Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Corolla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    pentru ultima generatie corolla se gaseste parbriz atermic?

    Comment


    • #77
      Asta iarna, cand era foarte frig, am patit la 2.0 D4D PushStart sa nu porneasca la "prima cheia" Din a doua, si o data chiar din a treia a mers. Vara nici o problema.

      Pe langa asta, mare grija cu odorizantele, am varsat dintr-o sticluta pe usita de la scrumierea, si aia a fost, s-a dus vopseaua cu totul. Singura solutie -> inlocuire.
      _____________________________
      Toyota Corolla 2.0 D4D Sol 2008

      Comment


      • #78
        Pe langa asta, mare grija cu odorizantele, am varsat dintr-o sticluta pe usita de la scrumierea, si aia a fost, s-a dus vopseaua cu totul. Singura solutie -> inlocuire.[/QUOTE]
        E jale cu odorizantele lichide...pateaza tot ce atinge..atentie mare
        Toyota Auris.D4D-2.0.

        Comment


        • #79
          Originally posted by Mushu View Post
          Aici vreau sa postati ce probleme ati intalnit la Corolla voastra
          vopseaua de pe capota motorului este foarte sensibila....sare si tre revopsita tat la 10-15.000km,cica din cauza pietricelelor de pe carosabil si a geometriei capotei

          Comment


          • #80
            Consum ulei corolla 1.6 vvti

            Buna,
            Am o problema cu un consum excesiv de ulei la o corolla 1.6vvti din anul 2000,nu are scurgeri nu scoate fum decat atunci cand merg in frana de motor pe pante lungi,puteti sa-mi dati o idee,exceptie cea de a merge la un service!
            Multumesc
            Scuze daca a mai fost dezbatuta problema dar nu am gasit.

            Comment


            • #81
              sal'tare! problema cu vopseaua e reala mai ales pe capota motor. a mea, corolla 2007, fabrique en Japan, a avut de trei ori vopseaua ciupita pe capota. (de la pietricelele de pe sosea)acu', probabil, din cauza celor trei randuri de vopsa nu se mai intampla, dar... apar alte chestii; calitatea toyota!.. un mit pe cale sa fie busted! acu v-o luna pornesc motorul, dau sa plec..piuuuu! martori aprinsi , baterie si motor(plecam in concediu, incarcasem bagajele, deci.., astept pana luni sa fug la service). acolo(genius motors brasov) baieti buni, o testeaza si surpriza... nicio defectiune majora, un fir de la c.b bulit. cum? habarna! schimba flacaul mufa de conectare si e ok, drum bun. ieri, ca tot omu' pornesc, dau sa plec... stop motor. fara alte alarme. ce-o fi? pun contact... tin cheia. brbrbrbr porneste.. mere. peste zi fara probleme, oprit pornit. azi dimineata,aceeasi problema doar ca a trebuit sa tin mai mult ca ieri contactul. maine, oare mai porneste? si ce-ar putea fi? ca unii zic pompa de inalte. da, da' fara avizare prealabila! si, mai ales di ce? ca are numa 109.500km la bord si numa io am mars cu ea. zile bune voua, posesori de toyote!

              Comment


              • #82
                stiti careva de ce 1.4d4-d porneste dimineata, apoi dupa 3-5 sec. se opreste si porneste greu? ca peste zi nu face asa.

                Comment


                • #83
                  chedere

                  Salutare,
                  daca aveti idee de unde imi pot cumpara niste chedere pt. Corolla HB, 2006?
                  Azi am observat primele crapaturi si neavand de lucru am tras de ele ... s-au desfacut in 2 de parca ara tifon!

                  Comment


                  • #84
                    Salutare! Cum reduc la tacere definitiv o curea de accesorii care a inceput sa cante? Face figuri la frig si ceva timp dupa ce se incalzeste motorul. Am pulverizat putin lichid de parbriz pe ea ca ma facea cu nervii. Din masina nu se aude, dar ma fac de ras, dom'le cand merg pe bulevard

                    Comment


                    • #85
                      Originally posted by stefangik View Post
                      Salutare! Cum reduc la tacere definitiv o curea de accesorii care a inceput sa cante? Face figuri la frig si ceva timp dupa ce se incalzeste motorul. Am pulverizat putin lichid de parbriz pe ea ca ma facea cu nervii. Din masina nu se aude, dar ma fac de ras, dom'le cand merg pe bulevard
                      Ar trebui sa ne spui daca acea curea a fost schimbata si DACA AU FOST SCHIMBATE SI ROLELE INTINZATOARE ale ei . Personal cred ca problema consta in pierderea vaselinei din role fapt care duce la aparitia zgomotului pana cand se dilata la temperatura motorului . Daca cineva are alte pareri , il ascultam cu placere .

                      Comment


                      • #86
                        A fost schimbat tot pe acolo acum un an/20.000 de km odata cu distributia la reprezentanta in prezenta mea. Sunetul e din curea sigur. Cum am pulverizat foarte putin lichid pe parbriz fix pe curea a disparut complet zgomotul. Ma gandesc ca un spray special de curele sau asa ceva.

                        Comment


                        • #87
                          Originally posted by stefangik View Post
                          A fost schimbat tot pe acolo acum un an/20.000 de km odata cu distributia la reprezentanta in prezenta mea. Sunetul e din curea sigur. Cum am pulverizat foarte putin lichid pe parbriz fix pe curea a disparut complet zgomotul. Ma gandesc ca un spray special de curele sau asa ceva.


                          Poate te ajuta cu ceva .

                          Sau asta https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j...59930103,d.bGQ

                          Comment


                          • #88
                            Va salut,
                            am si eu o mica-mare problemuta cu a mea Corolla, masina e benzinara din 2008 clasicul 1,6 VVT-I si de cateva zile am probleme cu cardanul(planetara) pe partea stanga fata asta dupa ce in urma cu 2 saptamani am inlocuit si rulmentul pe aceeasi parte; in fine, daca imi poate spune cineva pe care model de Toyota se regaseste acelasi tip de cardan?
                            Eu sunt cu masina in Franta iar aici nu se comercializeaza corolla berlina si nu reusesc sa gasesc piesa pe site-urile lor de 2 lei si ma gnadeam poate o fi acelasi tip de cardan si pe alte modele de corolla sau chiar Toyota auris poate, nush
                            va multumesc anticipat pt ajutor
                            Stima Razvan

                            Comment


                            • #89
                              Originally posted by ravelli View Post
                              Va salut,
                              am si eu o mica-mare problemuta cu a mea Corolla, masina e benzinara din 2008 clasicul 1,6 VVT-I si de cateva zile am probleme cu cardanul(planetara) pe partea stanga fata asta dupa ce in urma cu 2 saptamani am inlocuit si rulmentul pe aceeasi parte; in fine, daca imi poate spune cineva pe care model de Toyota se regaseste acelasi tip de cardan?
                              Eu sunt cu masina in Franta iar aici nu se comercializeaza corolla berlina si nu reusesc sa gasesc piesa pe site-urile lor de 2 lei si ma gnadeam poate o fi acelasi tip de cardan si pe alte modele de corolla sau chiar Toyota auris poate, nush
                              va multumesc anticipat pt ajutor
                              Stima Razvan
                              Mergi la un magazin de piese auto sau reprezentanta si ei vor sti exact ce fel de planetara sa-ti comande . Nu stiu daca se portivesc de la o varianta la alta , e vorba de distanta de la cutia de viteze la roata , acest lucru fiind strict personalizat . In plus , daca spui ca ai avut probleme cu rulmentul , ce te face sa crezi ca problema s-a rezolvat corespunzator ?

                              Comment


                              • #90
                                Originally posted by vali44 View Post
                                Mergi la un magazin de piese auto sau reprezentanta si ei vor sti exact ce fel de planetara sa-ti comande . Nu stiu daca se portivesc de la o varianta la alta , e vorba de distanta de la cutia de viteze la roata , acest lucru fiind strict personalizat . In plus , daca spui ca ai avut probleme cu rulmentul , ce te face sa crezi ca problema s-a rezolvat corespunzator ?
                                Pai masina incepuse sa cloncane destul de urat si am fost la reprezentanta iar astia mi-au zis ca tre sa schimb rulmentul; zis si facut, numai ca dupa o saptamana a reinceput sa faca ca inainte numai ca nu asa de urat, ceva mai bland si m-am intors la reprezentanta si au ajuns la concluzia ca nu are ce sa fie decat planetara sau cardan cum zic ei aici in franta; faza este ca unul din mecanici mi-a recomandat sa-mi caut eu piesa chiar si la mana a doua daca e in regula pt ca la Toyota mi-a bagat un scor de circa 500 de euro

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google