Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Corolla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by redflame View Post
    Salut, sunt curios dacă posesorii de Corolla modelul după 2013 pot sa semnaleze probleme?
    Nu prea am văzut nici aici și nici pe alte forumuri, vorbesc de posesorii adevărați nu cei de genul Gica contra.
    Acesta este un site al detinatorilor in care discutam despre lucrurile bune si despre cele care ne nemultumesc , bineanteles , cu decenta si corectitudine . Daca ai probleme, spune-le si vedem cum te putem ajuta !

    Comment


    • Originally posted by vali44 View Post
      Acesta este un site al detinatorilor in care discutam despre lucrurile bune si despre cele care ne nemultumesc , bineanteles , cu decenta si corectitudine . Daca ai probleme, spune-le si vedem cum te putem ajuta !
      Mersi de buna intenție, încă nu am probleme, mașina trebuie sa ajungă saptamina viitoare. Sunt doar curios, pentru ca am văzut ca noua Corolla a fost schimbată radical, dacă ați avut probleme în această perioadă.

      Comment


      • Originally posted by mbogdan View Post
        Salut,

        De ceva vreme am un greiere care pare a veni de la ambreiaj/rulument de presiune si care face un zgomot repetitiv atunci cand pedala e sus (in viteza sau pe liber). La apasarea pedalei zgomotul dispare.

        Fara vreo legatura cu zgomotul, uneori intra mai greu in treptele 1 sau 2, fiind nevoit sa mut in treapta opusa si sa revin apoi pt a putea cupla in treapta dorita.

        Va suna cunoscute fenomenele? Ce solutii ar fi?

        Masina e o Corolla E15 2.0 D4D Sol.
        Cumva e un sunet metalic,de tabla care vibreaza? Si la mine face asa,de cateva saptamani. Initial am crezut ca bate scutul termic de la toba,dar nu. Se manifesta doar cand ambreiajul e cuplat. Ai reusit sa afli de la ce e?

        Comment


        • Salutare,

          am o Corolla model 2004 D2D. M-am gndit sa expun cateva "mici" probleme de care m-am lovit si nu am reusit sa le rezolv:
          1. Am o problema care, acum cand a venit frigul, ma "seaca" rau de tot. Cand o pornesc, dupa ince se incalzeste motorul, baga caldura la putere maxima pana atinge temperatura presetata. Cand temperatura din habitaclu atinge valoarea stabilita, in mod normal, se reducea turatia aerotermei pana la prima treapta si scadea temperatura aerului cald (vorbesc despre modelul cu climatronic). Acum, la atingerea temperaturii setate, nu numai ca nu se reduce turatia aerotermei dar incepe, efectiv sa bage aer neincalzit (la temperatura de afara). Credeti-ma ca este tare neplacut sa te trezesti cu aer rece la picioare . A mai intalnit cineva problema asta? In service sau multumit sa constatae ca incepe sa bage cald si mi-au spus ca s-a rezolvat problema...
          2. O alta problema legata de climatronic, de data asta pe partea de racire, este un zgomot (ca si cum s-ar freca niste plastice intre ele) ce apare undeva, in bord, in partea dreapta. Apare dupa ce aerul rece bagat in habitaclu atinge o anumita temperatura. Dispare, pentru cateva minute, in momentul in care modific setarile de temperatura. Reapare dupa cateva minute si dispare iar in urma modificarilor setarilor.
          La fel, nefiind un zgomot ce se manifesta permanent, nu prea au gasit o solutie in service.
          3. Voi cum ati rezolvat problema apei care se aduna in contraaripa? Ma refer la scurgerile care se infunda de la frunze sau alte resturi.

          O zi buna si multi km fara probleme!

          Catalin

          Comment


          • Salut.
            Am o Corolla cu motor 1.6l, cutie manuala din 2008 si astazi, pentru prima data, am avut o problema (sau nu, nici nu stiu...) despre care nu am gasit nimic asemanator pe forum. Asadar, poate stie cineva sa ma ajute cu un raspuns:
            Eram in trafic, in viteza a doua si brusc, a inceput sa tiuie un martor acustic. In bord nu s-a aprins nici-un martor. A tacut cand am bagat intr-a treia si de atunci nu s-a mai repetat. Intr-adevar, masina imi indica de mai mult timp sa schimb intr-a treia, dar nu era turata (sub 3.000 rot.), asadar imi e greu sa cred ca acesta a fost motivul, mai ales ca din 2008 si pana acum este pentru prima data cand a facut asa ceva.
            Tiuitul martorului era asemanator cu cel care indica faptul ca nu este centura de siguranta fixata. Doar ca a mea era, iar in dreapta nu aveam pe nimeni. Intr-adevar, aveam o geanta, dar nu intr-atat de grea incat sa sensibilizeze senzorul respectiv. Plus ca eram deja in trafic de vreo jumatate de ora, deci cred ca daca acesta era motivul, ar fi piuit de la inceput, nu dupa atata timp. Mai ales ca martorul din bord care indica centura de siguranta nefixata nu s-a aprins.
            Asadar, cum in atatia ani este pentru prima data cand mi s-a intamplat asa ceva, poate este cineva pe forum care are o idee despre ce ar fi putut fi vorba...
            Multumesc.

            Comment


            • salut,

              daca nu ai actionat frana de mana in timp ce masina era in miscare problema cred ca e totusi geanta de pe scaunul din fata, altceva nu ar avea ce sa fie;
              avertizare sonora mai apare cand intri pe "low fuel" dar apare si mesaj scris in bord.
              corolla 2008 1.6 dual vvt-i

              Comment


              • Si eu am patit asa,cand aveam o plasa mica de supermarket cu cateva lucruri nesemnificative ca greutate. Probabil,cand ai schimbat a 3-a,geanta s-a miscat pe scaun in zona senzorului de greutate si de aceea a piuit.

                Comment


                • da, cel mai probabil a fost senzorul de pe scaunul din dreapta...
                  multumesc pentru pareri lorentzo72 si quick1986

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google