Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

curatare egr

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • curatare egr

  Salut! Sunt proaspat posesor rav4 achizitionat sh model 2007 , 2.2 / 136 cp , 170 mii km. anterior am invatat mecanica d la un renault.
  Probleme dupa achizitionare: fum negru, mult! , ceva zgomote la planetara stanga fata, rulment stanga fata zgomotos si urme d ulei din motor (ars) sub scut, intre cutie si motor, injectoare galagioase , pornire grea cu fum... toate noantele: gri, negru, albastru.... la a doua cheie (buton) - dupa stationare 7 zile.
  Consum facut la pompa mai mult exterm 650 km / (treapta 4si5 ...din 6) sa o curat zic eu 120-140km/h. 46 L/650km - 7L.
  Remedieri : schimbat corpul rulment stanga , platit de fostul proprietar, prieten care lasa masina la reprezentanta si revenea dupa cateva ore sa o ia. "mecanicii" d la braila au actionat cu ciocane si rangi... nu exagerez. Cost 1900ron.
  Din cauza zgomotului d la rulment nu am sesizat planetara care se manifesta numai la plecare d p loc 1-2 secunde si a ramas d buna. Dupa spectacolul horor d la reprez Br. am decis sa nu mai trec p acolo. Scumpi, nepregatiti si manglii. Rulmentul alta marca cutie gri cu alb, la pret de cutie rosie ! La monentul respectiv eram dezinteresat de masina ,nu era in calcule achizitiobarea acesteia si doar am asistat.
  Curatat valva egr si a traseului d aer intercooler, furtune etc, atasat poze cu masina intretinuta cu carte service la Br.
  Inlocuit toate filtrele ....nu mi-a fost dat sa vad asa ceva pana acum .... nu mai am pozele....jale. filtru d ulei din fabrica...neatins, nedesfacut se dezintegra cartusul. daca uleiul a fost scos sau nu (eu sper ca da).... a fost scos prin joja cu tija . filtru habitaclu se aburea parbrizul si cel motor nush p unde tragea saraca aer. la filtru d motorina jale... apa si alte depuneri ruginii negre.
  Nu consuma lichid de racire si nici ulei (schimbat la 173 mii... plus aditiv ....chiar daca era schimbat cu factura si stampile prin carte si etc la reprez la 170 mii)
  ...Pusa p tester fara erori... ulterior curatarii s-a aprins pom d craciun ..a functionat cu mai multi senzori scosi dar luat minus lasat 15 min si reolvat.

  am un drum mai lung d facut si va anunt cum se comporta.


  Dc e cineva cu mai multa experienta ...ce ar trebui sa mai verific pe la masina?
  Attached Files
  Last edited by noneytecu; 05-17-2015, 07:52 AM.

 • #2
  nimeni?

  despre update de soft? Ce alte interventii ar trebui sa mai fac?

  Comment


  • #3
   Originally posted by noneytecu
   Probleme dupa achizitionare: fum negru, mult! , ceva zgomote la planetara stanga fata, rulment stanga fata zgomotos si urme d ulei din motor (ars) sub scut, intre cutie si motor, injectoare galagioase , pornire grea cu fum... toate noantele: gri, negru, albastru.... la a doua cheie (buton) - dupa stationare 7 zile.
   Consum facut la pompa mai mult exterm 650 km / (treapta 4si5 ...din 6) sa o curat zic eu 120-140km/h. 46 L/650km - 7L.
   Remedieri : schimbat corpul rulment stanga , platit de fostul proprietar, prieten care lasa masina la reprezentanta si revenea dupa cateva ore sa o ia. "mecanicii" d la braila au actionat cu ciocane si rangi... nu exagerez. Cost 1900ron.
   Ai cam luat tzeapa cu ea ...de ce nu ai verificat-o temeinic inainte de a o achizitiona ,sau adunat cam multe defectiuni la aceasta masina (cat ptr 4-5 masini ) nu ai specificat ceva esential ..cat ai dat pe ea .???
   expresia
   "mecanicii" d la braila au actionat cu ciocane si rangi... nu exagerez
   mi se pare deplasata mai ales ca am vizitat Braila -Galati- Focsani in interes serviciu si cunosc in mare Service-urile adevarate ,posibil sa fi fost la un service ascuns printre blocuri ....
   Cel mai simplu fa o programare la Service Focsani iar acolo te va rezolva sigur si garantat am fost zilele trecute ..
   Poti lua legatura cu colegul vali44 care te poate ajuta cu adevarat doar tu sa vrei
   http://www.forumtoyota.ro/reprezenta...-ce-t2129.html

   Comment


   • #4
    Eu merg la toyota braila de fiecare data si am fost multumit... am vazut si oameni nemultumiti si le dau dreptate!
    Tu insa ai prieten bun de ti-a vandut masina in halul ala...si ai si cunostinte de mecanica de ti-ai luat o asemenea teapa!)ne arati si noua factura in care scrie ca ti s-au schimbat filtrele la toyota?
    Cat despre faptiul ca nu s-a schimbat filtru de ulei din fabrica...esti complet exagerat ca sa nu spun altfel si mai spui si ca ai cunostinte de mecanica...
    Iar eu daca mi-ar trage cineva o teapa, chiar si toyota, i-as da in judecata!

    Comment


    • #5
     Aceasta masina este numai buna de dus la REMAT....
     exista 2 variante ,ori nu le ai deloc cu masinile (filtru d ulei din fabrica...neatins, ) la cati km spui ca are practic este imposibil sa nu fie schimbat .....sau ai postat la misto....
     Last edited by lucian.p; 05-21-2015, 06:16 AM.

     Comment


     • #6
      aveti dreptate....

      Comment


      • #7
       Am uitat sa pun "" la cuvantul prieten iar teapa e evidenta. Se mai intampla. Nu am spus ca sunt mecanic si observ ca inafara de ingineri d la braila nu sunt p forum. Multumesc pt sfaturi!

       Comment


       • #8
        Iar pe masina am dat 8800. sunt mari sanse sa fie aceiasi masina descrisa de cetateanul din braila

        Comment


        • #9
         sunt mari sanse sa fie aceiasi masina descrisa de cetateanul din braila Marius_br. Pare sa fi avut aceiasi masina. Nu sunt rau d paguba iar fiarele se repara. Aici am crezut ca se fac schimb de informatii si experiente in ajutorul utilizatorilor de toyota din ro. Dar observ ca nu e cazul. Totusi aveti grija.. tranzactia a fost intermediata d un agent de vanzari d la toyota braila si are istoric la ei stampile pe carte service la zi. Daca nu aruncam filtrele urcam pozele. Experienta e cat se poate de reala si fata de altii nu ma rusinez cand sunt prost sau prostit ....chiar ambele!
         Last edited by noneytecu; 05-25-2015, 06:48 AM.

         Comment


         • #10
          Dupa ce am dat de postarea lui Marius-br Astazi am observat ca suruburile d la turbina au fost macelarite (pt carcotasi ... desfacute si umlat prin ea...iar in urma lucrarii au fost uzate orificiile dintate din capul suruburilor.... garantat tot la braila) . sper sa am ramasa pe masina turbina de 70mii. am incercat sa iau legatura cu mariu_br dar nu comunica. daca il cunoaste cineva Mi-ar fi de folos unele informatii.
          Last edited by noneytecu; 05-25-2015, 07:04 AM.

          Comment


          • #11
           Originally posted by noneytecu View Post
           Dupa ce am dat de postarea lui Marius-br Astazi am observat ca suruburile d la turbina au fost macelarite (pt carcotasi ... desfacute si umlat prin ea...iar in urma lucrarii au fost uzate orificiile dintate din capul suruburilor.... garantat tot la braila) . sper sa am ramasa pe masina turbina de 70mii. am incercat sa iau legatura cu mariu_br dar nu comunica. daca il cunoaste cineva Mi-ar fi de folos unele informatii.
           Eu te-as sfatui asa: mergi la patronul alora si arata-i cartea (s-ar putea sa fi fost masluita de ala care a intermediat tranzactia - de agentul de vanzari)... Si daca a facut asta mergi la politie si depune o plangere! Daca a falsificat acel act , vanzarea va deveni nula iar ala care a "masluit" cartea este pasibil de pedeapsa intre 5-15 ani de puscarie... Se numeste inselaciune art 215 CP! Nu ar strica sa mergi sa te interesezi daca intradevar acele stampile s-au pus in urma lucrarilor efectuate!

           Comment


           • #12
            Asa ar trebui dar traim in ro si te mananca lutul pana se intapla ceva bun in justitie.
            dupa un drum d 800 km am redesfacut egr si galeria arata bine, mai bine decat am reusit eu sa curat Initial. Consumul ceva mai ridicat , pornirea mai usoara iar fumul negru apare doar la turatii peste 3000 cam 1-2 sec. in sarcina apoi la turatie constanta chiar si 4000 dispare.
            Un consum mixt 7,3 la pompa, comp arata 5,6 ...mai mult extern dar mers mai turat (fara treapta 6).....e bine?
            Ce varianta de soft e ultima aparuta?

            Comment


            • #13
             Consumul tau este normal tinand cont ca ai mers cu maxim treapta a 5-a...

             Comment


             • #14
              Ieri dupa o stationare de 6 zile nu a mai pornit. Nu am insistat deoarece a murit si bateria , electromotorul ori a murit el. O saptamana in urma a ramas blocat ...dupa ce a pornit el tot mai invartea. Oprit si repornit si a functionat.
              Faza mai grava ca nu a pornit din prima.....sa fie d la pompa? Cine a mai patit ?

              Comment


              • #15
               Rezolvat problemele.... fum nu mai scoate d la curatarea egr, schimbat combustibilul si filtrele, inlocuit bateria care era din 2011 varta 95 ah..cu una exide 100ah. A mai ramas planetara care astept sa devina mai enervanta. Multumesc d ajutor!

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google