Originally posted by OvidiuH
View Post
Sunt de acord ca la 16.000 nu poti avea masina perfecta dar am urmatoarea intrebare pentru tine: pentru ce am platit 17.000 euro?
Vad Opel-uri care sunt mai ieftine cu 3-4 mii de euro si sunt de 10 ori mai silentioase decat Toyo, vad Renault-uri care au aceleasi probleme cu Toyo dar sunt mai ieftine cu 2-3-4 mii, vad WV-uri identice ca pret, care zornaie ca Toyo la 10.000 km, d-abia pe la 100 - 110 mii de KM.
Scuza-ma dar asta este o idee pur romaneasca.
Daca mergem pe ideea asta, ca atata dai atata face, nu vom progresa nici de acum in 100 de ani.
Parerea mea...!!!

Iar masura concreta cea mai tare: da-i in judecata. Stiu, suna SF, dar asta-i mersul.
. Un cunoscator nu trebuie sa fie neaparat acoperit de documente care sa-i certifice recunoasterea sistemului asupra faptului ca e calificat sa discute despre un lucru. Pot sa-ti dau nenumarate exemple, dar ma rezum doar la doua: 1. Viktor Suvorov, autorul unei carti intitulate "Ultima republica" (istoria neoficiala a celui de al doilea razboi mondial si a URSS post WW2), a fost linsat scriitoriceste de toti istoricii, pentru ca nu are patalama de istoric, insa este pasionat si, ca atare, foarte bun cunoscator al fenomenului istoric asupra caruia s-a aplecat. Si fost ofiter KGB, daca nu ma-nsel
Comment