Exemple de belele mari si foarte mari se gasesc la orice gama de masini, de la cele ffff ieftine (si fara pretentii) la cele fff scumpe.
Eu inteleg ca acest topic a fost deschis ca sa spunem ce ne nemultumeste la Toyota. Critic si obiectiv. Daca vreti sa comparati cu nemultumiri de la alte marci, bagati un versus. Nu vad de ce trebuie sa tac si sa inghit micile mizerii pentru ca e o Toyota. Ca sunt minore - de acord, dar de ce sa nu aratam ca totusi sunt?
Eu inteleg ca acest topic a fost deschis ca sa spunem ce ne nemultumeste la Toyota. Critic si obiectiv. Daca vreti sa comparati cu nemultumiri de la alte marci, bagati un versus. Nu vad de ce trebuie sa tac si sa inghit micile mizerii pentru ca e o Toyota. Ca sunt minore - de acord, dar de ce sa nu aratam ca totusi sunt?

lasam microfonu' si la minoritati, dar nu incerca sa faci o reglula extinsa pe tot brand-ul toyota. 
Si exact asta am vrut sa evit - sa-mi umble baetzii la bord si sa-l desfaca. Masina e virgina, ca sa zic asa. Am facut greseala sa le zic sa-mi monteze aparatori la roti, ca sa se murdareasca mai putin, sa nu arunce atatea pietricele etc. - si in 500m de la spalatorie, daca e sa fie ud pe jos, s-a murdarit deja. Nu mai zic ce se mai bate pe burta cu tot ce misca pe sosea.
! Pentru mine garantez!
... si am dat
... ce sa fac daca m-au intrebat asa repede ....
Comment