele din cauza tractiunii,adica cu cat accelerezi mai tare e mai stabila,daca iei de pe acceleratie se comporta ca o masina cu tractiune fata,dar eu inca n-am curaj sa vad tot ce poate masina fiindca nu ma tin reflexele.Daca ar trebui sa renunt la una din masinile mele as renunta la subaru si as pastra rav 4 care e cuminte,robusta si de toata increderea.
Merge exceptional,am eu.Are demarajul mai bun decat varianta de 2l benzina,cuplu de invidiat 350 si 150 cp.In panta si viraje numai BMW seria 3 mai merge asemanator si bineinteles alte modele mult mai scumpe cu tractiune integrala permanenta.E o masina pentru cunoscatori si pentru tineri.Pacat ca nu prea ai pe unde sa mergi cu ea pe drumurile noastre.Necesita antrenament special pentru a lua curbele din cauza tractiunii,adica cu cat accelerezi mai tare e mai stabila,daca iei de pe acceleratie se comporta ca o masina cu tractiune fata,dar eu inca n-am curaj sa vad tot ce poate masina fiindca nu ma tin reflexele.Daca ar trebui sa renunt la una din masinile mele as renunta la subaru si as pastra rav 4 care e cuminte,robusta si de toata increderea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment