Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

DPF, EGR si lantul slabiciunilor

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • teodordosa
  replied
  Salutare.

  Si eu am un D4 CAT de 177 de cai, din 2007 si fix aceleasi simptome. Nu mai stiu cum sa ii dau de cap.
  Ati gasit remediul?

  Leave a comment:


 • nionut
  started a topic DPF, EGR si lantul slabiciunilor

  DPF, EGR si lantul slabiciunilor

  Salut!
  Sunt proprietarul unui RAV 4 III din 2012 si pentru o perioda am fost destul de multumit de aceasta masina, pana au inceput sa apara problemele.
  Acum 2 ani si jumatate a inceput epopeea filtrului de particule din 3 in 3 zile. La reprezentanta.. ca la reprezentanta... Ca e filtrul de particule.. Ba ca e al 5 injector.. Ba ca e calitatea motorinei... Ok am cumparat filtru de particule care dupa jumatate de an.. Ce sa vezi aceleasi simptome.
  Cum nu i-a dat nimeni de cap, i-am anulat filtru de particule soft si fizic.
  Foarte multumit pt urmatori 2 ani dar putini, vreo 10000 de Km. Dupa anularea filtrului de particule, masina a mers mult mai bine, cu un consum mai mic si mai mult suflu.
  Problemele au aparut acum o luna cu martorul de motor activat, masina in limp mode ( fara 4x4, ESP, Pilot automat si fara sa treaca de 3000 de rpm sau aprox. 120 de km/h).
  Am dus masina la reprezentanta si pe tester cod eroare:
  P0488 – Exhaust Gas Recirculation (EGR) System Throttle Position ...
  Reprezentanta Toyota au fost 100% siguri ca e blocata valva EGR sau mai rau defecta.
  Am trecut la demontarea si curatare valvei EGR si ce sa vezi eroare persista iar la demontare valva a fost gasita intr-o stare destul de buna. O curatasem in urma cu 2 ani.
  Am dat o caruta de bani pe o valva EGR noua, originala si surpriza... Fara nici un efect. Acelasi cod P0488, aceiasi problema LIMP MODE.
  Cei de la reprezentanta intra si ei in modul silence
  Cum nu gasesc pe nimeni sa ii dea de cap, i-am anulat EGR-ul.
  E partial "OK" acum, in sensul ca 4x4 si ESP-ul sunt functionale acum, insa faptul ca nu mai trage ca inainte (160 Km/h maxim) si pilotul automat care nu se mai activeaza, ma scot din minti.
  Nu sunt adeptul anularilor insa cand nu gasesti pe nimeni sa le rezolve....
  Va rog sa ma ajutati daca ati trecut printr-o situatie similara sau aveti vreo solutie la problemele expuse.
  Multumesc!
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google