Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

anvelope de iarna rav4 2006

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • anvelope de iarna rav4 2006

  buna, ma numesc Anca, sunt originara din Cluj-Napoca, nascuta, crescuta si scolita acolo, aterizata in capitala pt un master si capitalizata cu acte in regula in prezent; sunt noua pe acest forum, detin o Corolla sport de aproape 3 ani, dar mutandu-ma intr-o zona unde se impune o masina de off-road, am purces la achizitia unei Toyote rav4, motor 2, vvti; am schimbat cele 4 gume existente (apropos, 2 erau de iarna si 2 de vara, mare om fostul proprietar! mai mult: erau 4 diferite); sa conchid cu intrebarea, in carte scrie 235/60/r16 pt anvelope, pt sezonul de iarna ce anume pot folosi? merge 235/70/r16 sau 245/55/17 sau trebuie ad-literam sa pastrez inscrisul din CI-ul masinii?
  multumesc si va doresc un weekend pe masura asteptarilor

 • #2
  Bine ai venit alaturi de noi Anca ! Atat pentru anvelopele de vara cat si pentru cele de iarna, trebuie sa folosesti dimensiunea sau dimensiunile inscrise in cartea de identitate a autovehiculului.Te mai asteptam cu intrebari in legatura cu Toyotele tale .

  Comment


  • #3
   va multumesc pt primire, acum doresc sa stiu parerile pertinente legate de bullbar, praguri, etc, personal consider ca estetic masina arata net superior cu aceste "anexe"; in plus doresc - daca e posibil - un furnizor pe langa ceea ce am gasit la 1000 ron fata si 500+450 praguri si spate. mercic si o zi faina tuturor

   Comment


   • #4
    Au rol, in primul rand pentru protectie, dar si estetic.De multe ori acel bullbar mai rau strica, decat protejeaza,la un eventual impact frontal.Sincer eu nu as da banii pe aceste elemente,decat daca ar fi vopsite negre.Am o repulsie fata de crom ,este o parere personala,asta nu inseamna ca nu dau bine pe o masina de teren.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google