k.deci ceea ce i s-a intamplat lui calin_mocuta mi s-a intamplat si mie tot la reprez.toyo din tm doarca atunci ei functionau la tiwa-therm dar sunt exact aceeasi mecanici. si la revizia care am facut-o la 15.000 le-am zis sa verifice tot ce trebe uleiuri lichide placute si tot.au zis DA, m-au incasat, n-au vrut sa-mi dea foaia aia cu ce-au facut decat dupa ce le-am cerut-o eu.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Service Westmotors Timisoara
Collapse
X
-
am si eu niste nedumeriri....prima e ca toyoata nu recomanda 5w40 ci 5W30!!!!
30!!!!! care e nitel alt fel de altceva! oricum, bine ca m-ati avertizat, ca o sa stau cu ochii pe ei sa consemneze si ii verific cu manualele pe genunchi daca fac totul ca la carte. mama lor de dusmani! si vreau si eu niste numere de telefon de la toyota romania, unde sa pot sa-i reclam fara sa ma preia robotul 20 dee minute, pe banii mei, sau alte modalitati de coercitie impotriva alor de la WM
Comment
-
daca ai norocul o sa te sune de la toyota romania dupa ce-ti faci revizia. pe mine m-au sunat dupa revizia de 1000km si dupa cea de 15.000km... poti sa le dai note pentru diferite aspecte si le poti spune ce te nemultumeste. numere de telefon directe nu stiu sa-ti spun.TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15
Comment
-
Daca te multumesti sa le povestesti doar lor despre dezastru de service pe care il au... e apa de ploaie. Singurul lucru cu cap pe care poti sa-l faci e sa suni la 0212000300 (Toyota Romania) si sa spui ce te nemultumeste. Eu doar asa am reusit sa-mi mai vad (intr-un tarziu) masina in stare de functionare.
Comment
-
saluate tuturor
sa va spun si eu din experienta mea cu cei de la service de la westmotors;
mai, sincer va spun ca eram cam ingrozit sa-mi duc mashina in service, la cate se scriu pe aici despre profesionalismul lor.....
in urma unui accident mi-am lasat miercurea trecuta mashina la ei, urmand ca sa o ridic vineri dupa masa.
sincer va spun ca am ramas foarte placut impresionat de lucrarea care au facut-o cei de acolo; reparatiile au constat in schimbare stop dreapta spate, inlocuire spoiler spate(+ vopsire); in urma loviturii a fost infundat putin si portbagajul iar aripa dreapta spate putin deplasata, asa ca si acestea au necesitat indreptare.
chiar nu am absolut nimic ce sa le reprosez; cel putin la inspectia de la livrarea mashinii nu am constatat nimic care sa ma nemultumeasca; de vineri am fost plecat din oras pana in seara aceasta, asa ca maine cand o sa spal mashina sa speram cu nu apare nimic neobservat....
Din partea mea cei de la service au o bila alba; pe care sper sa si-o pastreze si in urma reviziei de 15.000 km(peste aprox 3.000 km);
Pentru cei interesati iata si ceva preturi la piese:
- stop spate -504,8 ron;
- spoiler spate - 1086,10 ron;
- bandou spoiler - 134,20 ron;
Cam atat deocamdata; noapte buna tuturor!
Daca mai aveti intrebari, va stau la dispozitieViteza ... strică freza !!!!
Comment
-
service westmotors timisoara
mai eu sunt super multumit de serviceul westmotors din tm , masina are 67000km si de cate ori am avut ceva neclar am apelat la ei ...baieti sunt super ok , recunos majoritatea problemelor au fost din cauza mea , lovituri exploatare defectuasa ....
ca service e ok nu sunt prea multe in tara asa
ma mir de domnul mocuta probabil ca nu stie sa discute, am inteles ca oricum prob sale au fost rez cu scuzele de rigoare, dar probabil ca este greu de multumit de felul lui .........putea fi mai rau
dar daca ai dat cu masina am inteles ca era o lovitura fata (oare cine este vinovat ?) trebuie sa fii sofer nu gluma.... si oricum sa nu iti dai sema ca nu ai lumina la faruri decat noaptea ....iar e o chestie faina
Comment
-
Originally posted by dan_tme12hb View Postmai eu sunt super multumit de serviceul westmotors din tm , masina are 67000km si de cate ori am avut ceva neclar am apelat la ei ...baieti sunt super ok , recunos majoritatea problemelor au fost din cauza mea , lovituri exploatare defectuasa ....
ca service e ok nu sunt prea multe in tara asa
ma mir de domnul mocuta probabil ca nu stie sa discute, am inteles ca oricum prob sale au fost rez cu scuzele de rigoare, dar probabil ca este greu de multumit de felul lui .........putea fi mai rau
dar daca ai dat cu masina am inteles ca era o lovitura fata (oare cine este vinovat ?) trebuie sa fii sofer nu gluma.... si oricum sa nu iti dai sema ca nu ai lumina la faruri decat noaptea ....iar e o chestie faina
In acest forum noi ne-am dat cu parerea despre WEST MOTORS TIMISOARA ca service si nu ne-am pus in discutie unul altuia, performantele in ale soferitului. Nu cred ca ceilalti sunt curiosi cum am lovit eu masina (derapaj pe o autostrada cu polei in Ungaria) sau daca eu vad sau nu, pe timp de zi farurile propriei mele masini (am sofat pe timp de zi Arad - Oradea si noaptea am vrut sa ma intorc si binenteles sa-mi folosesc si farurile). Asa pt tine - in februarie aveam 45000 km si zilele astea fac 75000 km, deci nu imi tin masina in garaj.
Eu m-am referit la service:
1. Reparatia (sic) a durat 5 (cinci) saptamani!!!
2. Dupa aceasta perioada am luat masina din service cu defectiuni care se datorau, nu accidentului, ci modului cum s-a facut reparatia. Nu e cazul sa le mai amintesc, se potciti in paginile anterioare.
3. Atunci cand am ridicat masina din service mi s-a facut (cica) si revizia de 45000km pentru care am si platit. Cum s-a facut e clar! PE HARTIE si atat!!! Ai spus ca putea fi si mai rau - intradevar puteau sa fie si defectiuni pe la directie, frane, airbag de exemplu, care sa fie constatate/reparate la fel. Atunci ar fi fost pt mine mai rau.
4. Dupa ce am luat masina din service am mai facut cateva sute de km si am pierdut o gramada de zile prin service ca sa-mi aduca masina in stare de functionare.
Probabil toate astea s-au intamplat din cauza ca nu stiu eu sa vorbesc si poate eu sunt un tip greu de multumit. Dar hai sa ramanem la calitatea serviciilor oferite de WEST MOTORS TIMISOARA.
Si daca sunt un tip asa de greu de multumit insemna ca cei de la West Motors ARAD (e doar dealer, fara un service in adevaratul sens al cuvantului) merita nota 10. Ei au reusit sa ma multumeasca(culmea). Cu ocazia reviziei de 60000km am avut placerea sa apelez la ei (multumesc lui Dumnezeu ca n-a trebuit sa o mai fac la Timisoara) si au fost extrem de amabili. Adevarul e ca tot datorita lor am eu astazi Toyota si nu alta marca. Inca o data felicitari celor de la West Motors Arad, oamenii chiar isi fac meseria.Last edited by calin.mocuta; 07-17-2008, 17:33 PM.
Comment
-
Hai ca ma bag si eu ... desi inca nu am Toyota (visez la un Auris, probabil la anul). Din ce am auzit pana acuma, cei de la Westmotors Arad nu aveau service, dar uite ca acum au... ceea ce e bine mai ales daca lumea e multumita de ei. Despre cei din Tm, am auzit si de bine si de rau (evident de la colegi Toyotisti). Ar fi bine daca lumea ar posta cat mai mult despre service-uri pt ca astea sunt mult mai importante decat showroom-urile (parerea mea)
Comment
-
In Arad inca nu e un service in adevaratul sens al cuvantului. Din cate am inteles, sper sa nu gresesc, la Arad se fac doar schimburile de ulei, filtre,etc, aferente reviziilor de 15000km, 30000km, 45000km, etc. Dar si asta se face doar de la inceputul anului 2008. E un pas inainte. Cu toate ca nu se poate compara dotarea tehnica pe care o au cu a altora, mie mi-au facut o impresie buna.
Intre Arad si Vladimirescu exista inceputa o constructie pe care este un baner care ne anunta ca acolo va fi un service Toyota. URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa nu dureze foarte mult.
Comment
-
Salutare si bine v-am regasit!
Tocmai m-am intors din concediu si dupa 3800 km parcursi, sunt foarte incantat cum s-a comportat mashinutza.
Chiar inainte de plecare mi-am facut si revizia de 15.000 km la westmotors tm, si nu stiu ce au facut sau ce nu, dar cert este ca nu am avut nici cea mai mica problema toti acesti km, asa ca pot sa consider ca si-au facut treaba bine!
Sa vedem pe viitor cum o sa-si faca treaba!Viteza ... strică freza !!!!
Comment
-
Service la 1 an (9900 km) programarea s-a facut in 5 zile, preturi fara TVA: manopera 85 RON, filtru ulei 30 RON, ulei 5W30 (4 l) 192 RON si garnitura buson 5 RON. In total cu tot cu TVA a facut 371.28 RON. La achizitionare s-a acordat bonificatie: prima revizie gratuit, asa ca factura a fost de 0 RON! Toate piesele au fost marcate ca fiind originale Toyota. Nu am apucat sa vad decit uleiul care intr-adevar era cu sigla Toyo pe el.
Filtrele de aer si polen au fost doar suflate. Pareau relativ gri...dupa suflare s-au mai deschis la culoare!
S-au verificat lumini, spalatoare si stergatoare parbriz si luneta, anvelope, discuri etc. Totul a tinut cam 60 minute. Foarte amabili s-au oferit sa ne spele si masina insa nu prea mai aveam timp asa ca am refuzat. Si-au facut treaba bine, sint multumit.1.3 VVTi SOL
Comment
-
~15 mii km la Aygo-ul tatalui meu. Nici o problema, totul ca la carte. La westmotors. Masina merge, n-are treaba cu ea.
In schimb, Aygo-ul meu va fi inspectat mai indeaproape odata dus la revizie (~11K km acum, in martie face 1 an).
Sunt curios ce o sa zica de toba sport...Toyota Aygo+ 1.0 VVT-i | Honda S2000 2.0 VTEC
Comment
Comment