Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

>>>REGULAMENT<<<

Reguli privind utilizarea forumului www.forumtoyota.ro

1. Principii generale

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate, site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe proprietate privata, unde gazda are dreptul societati democrate, acela de a administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii

a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b)Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii

a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori fara explicatii.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul Forumtoyota.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris, dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis.
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie 5 minute( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul Forumtoyota.ro sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parasesti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sunt obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE TOYOTA- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.

23.La sectiunea "Toyota-masina mea" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina

Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Toyota.
See more
See less

Reprezentante Toyota ce trebuiesc evitate

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Reprezentante Toyota ce trebuiesc evitate

  Incep acest topic cu rugamintea ca toti membrii forumului , si nu numai , sa posteze tot ce ii nemultumeste in relatia cu reprezentantele Toyota . Nu trebuie sa trecem nimic sub tacere sau sa incercam sa fim partinitori cu unii si tendentiosi cu altii . De asemeni vreau ca acest topic sa fie citit cu regularitate de cei de la Toyota Romania si nu in ultimul rand de * plangaciosii * de la reprezentantele care au ceva impotriva oamenilor de la Focsani . Plangaciosilor le recomand seriozitate , amabilitate si profesionalism . Dupa ce vor demonstra ca indeplinesc aceste conditii nu va mai fi necesar sa lacrimeze in bratele Toyota Romania si sa dea vina pe altii ca le fura clientii . Ei trebuie sa inteleaga faputul ca noi am cumparat masinile dar nu ne-am angajat cu nimic fata de incompetenta lor sa le ramanem si clienti pentru service . In speranta ca vom avea ce scrie iar EI vor avea de invatat, sa dam curs invitatiei . Multumesc .
  Last edited by Mushu; 02-05-2011, 15:35 PM. Reason: sters invitatia...

 • #2
  Scuze pentru nefericita exprimare * va invit sa dam curs invitatiei * dar am fost intrerupt din scris si am formulat aiurea ... deci , va invit sa dam curs INITIATIVEI !!!

  Comment


  • #3
   deja ma apuc de citit la topic

   Comment


   • #4
    Este o reactie complet penibila si deplasata a reprezentantilor Toyota care au apelat la astfel de metode comuniste.

    Domnul de la Toyota Focsani nu a facut altceva decat sa ofere sfaturi extrem de utile tuturor de aici. Daca ar invata si ceilalti ca cea mai buna metoda de a se promova este prin servicii de calitate si profesionalism, poate ar mai evolua si ei.

    Majoritatea se pare ca inca pun clientul la coada intereselor.
    BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
    Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
    Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

    Comment


    • #5
     Originally posted by vali44 View Post
     Incep acest topic cu rugamintea ca toti membrii forumului , si nu numai , sa posteze tot ce ii nemultumeste in relatia cu reprezentantele Toyota . Nu trebuie sa trecem nimic sub tacere sau sa incercam sa fim partinitori cu unii si tendentiosi cu altii . De asemeni vreau ca acest topic sa fie citit cu regularitate de cei de la Toyota Romania si nu in ultimul rand de * plangaciosii * de la reprezentantele care au ceva impotriva oamenilor de la Focsani . Plangaciosilor le recomand seriozitate , amabilitate si profesionalism . Dupa ce vor demonstra ca indeplinesc aceste conditii nu va mai fi necesar sa lacrimeze in bratele Toyota Romania si sa dea vina pe altii ca le fura clientii . Ei trebuie sa inteleaga faputul ca noi am cumparat masinile dar nu ne-am angajat cu nimic fata de incompetenta lor sa le ramanem si clienti pentru service . In speranta ca vom avea ce scrie iar EI vor avea de invatat , va invit sa dam curs invitatiei . Multumesc .
     Salutare tuturor, pana la urma nu ei ne obliga pe noi unde sa ne facem reviziile , decat sa merg la o reprezentata unde merg degeaba prefer sa merg 200 km pana la un service bun
     Prin acest gest au dat dovada de indoctrinarea cu care au fost obisnuiti cand seful de partid ordona ceva, ceva din ciclul "noi muncim noi nu gandim "

     Comment


     • #6
      Sincer pozitia lor este clar de blamat...nu ii inteleg dar asta este le este frica de concurenta...probabil se simt jigniti ca unii fac treaba buna si ei nu ...si deaia se agita...
      O sa vada ca rezultatele ERAU REALE DIN CAUZA CA NU FAC TREABA BUNA!!!! POATE INVATA NAIBII ODATA!!!!
      Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

      Comment


      • #7
       Originally posted by vali44 View Post
       ...reprezentantele care au ceva impotriva oamenilor de la Focsani ...

       ...înțeleg că pentru amabilitatea, profesionalismul și abordarea obiectivă a clientului, cei de la Focșani au probleme.

       DOMNILOR DE LA TOYOTA ROMÂNIA, dacă dvs. credeți că am plătit vreo 40000 euro pe 2 autoturisme, ca să merg în service-ul din Brăila unde prețurile sunt enorme, iar flexibilitatea în raport cu cerințele posesorului nu există, VĂ ÎNȘELAȚI!!!!

       Prin urmare posesorilor de toyote din zona Brăila-Galați, le recomand să meargă la Focșani - veți constata că vă rămân bani în buzunar, iar autoturismul dvs. încape pe mâinile unor profesioniști - specializați în toyote și nu în hyundai așa cum se întâmplă la Estima
       Probabil că voi intra în service-ul Estima când:
       - vor lăsa clientul să stea lângă mașină (probabil niciodată, pentru că nu le mai ies combinațiile cu uleiuri și filtre)
       - vor aborda reviziile funcție de condițiile de exploatare ale autovehiculului, km parcurși de la ultima revizie
       - vor accepta piese aduse de client ce corespund caracteristicilor tehnice precizate de manuale.

       Până atunci, Estima Brăila are în mine, un vector de imagine negativă.
       Salut personalul service-ului Focșani și scuze forumiștilor că m-am întins la scris

       Comment


       • #8
        poate cineva sa explice care e de fapt problema cu toyota focsani si cine are ceva cu ei?? observ ca apar tot felul de insinuari dar nu nexplica nimeni exact.

        Comment


        • #9
         Originally posted by costake View Post
         poate cineva sa explice care e de fapt problema cu toyota focsani si cine are ceva cu ei?? observ ca apar tot felul de insinuari dar nu nexplica nimeni exact.
         Citeste printre randuri , nu vrem sa-i facem si mai mult rau omului care ne-a onorat cu sfaturile lui si a fost pus in situatia de a alege ... oricum , RUSINE TOYOTA ROMANIA pentru felul dictatorial in care ai rezolvat problema plangerilor unor neaveniti ce din greseala reprezinta brandul Toyota ....

         Comment


         • #10
          da omul asta n-a protestat????a tacut malc si gata...???ce i-au zis aia ca daca mai scrie pe forum ii inchide servisu???!!!mi se par sefeuri
          pana una alta vad ca nu trebuie evitata nici o reprezentanta...

          Comment


          • #11
           Originally posted by costake View Post
           da omul asta n-a protestat????a tacut malc si gata...???ce i-au zis aia ca daca mai scrie pe forum ii inchide servisu???!!!mi se par sefeuri
           pana una alta vad ca nu trebuie evitata nici o reprezentanta...
           Nu stiu ce s-a intamplat si chiar ma intereseaza... il cunosc personal pe Andrei si stiu despre cine vorbesc.
           Problema e ca nu e servisu' lui si cred ca n-a avut de ales aici.
           Cred ca a fost fortat sa renunte la prezenta pe forum in calitate de angajat/oficial al reprezentantei.
           Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

           Comment


           • #12
            Daca stai sa te gandesti mai bine, toyotafocsani si-a asumat din start o situatie de compromis care putea deveni conflictuala, ceea ce s-a si intamplat.
            Omul a gasit o modalitate de a rezolva asta si consider ca acest subiect este deja clasat si nu cred ca are rost sa-l mai discutam
            Ave 1.8 Luna '08

            Comment


            • #13
             Poate ca nu este cel mai bun topic pentru asta(nu am stiut unde altundeva sa postez) insa am si eu o intrebare adresata forumistilor: in cazul in care ati vopsit ceva pe la masina la Toyota Bucuresti Nord, cum a iesit lucrarea? S-au observat diferente de nuanta?
             La Toyo Sud am vopsit acum 1.5 ani si a iesit perfect, nu se vedea vreo diferenta fata de restul masinii insa imi este extrem de peste mana acum sa duc masina acolo.
             Multumesc anticipat.

             Comment


             • #14
              Domnul de la Toyota Focsani, pe care-l felicit sincer pentru cumsecadenie si interesul pentru a multumi clientii, dar si pentru viziunea de om de afaceri, are la dispozitie si contramasuri, pentru ca, nu-i asa, nu mor caii cand vor cainii. El poate riposta adresandu-se Toyota World pe care sa-i sesizeze cu privire la nimicnicia gestului nemernicilor de la noi iar in ultima instanta, daca si aia reactioneaza aiurea, poate face un scandal monstru, la nivel mondial, aratand ce mizerie i se intampla si renuntand unilateral la "blazonul" Toyota - cu publicitate maxima. Da, nene, de azi devin Service-ul Anti-Toyota SRL, repar si intretin SI Toyote, ca nu poate sa-mi interzica nimeni, si scriu si acord consultanta online pe orice forum sau oriunde, dupa pofta inimii. O poveste ca asta ajunsa in presa, pe forumuri si bloguri din intreaga lume cred ca nu le-ar surade celor de la conducerea trustului, dupa mizeria care li s-a intamplat in America, fix dupa reteta "Audi 5000" din anii '80, cand yankeii au omorat in fasa distributia de Audi 200, care le cam lua piuitul. Reclama "din gura in gura" plus clientii pe care si i-a facut deja ar trebui sa fie suficiente iar patania sunt convins ca-l va face mult mai cunoscut decat daca tace si pune capul in pamant.

              Comment


              • #15
               Hai sa fim seriosi si sa nu exageram
               Cu tot respectul pentru persoana in discutie, faptul ca anumite comentarii facute aici au devenit "o regula incalcata" in compania in care lucreaza, nu poate avea rezonanta decat la nivelul acestui forum si atat.
               Restul este doar scenariu de film
               Last edited by Tudor Catalin; 07-19-2011, 07:26 AM.
               Ave 1.8 Luna '08

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google