Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Land Cruiser 120

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by frio View Post
  Am rezolvat-o. De la apa in ulei nu avea cum sa fie pentru ca ar fi facut spuma din uleiul ala. Motorina nu era pentru ca inca era gros si nu mirosea a motorina.. "Mecanicii" de la Toyota din Braila la ultima revizie facuta au pus uleiul nou fara sa mai dea drumul la cel vechi. Aveam 14L de ulei in ea!!! Era ulei 100%.

  Masina merge cum trebuie insa tot mai scoate fum. Putin cand creste in ture si apoi cand iau piciorul de pe acceleratie da mai mult.
  cum 14 litri???
  Toyota Auris.D4D-2.0.

  Comment


  • #32
   pai cam 7 litrii intra ....

   Comment


   • #33
    "Mecanicii" de la Toyota din Braila la ultima revizie facuta au pus uleiul nou fara sa mai dea drumul la cel vechi. Aveam 14L de ulei in ea!!! Era ulei 100%.

    [/QUOTE]

    Pfaaaaa ... astia DA mecanici !!!! Cand ma gandesc la faptul ca sunt unii pe forum care ma condamna ca merg din Olt la Focsani .... Trmite o scrisoare * de multumire * la Toyota Romania , nu va insemna nimic dar macar te racoresti putin . In locul tau as face fluturasi cu aceasta proba de prostie si as pune-o sub stergatorul tuturor masinilor Toyota din oras

    Comment


    • #34
     Originally posted by br83lau View Post
     cum 14 litri???
     da, 14! in ea intra cam 7,5.

     Comment


     • #35
      Originally posted by frio View Post
      da, 14! in ea intra cam 7,5.
      ... măcar au pus și 2 filtre de ulei?

      ... i-ați piesele pe original și service-ul fă-l la alții, care te lasă să stai pe lāngă mașină

      Comment


      • #36
       pai recomanda si tu un service bun in zona!
       Toyota Auris.D4D-2.0.

       Comment


       • #37
        Originally posted by br83lau View Post
        pai recomanda si tu un service bun in zona!
        Eurocar, Irmex/Bosh - mai cunoscute prin satul nostru

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
        Politica de Securitate Google