@Tissot1854 - daca si cu parca.....daca as fi avut poate mai multi bani si nu as fi avut ce face cu ei....da! imi luam sol, dar oricum m-am intins "putin" mai mult decat mi-am propus sa dau pe o masina si aveam pe masina de servici senzor de faruri si de ploaie dar prea putin le foloseam. Daca e sa regret ca nu mi-am luat sol e pentru VSC.(stiu ca se putea si pe luna dar deja acolo nu merita, mai bine iti iei sol) In rest...tot moft e si m-am obisnuit incet incet si cu farurile si cu portbagajul
deci nu ma mai deranjeaza.
In schimb a aparut o treaba noua care ma cam deranjeaza! Si anume zgomotul care il face combustibilul din revervor, atunci cand acesta este plin, la plecare de pe loc/franare ! Zici ca am in spatele scaunului un bidon de 60 de l de apa pe jumate plin. E aiurea, nu am simtit chestia asta la absolut nici o masina pana acum. Enervant
Mai are cineva problema asta?!?! Sau mai bine zis la fel simtiti si voi (posesorii de noua Corolla mai ales)
deci nu ma mai deranjeaza. In schimb a aparut o treaba noua care ma cam deranjeaza! Si anume zgomotul care il face combustibilul din revervor, atunci cand acesta este plin, la plecare de pe loc/franare ! Zici ca am in spatele scaunului un bidon de 60 de l de apa pe jumate plin. E aiurea, nu am simtit chestia asta la absolut nici o masina pana acum. Enervant

Mai are cineva problema asta?!?! Sau mai bine zis la fel simtiti si voi (posesorii de noua Corolla mai ales)

Comment