Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Service

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Reprezentante Toyota ce trebuiesc evitate

Service

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2011, 09:19 AM   #1
vali44
Senior Member

Default Reprezentante Toyota ce trebuiesc evitate

Incep acest topic cu rugamintea ca toti membrii forumului , si nu numai , sa posteze tot ce ii nemultumeste in relatia cu reprezentantele Toyota . Nu trebuie sa trecem nimic sub tacere sau sa incercam sa fim partinitori cu unii si tendentiosi cu altii . De asemeni vreau ca acest topic sa fie citit cu regularitate de cei de la Toyota Romania si nu in ultimul rand de * plangaciosii * de la reprezentantele care au ceva impotriva oamenilor de la Focsani . Plangaciosilor le recomand seriozitate , amabilitate si profesionalism . Dupa ce vor demonstra ca indeplinesc aceste conditii nu va mai fi necesar sa lacrimeze in bratele Toyota Romania si sa dea vina pe altii ca le fura clientii . Ei trebuie sa inteleaga faputul ca noi am cumparat masinile dar nu ne-am angajat cu nimic fata de incompetenta lor sa le ramanem si clienti pentru service . In speranta ca vom avea ce scrie iar EI vor avea de invatat, sa dam curs invitatiei . Multumesc .

Last edited by Mushu; 02-05-2011 at 14:35 PM. Reason: sters invitatia...
vali44 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2011, 09:35 AM   #2
vali44
Senior Member

Scuze pentru nefericita exprimare * va invit sa dam curs invitatiei * dar am fost intrerupt din scris si am formulat aiurea ... deci , va invit sa dam curs INITIATIVEI !!!
Old 02-04-2011, 11:07 AM   #3
zeus
Senior Member

deja ma apuc de citit la topic
zeus is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2011, 15:58 PM   #4
OvidiuH
Senior Member

OvidiuH's Avatar

Send a message via Yahoo to OvidiuH

Este o reactie complet penibila si deplasata a reprezentantilor Toyota care au apelat la astfel de metode comuniste.

Domnul de la Toyota Focsani nu a facut altceva decat sa ofere sfaturi extrem de utile tuturor de aici. Daca ar invata si ceilalti ca cea mai buna metoda de a se promova este prin servicii de calitate si profesionalism, poate ar mai evolua si ei.

Majoritatea se pare ca inca pun clientul la coada intereselor.
Old 02-04-2011, 17:39 PM   #5
charmante
Member

Quote:
Originally Posted by vali44 View Post
Incep acest topic cu rugamintea ca toti membrii forumului , si nu numai , sa posteze tot ce ii nemultumeste in relatia cu reprezentantele Toyota . Nu trebuie sa trecem nimic sub tacere sau sa incercam sa fim partinitori cu unii si tendentiosi cu altii . De asemeni vreau ca acest topic sa fie citit cu regularitate de cei de la Toyota Romania si nu in ultimul rand de * plangaciosii * de la reprezentantele care au ceva impotriva oamenilor de la Focsani . Plangaciosilor le recomand seriozitate , amabilitate si profesionalism . Dupa ce vor demonstra ca indeplinesc aceste conditii nu va mai fi necesar sa lacrimeze in bratele Toyota Romania si sa dea vina pe altii ca le fura clientii . Ei trebuie sa inteleaga faputul ca noi am cumparat masinile dar nu ne-am angajat cu nimic fata de incompetenta lor sa le ramanem si clienti pentru service . In speranta ca vom avea ce scrie iar EI vor avea de invatat , va invit sa dam curs invitatiei . Multumesc .
Salutare tuturor, pana la urma nu ei ne obliga pe noi unde sa ne facem reviziile , decat sa merg la o reprezentata unde merg degeaba prefer sa merg 200 km pana la un service bun
Prin acest gest au dat dovada de indoctrinarea cu care au fost obisnuiti cand seful de partid ordona ceva, ceva din ciclul "noi muncim noi nu gandim "
charmante is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2011, 14:38 PM   #6
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

Sincer pozitia lor este clar de blamat...nu ii inteleg dar asta este le este frica de concurenta...probabil se simt jigniti ca unii fac treaba buna si ei nu ...si deaia se agita...
O sa vada ca rezultatele ERAU REALE DIN CAUZA CA NU FAC TREABA BUNA!!!! POATE INVATA NAIBII ODATA!!!!
Mushu is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2011, 09:35 AM   #7
flor
Junior Member

Quote:
Originally Posted by vali44 View Post
...reprezentantele care au ceva impotriva oamenilor de la Focsani ...

...înțeleg că pentru amabilitatea, profesionalismul și abordarea obiectivă a clientului, cei de la Focșani au probleme.

DOMNILOR DE LA TOYOTA ROMÂNIA, dacă dvs. credeți că am plătit vreo 40000 euro pe 2 autoturisme, ca să merg în service-ul din Brăila unde prețurile sunt enorme, iar flexibilitatea în raport cu cerințele posesorului nu există, VĂ ÎNȘELAȚI!!!!

Prin urmare posesorilor de toyote din zona Brăila-Galați, le recomand să meargă la Focșani - veți constata că vă rămân bani în buzunar, iar autoturismul dvs. încape pe mâinile unor profesioniști - specializați în toyote și nu în hyundai așa cum se întâmplă la Estima
Probabil că voi intra în service-ul Estima când:
- vor lăsa clientul să stea lângă mașină (probabil niciodată, pentru că nu le mai ies combinațiile cu uleiuri și filtre)
- vor aborda reviziile funcție de condițiile de exploatare ale autovehiculului, km parcurși de la ultima revizie
- vor accepta piese aduse de client ce corespund caracteristicilor tehnice precizate de manuale.

Până atunci, Estima Brăila are în mine, un vector de imagine negativă.
Salut personalul service-ului Focșani și scuze forumiștilor că m-am întins la scris
flor is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 11:49 AM   #8
costake
Senior Member

poate cineva sa explice care e de fapt problema cu toyota focsani si cine are ceva cu ei?? observ ca apar tot felul de insinuari dar nu nexplica nimeni exact.
costake is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2011, 16:18 PM   #9
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by costake View Post
poate cineva sa explice care e de fapt problema cu toyota focsani si cine are ceva cu ei?? observ ca apar tot felul de insinuari dar nu nexplica nimeni exact.
Citeste printre randuri , nu vrem sa-i facem si mai mult rau omului care ne-a onorat cu sfaturile lui si a fost pus in situatia de a alege ... oricum , RUSINE TOYOTA ROMANIA pentru felul dictatorial in care ai rezolvat problema plangerilor unor neaveniti ce din greseala reprezinta brandul Toyota ....
Old 02-09-2011, 12:28 PM   #10
costake
Senior Member

da omul asta n-a protestat????a tacut malc si gata...???ce i-au zis aia ca daca mai scrie pe forum ii inchide servisu???!!!mi se par sefeuri
pana una alta vad ca nu trebuie evitata nici o reprezentanta...
costake is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
evitate, reprezentante, toyota, trebuiesc

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules