Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Service Westmotors Timisoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service Westmotors Timisoara

Am fost si eu cu Corolla la revizia de 15.000 km la cei de la Westmotors. Sunt niste tipi foarte de treaba pe acolo. Prima data am sunat sa fac o programare si sa intreb cat costa revizia. Mi s-a spus un pret aproximativ (365 RON), dupa care m-au mai sunat cu o zi inainte sa-mi confirme pretul si sa ma intrebe daca mai ramane valabila programarea.

Cand am ajuns acolo m-am intalnit si cu tipul care mi-a vandut masina si m-a luat la intrebari (in sensul bun), daca-mi place masina, cum merge, ce consum am, daca sunt multumit si daca am ceva probleme. Apoi m-am dus la receptie si mi-au bagat masina la revizie. Revizia a dureat aprox. 30 min, in care au schimbat filtrul de ulei si uleiul, au dat jos si au curatat filtrele de aer si cred cel de polen (erau cam negre , dar o sa le schimb in curand, peste vreo 5000km), au curatat placutele de frane (ca se auzea un scartait) si au mai verificat pe sub masina cate una alta. Eu stateam frumos la o cafea si-i supravegheam prin geam din showroom.

Factura totala a fost : 364,14 lei (manopera - 70 lei, filtru ulei aprobat toyota - 26 lei, ulei sintetic aprobat toyota, 5W40 - 210 lei, TVA - 58 lei.)

Mi-au mai dat si un Service Checksheet in care scrie ce operatiuni au fost facute (si ce mai trebuia - dar eu nu i-am vazut facand). Printre lucrurile pe care nu i-am vazut ca le-au facut (si apar pe lista mentionata) sunt: curatenie masina, verficare voltaj baterie, nivel antigel, verificare caroserie, roata de rezerva, spalator parbriz, directie, joc volan, joc pivoti si test de drum. Acum, poate la unele din chestiile astea doar au aruncat o privire...

Dupa toate astea am primit masina inapoi.

Sunt foarte amabili oamenii de la Westmotors si pretul pentru aceasta revizie chiar a fost OK... am uitat sa-i intreb cat va fi cea de 30.000, ca acolo se schimba mai multe...
    TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

Din cele spuse de tine inteleg ca amabilitatea celor de acolo te-a impresionat suficient de mult ca sa treci peste faptul ca nu si-au facut treaba cum trebuie, adica nu au facut tot ceea ce erau obligati sa faca si era trecut in factura.
    Cred ca e unul din lucrurile pe care trebuie sa le invatam noi romanii de la occiddentali, adica sa fim mai exigenti (cu noi in primul rind si in al 2-lea rind cu cei care ne fac anumite servicii pe care le platim).

Comment

Revizia de 15 mii la noi a fost de schimbare ulei,filtru ulei si ceva treaba la filtrul de aer,restul a fost verificare vizuala...eu asa stiam si asa ni s-a facut.Pretul a fost 300 roni.
      Si noi am fost multumiti de prestatia celor de acolo...am putut sa stau si sa privesc ceea ce se face la masina...si cam atat.Sa auzim de bine!

Comment

@aiconomu: da mi-a placut ca au fost amabil si s-au purtat frumos... cat despre nemultumirea ca n-au verificat tot ce trebuia... nu aveam de unde sa stiu sa operatiuni trebuie facute, deoarece am primit lista abia dupa ce s-a terminat revizia, mai precis cand am primit facutra... data viitoare am sa intreb despre chestiile astea.

Comment

Am avut o experienta anul trecut in vara cu cei din Timisoara, spun ca a fost doar o scapare din partea mecanicului, sunt convins neintentionata.
          Inaintea placarii in concediu am mers la service sa fac o verificare, OK, totul facut nimic in neregula.
          Plecam spre Grecia si taman cand sa ies din tara pe la Giurgiu, scartz, trosc, zgomote ciudate pe spate.
          Am mers imediat in Bucuresti la srvice-ul de pe splai, le-am explicat ce si cum, au bagat masina la verificat; placutele de frana, cam 2 ore toata tarasenia si parca cam 720-740 ron pe acolo.
          Ma intreb daca eram prin bulgaria in zona complect necunoscuta, ce faceam? (in grecia reprez toyo la tot pasul).
          Cand am revenit am mers la ei, le-am explicat ce si cum iar cei care conduc ostilitatile pe acolo au recunoscut,si-au cerut scuze, treaba incheindu-se amiabil.
          Categoric este loc de mult mai bne acolo dar ...
          In tara pot spune despre cei din Brasov ca s-au purtat cat se poate de profesionist. fara partinire sunt peste cei din Timisoara.
          Honda Accord 2.0 Special Edition MT

Comment

hmmm... poate la revizia de 30.000 ma duc la cei din Brasov, sa vedem cum e. o revizie si o mica vacanta nu strica

Comment

Toyota DA - West Motors NU

Sunt posesorul unei Toyota Yaris de aproximativ un an si jumatate si pana acum nu am avut decat cuvinte de lauda.
              Eu sunt din Arad si orice problema legata de service sunt nevoi sa o rezolv in Timisoara, la West Motors. Daca faptul ca in trecut mi s-a intamplat ca masina sa-mi fie adusa din service de un mecanic care fuma in masina mi-a lasat un gust amar, experienta pe care am avut-o de curand m-a facut sa le spun prietenilor ca Toyota e o masina super, dar service-ul West Motors din Timisoara e o insulta la adresa marcii Toyota.
              Pe scurt, in luna Ianuarie am avut un accident in Ungaria in urma caruia masina mea, Toyota Yaris, a serios sifonata in partea din fata. Din cauza ca nu avem in Arad un service Toyota, am dus masina la West Motors Timisoara.
              GRESEALA FATALA!!!
              A urmat o asteptare de 5 saptamani (!) in care am fost nevoit sa circul cu o alta masina inchiriata pe banii mei, timp in care am dat nenumarate telefoane la care mi s-a raspuns... nu au venit piesele. Cand in sfarsit masina a fost gata, am mers la Timisoara sa o ridic, dar dupa 5 saptamani service-ul nu avea inca ok-ul celor de la asigurari, deci nu stiau cine plateste reparatiile si in plus, impreuna service/asigurari au omis sa-mi repare aripa stanga spate(!). Inca un drum la Timisoara, inca o zi pierduta. Am uitat sa mentionez ca masinii i s-a facut si revizia de 45000 de km, deci trebuia sa fie in stare perfecta de functionare.
              Am luat masina si au inceput problemele. Pe drumul de intoarcere am constatat ca nu functioneaza claxonul si comanda electrica pt geamul lateral stanga. Am sunat si mi s-a spus ca aceste probleme mi le pot rezolva direct la dealerul West Motors de la care am cumparat masina din Arad. Ghinionul meu a fost ca mi-am continuat drumul spre Oradea, avand ceva de rezolvat acolo. La intoarcere, intuneric fiind, am constatat ca farurile masinii bat cam 5 metrii (!) si nu imi functioneaza reglajul acestora. Drumul Oradea-Arad l-am facut in cateva ore, in bezna.
              Indignat, a doua zi, m-am adresat dealerului West Motors din arad pt. remedierea problemelor. Mecanicul de aici dupa ce a demontat partea din fata a constatat ca aveam fire care atarnau in gol si altele adaugate si izolate cu banda. Am fost trimis sa-mi caut un electrician auto (!!!).
              A urmat un alt drum la Timisoara, alta zi pierduta, unde s-a facut constatarea... UPS! CINEVA A LEGAT NISTE FIRE INVERS...(!!!!!)
              Cateva zile mai tarziu, fiind cald afara, am costatat ca nu-mi functioneaza clima. Alt drum la Timisoara... alta zi pierduta...
              Poate ca aprovizionarea de la West Motors se face cu caruta (5 saptamani am asteptat piesele), poate ca cel care a facut constatarea a fost indiferent, poate mecanicii nepriceputi, poate cei care au facut devizul si au incasat banii de la asigurator au fost pungasi, dar MASINA A TRECUT PRINTR-O REVIZIE care a omis respectivele probleme!!!!!
              Totusi sunt norocos, masina nu a luat foc, nu am avut probleme la directie pe care mecanicii sa le omita si firele legate invers nu au fost de la airbag.
              CONCLUZIE - daca sunteti nevoiti sa apelati la (de)serviciile West Motors, CUMPARATI-VA ALTA MASINA!

Comment

Originally posted by aiconomu View Post
                Din cele spuse de tine inteleg ca amabilitatea celor de acolo te-a impresionat suficient de mult ca sa treci peste faptul ca nu si-au facut treaba cum trebuie, adica nu au facut tot ceea ce erau obligati sa faca si era trecut in factura.
                Cred ca e unul din lucrurile pe care trebuie sa le invatam noi romanii de la occiddentali, adica sa fim mai exigenti (cu noi in primul rind si in al 2-lea rind cu cei care ne fac anumite servicii pe care le platim).
                Dupa cum am constat la West Motors revizia se face doar pe hartie, cat despre servicii... am scris mai jos.
                Service-ul din Timisoara ne pune viata in pericol.

Comment

De ce nu faceti reclamatie la OPC? Merita incercat!Eu am o experienta pozitiva in sensul asta, in "lupta" cu Romtelecomul. Macar ii obliga sa dea explicatii dupa lege. De fapt cei care nu-si fac treaba mizeaza pe faptul ca suntem prea ocupati ca sa mai facem un drum in plus si sa completam o reclamatie, dar trebuie reactionat si in alt fel decat cu cresterea propriei tensiuni arteriale si decesul catorva mii de neuroni.
                  Yaris Hybrid Ist generation

Comment

ai dreptate... daca nimeni nu face o reclamatie sau o plangere, atunci n-o sa se imbunatateasca lucrurile vreodata... sa stii ca e deajuns sa vb cu directorul service-ului sau chiar sa trimiti ce-ai patiti la toyota (europa sau japonia), e un inceput macar, dar sa asteptam sa se remedieze lucrurile de la sine... asta niciodata nu o sa se intample

Comment

Din pacate masina in discutie este proprietatea unei firme, deci OPC nu se baga. Solutia alternativa ar fi fost sa-i dau in judecata. ...Aiurea...
                      Am apelat direct la Toyota Romania si asa mi s-au rezolvat ultimele problemele.
                      Nu stiu daca ei sunt indiferenti la ceea ce se intampla, dar eu pana acum mi-am exasperat prietenii cu laude la adresa firmei Toyota. Fiti convinsi ca nu mai am aceeasi parere. Deabea astept sa imi vand masina si daca pana acum visam la un RAV4, stau serios pe ganduri si ma gandesc cu groaza ca aceeasi "profesionisti" o sa-mi rezolve problemele si in viitor. Ca o paranteza, intamplator sunt membru Lyoness (un fel de comunitate de cumparatori - 23000 in Romania, aprox 230000 in Europa) si mi-ar fi suras un contract cu West Motors daca nu chiar cu Toyota Romania. Egal cati bani as fi castigat, dupa problemele pe care le-am avut, am renuntat total la idee. Sunt convins ca la Toyota sunt multi oameni seriosi, muncitori, buni profesionisti. De munca lor isi bat joc cei din Timisoara de la West Motors!

Comment

Cateva sfaturi pentru cei care sunt nevoiti sa apeleze la service-ul West Motors Timisoara:
                        -studiati cu atentie hartiile pe care le semnati si verificati (cu suspiciune) daca tot ce e trecut in ele, s-a si pus in practica.
                        -verificati-va atent, din toate punctele de vedere, masina atunci cand o preluati din service, lasati increderea deoparte.
                        -poate nu ar fi rau sa va notati si kilometrajul masinii cand o lasati in service.
                        -apelati la Toyota Romania pt orice problema legata de service-ul masinii dumneavoastra.

Comment

Originally posted by calin_mocuta View Post
                          Din pacate masina in discutie este proprietatea unei firme, deci OPC nu se baga.
                          Chiar asa? N-am stiut! De ce? Pentru ca firma sau persoana fizica tot beneficiarul unor servicii/produse esti...Si daca ramane doar varianta cu datul in judecata atunci e moarta din plecare, ca ajunge masina la casat inainte sa se termine procesul...
                          Yaris Hybrid Ist generation

Comment

Azi am fost din nou cu masina la Service in TM pentru o verificare generala inainte de excursia de ski din Austria si am vazut ca au adus si modele Lexus... Au un Lexus GS 450h... foarte faina masina... si in plus au la Drive-Test un IS visiniu... mergeti si incercati-le !!!

Comment

Buna Byzutz. Conduci linistit fiindca ti-ai facut verficarea la service in TM? Iti doresc mult noroc, pt ca ai nevoie. Ma tot gandesc la omul cu "ups, am legat firele invers". Sper din tot sufletul ca altcineva ti-a facut verficarea la masina. In rest iti doresc distractie placuta la schi.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google