Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vaselina culise etrier

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  pe auris 2.0 nu se potrivesc sigurantele, etrierele mele arata altfel.
  in consecinta, le donez.. 0766.267.077
  Attached Files

  Comment


  • #47
   cati bani te-au costat?

   Comment


   • #48
    vreo 35 lei, dar pot sa ti le dau pe astea, doar ca stau foarte prost cu timpul si n-o sa am cand sa le pun la posta... daca ai pe cineva in bucuresti sa treaca sa le ia ar fi perfect

    Comment


    • #49
     Am incercat pentru culise ,pasta alba ceramica de la crc dar din pacate dupa 2sapt cand am dat roata jos,era uscata. Cadeau bucati din vaselina aia,asa ca am inlocuit_o cu pasta pe baza de cupru cod 415104 tot de la crc care rezista pana la 1100 grade celsius. Costa in jur de 24 ron daca stii sa cauti,in rest o gasesti de la 36ron in sus.
     Spor

     Comment


     • #50
      Originally posted by ionutzz2015 View Post
      Am incercat pentru culise ,pasta alba ceramica de la crc dar din pacate dupa 2sapt cand am dat roata jos,era uscata. Cadeau bucati din vaselina aia,asa ca am inlocuit_o cu pasta pe baza de cupru cod 415104 tot de la crc care rezista pana la 1100 grade celsius. Costa in jur de 24 ron daca stii sa cauti,in rest o gasesti de la 36ron in sus.
      Spor
      nici pasta de cupru nu este buna. se usuca si asta. Cele mai bune rezultate le-am obtinut cu vaselina siliconica, o folosesc de 2 ani de acum si nu se usuca deloc si impiedica apa sa ajunga acolo daca trece pe langa cauciuc

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google