Originally posted by zorro
View Post
La ce bani ajunge aunul ...de tabla...

nici la gigi din colt nu vreau sa ma duc. ce pot face?
)
)
dupa un drum mai lung pe drumurile Patriei noastre minunate, voiaj in care am avut intalniri de gradul III cu mai multe cratere din drum. Tin sa mentionez ca eu conduc atent si sunt destul de calm la volan (imi place sa admir peisajul) asa ca abordez zonele minate cu viteze mici, ca nu cumva sa imi las vreo parte a masini in urma. As vrea sa stiu daca vreunul din voi a fost, ca si mine, sa reclame si sa schimbe vre-o componenta la coloana de directie si, in caz afirmativ daca a mai intampinat probleme utlerior. Nu troscane tare, dar este foarte enervant, mai ales ca l-am avut pe la 7000 de km si l-am rezolvat, si inainte sa ajung in Pipera sa ma cert cu ei, as vrea sa stiu care este parearea si experienta voasgtra despre acesta problema. Tin sa mentionez ca restul problemelor le-am tratat cu superficialtate, greierasii imi canta numai cand vor ei (in special cand e mai frig) iar restul bolilor le-am tratat punctual. We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment