Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Land Cruiser 120

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme Land Cruiser 120

  Buna In primul rand sa ma Prezint Sunt Nicu din Alba iulia si sunt posesorul unui Land Cruiser 120 ( an de fab 2004 ) ....
  In urma cu cateva zile la iesirea dintr'o localitate .... am accelerat brusc pt a mari viteza si mi s'a pus masina dintr'o data in bot ... ca si cum nu s'ar mai fi alimentat habar nu am .... am tras pe dreapta am deschis capot m'am uitat la motor sa vad daca iese fum sau daca ii ceva ulei pe sub ea ( nimic totul ok .. acelasi sunet la motor nimic schimbat ) am plecat de pe loc prima treapta ok a 2 a la fel daca acceleram brusc din a 2 a schimba a 3 a si se punea din nou in nas .... daca o tinea'm podea mai mult de 30 sec murea motorul! ... ( mentionez ca e cutie automata ) ... am mers cu ea la testre a 2 a zi ... si mai mult de 40 km/ h nu mergea nici sa o pupi! ... a pus testerul pe ea ... si nu avea nici o eroare ... ( i'am zis persoanei respective sa puna testerul pe ea in mers sa vada ce simtome are si ca imi moare motorul in mers ) ... dupa acest test imi spune ca imi urca presiunea in rampa ... ( habar nu stiu ce a vrut sa zica cu asta ) si mi'a zis ca are o supapa regulatoare de presiune ... care descide returul la motorina si e infundata sau defecta ... nu am inteles absolut nimic din ce mi'a zis ... dupa ce am plecat cu ea de la omul cu testerul nu se mai oprea motorul dar la 120 se pune din nou in bot primele 3 trepte le schimba normal cand sa treaca din 3 in 4 o tine mult in 3000 rpm si dupa ce schimba in 4 ramane turometrul in 3000 rpm si nu mai urca de 120 nici pe panta in jos! am mers cu ea a 2 a zi la alt tester si mi'a zis ca am probleme cu injoectorul 2 ( injectoarele fiind schimbate toate 4 in urma cu 2 ani la reprezentanta in cluj ) o parere un sfat ce pot sa fac cu masina ? ( la cati mecanici am fost in alba toti ridica din umeri ) ... nimeni nu stie ce are .... va rog mult ajutatima cumva tre sa stie cineva ce are ....!
  Speed After Death

 • #2
  Din ceea ce descrii eu inclin sa cred ca ai probleme cu cel putin un injector . Nu ne-ai spus nimic despre cum porneste . Sa te astepti la un moment dat ca motorul sa se opreasca in mers . Aceleasi simptome , dar cu oprirea motorului in mers , le-a avut Mos64 la RAV-ul sau . Culmea ghinionului , lui i s-a oprit intr-o depasire ... deci asteapta-te la ce e mai rau si fii permanent pregatit ! Vad ca esti din Alba , de ce nu incerci sa iei legatura cu Toyota Pitesti si sa te programezi pentru un tester la ei ? Au referinte bune . Poate ca vor interveni posesorii de LC cu amanunte suplimentare .

  Comment


  • #3
   Curioasa treaba, chiar sunt curios si eu sa vad ce are. Si a mea este AT. Eu mai patesc o chestie asemanatoare cand urc pante abrupte prin grohotis, pietris- nisip, la un moment dat nu mai raspunde la acceleratie dar urca in legea ei pana prinde aderenta din nou. In cazul asta cred ca VSC-ul intervine. Un service bun de care m-am lovit in tranzit a fost cel de la Bistrita si chiar cel de la Odorheiul Secuiesc, poate este mai aproape decat cel de la Pitesti. Sa ai bafta !
   LC 120 3.0 D4D AT

   Comment


   • #4
    Originally posted by vali44 View Post
    Din ceea ce descrii eu inclin sa cred ca ai probleme cu cel putin un injector . Nu ne-ai spus nimic despre cum porneste . Sa te astepti la un moment dat ca motorul sa se opreasca in mers . Aceleasi simptome , dar cu oprirea motorului in mers , le-a avut Mos64 la RAV-ul sau . Culmea ghinionului , lui i s-a oprit intr-o depasire ... deci asteapta-te la ce e mai rau si fii permanent pregatit ! Vad ca esti din Alba , de ce nu incerci sa iei legatura cu Toyota Pitesti si sa te programezi pentru un tester la ei ? Au referinte bune . Poate ca vor interveni posesorii de LC cu amanunte suplimentare .

    Vali ... masina porneste foarte ok! .... la fel ca inainte.... ( in urma cu 2 ani am avut problema cu 2 injectoare ) ... si le'am schimbat toate 4 ... .dar la problema cu injectoarele mi se aprindea becul galben ( motorul ) .... si nu se mai tura peste 1500 rpm! .... dupa ce oprea'm motorul si il pornea'm din nou mergea ok! ... acum nu am nici o eroare in bord ... nu stiu daca e injectorul .... + ca inainte cu 2 injectoare duse mergea ca si viteza normal acum la 100-120 depinde de situatie se pune in bot .... adica nu mai trage si nu mai creste nici turatia de 3000 rpm! ...
    Speed After Death

    Comment


    • #5
     astazi am schimbat filtrul de motorina ... ( nu gasesc cuvinte sa va spun ce a fost in el ) ... se simte diferenta ca l'am schimbat dar tot are ceva masina tot nu merge bine! ,,,, merge ok pana la 120 nu se mai opreste motorul + ca schimba frumos in 4000 rpm! .. :X dar la 120 deja incepe si face ca si cand ar intrerupe se accelereaza se pune in bot si tot asa ... pana la nesfarsit ) ... revin cu noutati cand aflu mai multe
     Speed After Death

     Comment


     • #6
      compresia ti-a verificat-o cineva? fum de vreo culoare scoate?

      Comment


      • #7
       Luni .... am programare cu ea la Reprezentanta la CJ ... o sa va tin la curent cu vestiile! )
       Speed After Death

       Comment


       • #8
        Originally posted by comentator View Post
        compresia ti-a verificat-o cineva? fum de vreo culoare scoate?
        compresia nu , nu a verificat'o nimeni ... si fum scoate negru specific unui diesel ... cand ii dau podea scuipa un jet de fum negru si dupaia gata nu mai fuma! ....
        Speed After Death

        Comment


        • #9
         De la cluj mi'au zis urmatoarele ( pompa de inalta presiune + 3 injectoare nu lucreaza bine ) .... pompa noua costa 8500 lei .. iar injectoarele 4000 lei bucata +- ( pompa se poate repara dar injectoarele nu ) :| .... momentan masina este la un service la Mihai Viteazu ... ( in apropiere de TURDA ) astept sa o desfaca sa imi zica mai multe detalii! ....
         Speed After Death

         Comment


         • #10
          Originally posted by nini92nyk View Post
          De la cluj mi'au zis urmatoarele ( pompa de inalta presiune + 3 injectoare nu lucreaza bine ) .... pompa noua costa 8500 lei .. iar injectoarele 4000 lei bucata +- ( pompa se poate repara dar injectoarele nu ) :| .... momentan masina este la un service la Mihai Viteazu ... ( in apropiere de TURDA ) astept sa o desfaca sa imi zica mai multe detalii! ....
          Pfaaaa ... ce „scoruri„ frate !!! Nu retin daca ai spus cati km are masina . De unde ai pus motorina omule ?

          Comment


          • #11
           injectoarele sunt 7500 de lei non toyota , 9200 lei toyota ... cine iti spuse ca e 4000 unu te jecmaneste pe fatza

           Comment


           • #12
            Salutare,
            o problema cu LC120 am avut si eu...pornea mai greu, dar pornea..la inceput nu mi-am dat seama despre ce este vorba..si am mai tinut-o asa vreo 3-4 luni, pana cand, am plecat cu ea de pe loc, era acceleratia la maxim si nu se tura..(mentionez ca am masina cu cutie manuala), nu mai avea putere motorul sa traga..mi s-a aprins si martorul de motor..si am fost cu ea la toyota bucuresti in pipera..au pus testerul si mi-au zis ca este problema de la pompa de motorina. Nu au schimbat toata pompa ci doar 2 supape care m-au costat 1.500 ron plus manopera si filtru 1.800 ron in total.
            Acum merge masina boboc..porneste la sfer de cheie si nu am mai avut probleme.
            Posibil sa ai aceeasi problema si tu nini92nyk..incearca sa nu schimbi toata pompa ca au gasit metoda de a schimba doar supapele..si dureaza juma de ora toata operatiunea.
            Bafta!

            Comment


            • #13
             @ Vali ... masina are 119 mi km +- si motorina am bagat din canistra )
             @ Zeus ... aceste preturi mi le'a spus la reprezentanta! ... iti dai seama ca aia umfla scorul! ... acum 2 ani am dat 4 mi euro pe injectoare ( toate 4 nu ..4 mi bucata ) ) ... anul asta iar a vrut sa ma ciupeasca... dar nu am reusit! ...
             @ Emy ... Au desfacuto cei de la "Mihai Viteazu" si mi'au zis ca nu e nici pompa nici injectoarele .... ( toate aceste piese care mi le'au zis de la toyota ca sunt defecte ... is ok! ... ) mi'au zis ca nu stiu ce senzor e dus ...! ... in total ma costa 2.ooo Lei ... senzorul + manopera! .... Sper sa fie doar atata :x .....
             Speed After Death

             Comment


             • #14
              Masina merge din nou! .... .. a fost senzorul de pe volanta .. sau ceva de genul! ... pompa si injectoarele sunt OK! ....
              Speed After Death

              Comment


              • #15
               du-te inapoi la aia la toyota si da-le peste nas. niste jepcari.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google