Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Accesorii Auris !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Originally posted by br83lau View Post
    Auuuuuuuuuu.pai nu ar trebui sa fie cap-coada asigurata masina???eu asa stiam..inca nu am orbit cu ei...
    Ma gandesc ca de aia am full casco
    La Generalli, cel putin, pe polita casco exista o rubrica cu echipamente suplimentare care trebuiau declarate la inceput (sau in momentul montarii pe masina). Trebuia doar sa te prezinti cu documentele justificative care sa ateste pretul. Fireste ca ar fi crescut si valoarea politei...

    Comment


    • #77
      Originally posted by moritz View Post
      La Generalli, cel putin, pe polita casco exista o rubrica cu echipamente suplimentare care trebuiau declarate la inceput (sau in momentul montarii pe masina). Trebuia doar sa te prezinti cu documentele justificative care sa ateste pretul. Fireste ca ar fi crescut si valoarea politei...
      Aici e vorba de parbrizul original al masinii cu care a venit din fabrica...casco am la ardaf de cand am cumparat masina de noua de la Toyota Braila...nu cred ca mai exista loc de discutii ca nu e asigurat de casco ...
      Acum...oare se mai duce crapatura parbrizului mai mult de atat(e de vreo 15 cm si pleaca de la marginea parbrizului inspre centrul lui,si se cunoaste crapat numai pe exterior;la interior,la pipaire nu se simpte ca si crapat)??ca sincer nu m-as duce sa il schimb zilele astea,ca cica e recomandat sa lasi masina o noapte la service sa se lipeaca bine chederul parbrizului dupa schimbare.As lasa sa se mai incalzeasca afara...sa nu merg o dupa amiaza pe jos...
      Last edited by br83lau; 01-05-2011, 19:16 PM.
      Toyota Auris.D4D-2.0.

      Comment


      • #78
        Originally posted by br83lau View Post
        Aici e vorba de parbrizul original al masinii cu care a venit din fabrica...
        Discutia ai pornit-o in postul 69 de la parbriz. Apoi, in postul 71 ai pomenit de parasolar din folie 3M - care nu cred ca e in dotarea standard a masinii. Restul comentariilor 72, 73 si 75, dupa continut, fac referire la parasolar. In aceeasi nota, si comentariul meu este se refera tot la parasolar.

        Comment


        • #79
          Originally posted by moritz View Post
          Discutia ai pornit-o in postul 69 de la parbriz. Apoi, in postul 71 ai pomenit de parasolar din folie 3M - care nu cred ca e in dotarea standard a masinii. Restul comentariilor 72, 73 si 75, dupa continut, fac referire la parasolar. In aceeasi nota, si comentariul meu este se refera tot la parasolar.
          Glumeam evident despre parasolar
          Toyota Auris.D4D-2.0.

          Comment


          • #80
            Hello,
            Sunt in cautare de o cutie de portbagaj, ma gandeam si la varianta cu inchiriatul ca nu prea am spatiu de depozitare si vroiam sa stiu daca aveti ceva informatii despre Aventuria, daca sunt ok sau nu. M-am gandit sa o iau din timp cu cautarea (voi avea nevoie la vara pentru o posibila plecare cu familia in turcia si vreau sa fac alegerea corecta).
            Multumesc!

            Comment


            • #81
              Va rog acordati-mi un sfat:am gasit jante 5x114 ET40 in loc de 5x114,3 et 45 pe 16.
              Puteti sa-mi dati un sfat, ar fi gresit sa le cumpar?

              Multumesc anticipat
              alex d4d
              auris 1.4d4d 2007

              Comment


              • #82
                Distanta intre prezoane - In general, fiecare stie ce distanta intre prezoane are masina lui. Fie ca este 4x100, 5x112 ori 5x100, orice masina are o anumita distanta intre prezoane. Daca nu cunoastem exact aceasta dimensiune, putem alege gresit jantele pentru masina noastra. Distanta intre prezoane este de o bicei stantata si pe janta, sub o forma de gen 4x100, unde 4 reprezinta numarul de gauri (prezoane) si 100 distanta in milimetrii intre prezoane
                Diametrul gaurii centrale - Este vorba de gaura din centrul lateral al jantei, in mijlocul gaurilor pentru prezoane, acoperita de cele mai multe ori cu un capacel de plastic. Aceasta dimensiune nu apare inscriptionata pe janta, insa in specificatiile jantei ar trebui sa fie. Ne ajuta sa determinam daca roata se potriveste cu fuzeta nasubuum acolo unde este capatul planetarei. De obicei, diametrul acestei gauri centrale este universal, insa cazuri speciale nu permit pozitionarea unei jante uniform pe fuzeta din pricina acestei gauri ce se dovedeste a fi prea mica. In acest caz, se folosesc flanse de distantare. Pentru a evita acest fenomen, e bine de stiut diametrul gaurii interioare, care se masoara in milimetrii.
                ET - Se mai numeste si offset, o dimensiune foarte importanta si mereu imprimata pe orice janta. Spre deosebire de alti parametrii, cum ar fi distanta intre prezoane sau diametrul jantei, factorul de echilibru este mai putin cunoscut si luat in considerare. Insa este poate cel mai important in alegerea unui nou set de roti. Factorul de echilibru influenteaza faptul cum arata o roata montata pe masina, cat patrunde in spatiul rotii si daca anvelopa va atinge sau nu elementele caroseriei, contraaripi sau suspensie. Factorul de echilibru se se masoara intre linia centrala imaginara ce strabate janta lateral pe mijloc si suprafata de montare a jantei, acolo unde face contact cu fuzeta. Aceasta distanta se masoara in milimetrii si este intodeauna inscriptionata pe janta, alaturi de "ET", ceea ce inseamna "Einpress Tieffe", factor de echilibru in germana. Nu de putine ori se intampla ca atunci cand franam la viteze mari, volanul sa vibreze (ET nepotrivit pentru suspensia masinii), rotile sa atinga in contraaripi sau spoilere, volanul sa mearga foarte greu si usor si instabil, sau suspensia sa reactioneze gresit, toate acestea putand fi cauzate de alegerea unei jante cu un factor de echilibru eronat.
                ET-ul se masoara in mm si reprezinta distanta dintre centrul jantei si locul unde se prind prezoanele pe butuc.
                ET pozitiv - daca prezoanele se prind pe butuc mai spre exterior fara de centrul acela imaginar prezentat mai sus atunci ai ET pozitiv (rotile vor veni mai sub masina)
                ET negativ - daca prezoanele se prind pe butuc mai spre interior fara de centrul acela imaginar prezentat mai sus atunci ai ET negativ (rotile vor veni mai in afara masinii)
                Atentie la jantele cu ET negativ ... in general cele modificate cu ET foarte mare ating in praguri ...

                In concluzie: eu nu le-as cumpara. Pentru anvelopele de iarna am vrut neaparat jante separate. Deoarace nu am gasit sh la dimensiunea necesara, am fost nevoit sa-mi cumpar noi. Si chiar daca nu sunt de firma, sunt sigur nu voi avea probleme degenul celor de mai sus.
                Last edited by moritz; 05-04-2012, 19:16 PM.

                Comment


                • #83
                  Originally posted by alex D4D View Post
                  Va rog acordati-mi un sfat:am gasit jante 5x114 ET40 in loc de 5x114,3 et 45 pe 16.
                  Puteti sa-mi dati un sfat, ar fi gresit sa le cumpar?

                  Multumesc anticipat
                  alex d4d
                  auris 1.4d4d 2007
                  Nu exista 5x114, mai mult ca sigur sunt 5x114,3 anumiti producatori simplifica specificatia.ET-ul este cam mare,daca este si j7,5 este posibil sa iti atinga de ansamblul amortizor-arc,cand treci peste denivelari,daca sunt j7 nu ating,am folosit eu.

                  Comment


                  • #84
                    Multumesc pentru specificatii.
                    Sunt J7

                    Comment


                    • #85
                      recomandati-mi si mie o marca pt placutele de frana(sau dealer,site,etc)ca trebuie sa le schimb(fata+spate),nu de alta dar le-as cumpara de pe net,sau din alta parte si nu as mai da banii celor de la toyota.
                      Multumesc!
                      Toyota Auris.D4D-2.0.

                      Comment


                      • #86
                        Dati-va fratilor cu parerea,va rog,nu de alta ,dar pana acum am stat in baza celor de la toyota ca masina era in garantie,si nu ma pasiona ce marca sunt,dar peste o luna i se termina garantia, si as vrea sa stiu ce placute sa ii pun,nu neaparat OEM,sau daca e bine OEM ,dealea punem....ca nu as mai da banii celor de la reprezentanta.Merci...
                        Toyota Auris.D4D-2.0.

                        Comment


                        • #87





                          Piese auto import pentru toate marcile si modelele de masini, la cele mai mici preturi. Uleiuri, piese auto universale de schimb.

                          mai sus vei gasi citeva adrese web ale unor firme cu care am/voi colaborat/ales pentru achizitia de piese si accesorii toyota auris 1.6vvt-i, pe care o posed.
                          nu zic ca sunt singurii, pot sa mai fie si alte firme de incredere pe net si nu numai, de la care sa poti alege produsele care te intereseaza la un moment dat.
                          eu aleg, de obicei firma care ofera cea mai apropiata (dimensional sau calitativ) piesa potrivita pentru masina mea.
                          astfel, fiind in perioada de garantie, inca, nu am avut refuzuri din partea Toyota Sibiu sau Brasov, unde imi fac garantia si reviziile, cu privire la piesele pe care le-am utilizat.
                          dintre producatorii de piese, folosesc Mann, Nipparts, TRW, Westone, dar si altii, in functie de pretul propus de furnizor, pentru piese/accesorii cu caracteristici similare auto.
                          sper sa-ti fie de folos si sper sa nu te fi incurcat in optiunile tale.
                          cind am chef si sunt in bani, mai trec cu vederea preturile Toyota dealer, pentru piese pe care mi-e lene sa le mai caut eu.
                          un exemplu ar fi burdufurile de cauciuc planetare. puteam sa le iau de pe net cu 20 de ron, dar le-am acceptat originale, cu 400 ron.
                          greseala mea.
                          intotdeauna, insa, pentru piese esentiale, de schimb, caut info pe net si incerc sa le aleg eu, nu service-ul.

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google