Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa, aceasta se intredeschide si o figura feminina intreaba:
-Ce vrei?
-As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare...
-N-avem! Si i se tranteste usa in nas.
Omul bate din nou la usa, si cand se intredeschide aceeasi figura feminina intreaba:
-Si-acum ce mai vrei?
-N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...?
Cand esti inteligent si cand esti intelept?
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.
Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina.
Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!
-Ce vrei?
-As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare...
-N-avem! Si i se tranteste usa in nas.
Omul bate din nou la usa, si cand se intredeschide aceeasi figura feminina intreaba:
-Si-acum ce mai vrei?
-N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...?
Cand esti inteligent si cand esti intelept?
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.
Daca tatal tau nu este milionar, nu ai nici o vina.
Dar daca nici socrul tau nu este milionar, atunci nu ai nici o scuza!

Am intrebat taximetrista (ca era o ea) daca pasagerii sunt asigurati pe perioada calatoriei si a bombanit ceve neinteligibil din care eu am tras concluzia ca nu. De atunci nu ma mai urc in taxiuri Dacia Nova.

deci ai cazut din masina sau nu, pana la urma ??? Eu am ramas fara cuvinte dupa ce am vazut filmuletul, mai ales ca, daca te uiti a doua oara, vezi cat de aproape
, n-ai vazut ca idiotul a dat intai ocol prin spatele masinii, desi copilul era in fata si putea sa iasa in fata altei masini...? Apropo de usile Daciilor, chiar ieri ma uitam la una care astepta paralel cu mine la semafor, si intr-adevar, usa din fata nu era "in linie" cu restul caroseriei, ci usor in afara...
Comment