Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Prius - impresii, probleme, sugestii, detalii tehnice

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Salut Mihnea, stiu masinuta ta, inca din primele zile, este reala ca si rulaj, ea mai mult a stat pe tusa decat sa fie folosita (ma refer in state).

  Eu am luat de la Ambrozie pe urmatoarea, cea rosie este super intretinuta. Mai necesita mici retusuri, dar deh, masina SH fara vicii, da de banuit.

  GPL va primi si ea + folii, fara ele este ca o sera, geamuri mari si multa caldura la interior.
  Last edited by connectorxp; 09-09-2012, 16:45 PM.
  Today, Tomorrow, Toyota ... Prius

  Comment


  • Sunt noul posesor al unui prius 2010 t4, am masinuta de 3 zile sunt super incantat de ea. Stie cineva cum se poate schimba consumul din MPG in l/100km ?

   Comment


   • Sunt un viitor posesor de Prius Abia astept sa imi calc pe bataturi nevasta prin cartier ca in casa ma calca ea

    Comment


    • Originally posted by teleghidat View Post
     Sunt un viitor posesor de Prius Abia astept sa imi calc pe bataturi nevasta prin cartier ca in casa ma calca ea
     S-a materializat? Pareri/impresii?

     Comment


     • Salutare.Caut si eu un prius de vanzare pret maxim 6000 euro.....Daca cine are vreo cunostinta serioasa care vinde o astfel de masina va rog sa ma anuntati.Fara miramobile....etc ca sunt satul de km"putini" parcursi de mașinile lor.

      Comment


      • Originally posted by iahim View Post
       S-a materializat? Pareri/impresii?
       Da sa materializat. in 26 martie 2013 l-am luat. deja l-am si facut bucati, mai putin bateria mare) si reansamblat ca sa ma familiarizez cu el(asa faceam cu jucariile in copilarie sa inteleg cum functioneaza)

       Comment


       • Originally posted by teleghidat View Post
        Da sa materializat. in 26 martie 2013 l-am luat. deja l-am si facut bucati, mai putin bateria mare) si reansamblat ca sa ma familiarizez cu el(asa faceam cu jucariile in copilarie sa inteleg cum functioneaza)
        salut ....de ce l-ai facut bucati mai exact ? mai ai masina ca ma intereseaza si pe mine ceva piese.

        Comment


        • Salutare,

         Nu merge sa deschid usile la prius, nici din telecomanda, nici din cheie.

         joi am mers cu ea, iar azi (sambata).

         Solutii careva?

         Multumesc

         Comment


         • Bună de īncărcat se īncarcă īn max 2 minute așa observ eu cānd stau pe baterie și pornește motorul termic deci la doua liniuțe se pornește și la penultima se oprește motorul deci poți sa mergi prin oraș numai pe baterii dar atenție orașul sa nu fie maree.per ansamblu sunt foarte mulțumit de hibridul ăsta mai ales ca am 7 locuri

          Comment


          • Īncearcă sa ai telecomanda asupra ta și cānd pui mana pe mānerul ușii se deschide automat și tot automat īnchizi doar punānd degetul pe mānerul ușii ăsta cānd ai baterie Bună și trebuie sa o pui lāngă butonul de pornire sa se seteze

           Comment


           • se pare ca nu prea sunt probleme la aceasta nava sp numita prius!?! defecte nimic?

            Comment


            • Salut posesorii de Prius , dar si pe doritori de asemenea. Am si eu cateva intrebari legate de sistemul de insonorizare , am fost in drive test cu un model din 2007 , nu am rulat prea mult pentru ca masina era dintr-un parc auto si vanzatorul nu vroia sa faca km inutili . In fine am sesizat zgomot deranjant de la motor destul de sesizabil in habitaclu chiar daca nu ajunsese nici in 3000 de ture , suspensia cam rigida , eu am Honda si sunt obisnuit cu asta dar parca ma asteptam sa fie cumva mai soft la generatia asta de Prius , spun asta pentru ca am fost si cu modelul nou de Prius cu care chiar am facut vreo 500km , si simteam toate denivelarile si gropitele .
             Urmaresc de mut timp aceasta masina , de cand era foarte activ si Mandrei , care din ce am inteles e plecat prin Suedia, cred ca el e cel care si-a dotat masina cu cele mai multe gaget-uri , inclusiv instalatie GPL.

             Comment


             • Īnlocuire modul baterie hibrida

              Bună ziua!
              Din luna ianuarie 2016 sunt posesorul Toyotei Prius cu care ziariștii spanioli de la revista km.77 au făcut proba de 165.000 km. pentru a testa fiabilitatea acestei mașini , pe care, cu bucurie si cu oarec
              are surprindere, am regasit-o in imaginea de prezentare a acestui forum.
              Am cumpărat o la 285.000 km si la 292.000 s-a defectat un modul de la baterķa hķbrida. Deoarece folosesc aplicația Torque și monitorizez permanent starea de funcionar a mașinii, am descoperit ca blocul 7 al bateriei hibride avea un voltajai scăzut decāt celelalte. Am cerut un modul pe care l am primit a doua zi prin curier și cu ajutorul unui
              prieten mecanic īn exact 2 ore și 20 minute am reușit sa schimbam modulul defectuos.
              Am scris aceste rānduri pentru a-I īncuraja și pe alți deținători de hibride sa nu se sperie de o eventuala defecțiune a bateriei hibride deoarece, de obicei, se defecteaza un singur modul iar schimbarea acestuia e joaca de copii.

              Comment


              • Auris hybrid pana benzina

               Sunt posesor de AURIS HYBRID 2016 si ieri am reusit sa raman fara benzina.
               Am pus 5 litri, insa nu vrea sa porneasca.
               Mentionez ca si bateria era descarcata cand s-a orpit motorul termic.

               Vreo sugestie cum sa o pornesc?

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google