Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Corolla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    ok, tocmai m-am intors de la un dealer de piece auto si in urma cautarilor a reusit sa gaseasca un kit de transmisie; am cautat si eu piesa pe internet dupa referinta produsului si se pare ca piesa este pentru Toyota Auris ceea ce ma duce cu gandul ca atat corolla cat si auris au aceeasi platforma, o sa astept raspunsul mecanicului de la Toyota si cred ca o sa dau comanda de piesa sa vad daca e intr=adevar buna
    merci pt ajutor
    drum intins

    Comment


    • #92
      revin cu o informatie foarte interesanta; am sunat ieri la Toyota service Iasi ca sa cer din curiozitate cam cat ar costa sa schimb planetara fata-stanga si mi-au bagat baietii un prêt de era sa cad din picioare: 5000 RON doar piesa, fara manopera, deci eu nu pot sa inteleg ce e in capul oamenilor astora cu asemenea preturi; din pacate Romania este si va ramane mult timp o tara de mafioti.

      Comment


      • #93
        .........din pacate Romania este si va ramane mult timp o tara de mafioti.[/QUOTE]


        SUBSCRIU !!!!!!

        Comment


        • #94
          ok, am resusit sa schimb planetara si intr-adevar corolla si auris impart aceeasi platforma, planetara pe care am comandat-o desi scrie ca e pt auris s-a potrivit manusa pe corolla mea. Total cost plus manopera: 210 euro, daca as fi facut-o in romania m-ar fi ajuns in total undeva pe la vreo 1300 de euro, va las pe voi sa trageti concluziile
          va urez o duminica placuta

          Comment


          • #95
            Buna ziua

            Am si eu o problema cu masina. Nu ma pricep dar incerc sa descriu problema cat mai clar. Masina o Toyota Corolla diesel din 2006 cu 105000 km reali are urm problema: cand se incalzeste masina nu mai trage desi acceleratia este la pamant si scoate un fum negru. Am schimbat filtrul de motorina, au fost pusi aditivi pt curatarea injectorelor si motorina de la OMV (recomandata ca fiind cea mai buna) fara nici un rezultat. Am fost la 4 service-uri si nimeni nu ii da de cap. Va multumesc anticipat pt raspunsuri

            Comment


            • #96
              Originally posted by laura_elena View Post
              Buna ziua

              Am si eu o problema cu masina. Nu ma pricep dar incerc sa descriu problema cat mai clar. Masina o Toyota Corolla diesel din 2006 cu 105000 km reali are urm problema: cand se incalzeste masina nu mai trage desi acceleratia este la pamant si scoate un fum negru. Am schimbat filtrul de motorina, au fost pusi aditivi pt curatarea injectorelor si motorina de la OMV (recomandata ca fiind cea mai buna) fara nici un rezultat. Am fost la 4 service-uri si nimeni nu ii da de cap. Va multumesc anticipat pt raspunsuri

              Mergi la reprezentanta! Cauzele pot fi mai multe si nu cred ca poti rezolva problema pe forum...
              Last edited by comentator; 03-05-2014, 18:36 PM.

              Comment


              • #97
                intrebare pentru posesori de auris/corolla 2.0
                ati schimbat cap de planetara pana acum ? planetara dreapta bate doar cand e frig, la primele viraje dimineata. de vre-o doua ierni se intampla chestia asta.
                cine a schimbat capul de planetara, ce ati pus in loc ? OEM e cam scump, am gasit hert buss jakoparts la ~380 ron cu tot cu burduf

                Comment


                • #98
                  Da-i bataie! Daca te tine 4-5 ani e perfect.

                  Comment


                  • #99
                    Aveti dreptate baieti vopseaua este sensibila sare
                    la fiecare piatra iar daca o speli acasa raman urme
                    de la perie.Si de asemenea acolo unde a sarit vopseaua
                    apare rugina.

                    Comment


                    • Dacă vrei să ai grijă de mașină, nu o spăla cu peria. Cred că e cea mai dură metodă de a spăla mașina, cu vopseaua moale pe care o au japonezele, în general.

                      Poți folosi metoda cu două găleți de 20 de litri, una pentru spălare cu apă și șampon auto și alta doar cu apă pentru a clăti buretele sau mănușa de microfibră, după spălarea unui bucăți de caroserie.

                      Începi prin a clăti mașina cu apă din abundență, pentru a îndepărta praful, noroiul și mizeria grosieră. Apoi iei cele două găleți așa cum am scris mai sus, agiți apa cu șamponul din găleata de spălare ca să facă multă spumă, bagi buretele sau mai bine mănușa de microfibră în găleata de spălare și, fără a stoarce apa din el/ea, speli o bucată de caroserie cu mișcări liniare, nu circulare. Apoi clătești buretele/mănușa în găleata de clătire, treci iar prin găleata de spălare și apoi speli altă bucată de caroserie. Faci așa până termini mașina.

                      Este foarte important să speli o zonă mică, cu cât mai multă apă cu șampon, ca să nu zgârâi vopseaua cu bucățile de murdărie ce se iau pe burete/mănușă. Clătirea buretelui între spălări face ca murdăria să rămână în găleata de spălare.

                      Ca să îți faci o idee despre cum se face, aruncă o privire la topicul ăsta.
                      Spor.
                      Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                      Comment


                      • Pentru zonele unde a sărit vopseaua, poți folosi vopsea de retuș.
                        Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                        Comment


                        • " Buna ziua

                          Am si eu o problema cu masina. Nu ma pricep dar incerc sa descriu problema cat mai clar. Masina o Toyota Corolla diesel din 2006 cu 105000 km reali are urm problema: cand se incalzeste masina nu mai trage desi acceleratia este la pamant si scoate un fum negru. Am schimbat filtrul de motorina, au fost pusi aditivi pt curatarea injectorelor si motorina de la OMV (recomandata ca fiind cea mai buna) fara nici un rezultat. Am fost la 4 service-uri si nimeni nu ii da de cap. Va multumesc anticipat pt raspunsuri"

                          Raspund eu, chiar daca este o postare mai veche ( poate au mai avut si altii aceeasi problema intre timp).
                          Masina nu mai " tragea " - o acceleram si nu crestea viteza - scotea si un fum negru de ziceai ca e "tractor ".
                          Solutia: curatarea valvei EGR in service( era umpluta cu niste reziduuri de ardere ca o funingine, care blocasera clapeta intr-o pozitie intermediara, de asta nici nu-mi mai dadea mesajul " check engine ", la fel ca data trecuta ).
                          Cauzele am inteles ca pot fi multiple: motorina de proasta calitate, circulat cu motorul subturat, circulat mult in oras, pe distante mici, a.i. motorul nu ajunge la temperatura de lucru si arderile sunt incomplete ( explicatii ale celor din service ).
                          Problema a disparut imediat si motorul se comporta normal.

                          Comment


                          • daca se ajunge in faza asta recomand curatarea intregului sistem EGR: cooler, conducte, etc.

                            numai curatarea supapei va rezolva doar partial problema

                            cauza principala este traficul urban, respectiv functionarea indelungata a motorului in regimuri tranzitorii
                            Last edited by lorentzo72; 04-07-2015, 09:01 AM.
                            corolla 2008 1.6 dual vvt-i

                            Comment


                            • Salut,

                              De ceva vreme am un greiere care pare a veni de la ambreiaj/rulument de presiune si care face un zgomot repetitiv atunci cand pedala e sus (in viteza sau pe liber). La apasarea pedalei zgomotul dispare.

                              Fara vreo legatura cu zgomotul, uneori intra mai greu in treptele 1 sau 2, fiind nevoit sa mut in treapta opusa si sa revin apoi pt a putea cupla in treapta dorita.

                              Va suna cunoscute fenomenele? Ce solutii ar fi?

                              Masina e o Corolla E15 2.0 D4D Sol.

                              Comment


                              • Salut, sunt curios dacă posesorii de Corolla modelul după 2013 pot sa semnaleze probleme?
                                Nu prea am văzut nici aici și nici pe alte forumuri, vorbesc de posesorii adevărați nu cei de genul Gica contra.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google