Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Deci.....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Cristi_XP View Post
    de ce sa nu discuti despre ele ?daca se enerveaza iar ,iar sterge tot ?)
    s-au rezolvat?esti convins ? cum poti sa iti bagi picioarele asa dintr-o data in tot ce au realizat 1000 de oameni intr-un an doar pentru ca tu esti smecher si esti admin ?si apoi sa ceri bani,pentru munca lor LOL
    e dreptul tau constitutional sa discuti.

    important e ca baza de date s-a recuperat, in conditii mult mai relaxate decat se discuta in acest thread, si ca forumul functioneaza. cu rabdare si tutun, lucrurile s-au pus pe picioare.

    asa ca, indiferent de simpatiile fiecaruia vis-a-vis de vreunul dintre forumuri, oricine poate intra sa-si citeasca posturile mai vechi. din punctul asta de vedere nu s-a pierdut nimic.

    sunt un user ca oricare altul, care a fost la fel de surprins cand forumul a cazut. nu am partipri-uri si nu fac nici reclama.

    asta e singurul post pe care il pun in acest forum. imi puteti sterge contul. multumesc.

    Comment


    • #17
      era o intrebare pentru cine a postat ... "de ce sa nu discuti despre ele ? "

      Comment


      • #18
        Sa nu mai discutam pentru ca sunt de acord cu voi ca a fost ceva josnic ce s-a intamplat si toti stim asta, de ce sa mai aduc in discutie ce stie toata lumea ?

        Si pana o sa-mi stearga cineva postul o sa zic si un motiv personal pentru care am o reticenta pentru forumul asta: CRYSTOYU (care a venit si a stricat atmosfera pe vechiul forum prin lipsa de respect si impresiile de mare cunoscator.) Nu stiu cum a ajuns admin pe forumul asta, poate legat de asta ar trebui sa ne dai niste lamuriri.
        fostul user C_R_Y

        Comment


        • #19
          Haideti sa ne calmam.....

          .....Cry eu zic sa lasam toate aceste discutii inutile si total neconstructive.....nu are rost sa ne certam intre noi cand aceasta disputa nu se duce intre noi ci intre ceea ce s-a intamplat din cauza celui care a sters forumul vechi si cei care au muncit din greu cu postarile....ma bucur ca imi pot lua posturile inapoi....imi apartin sunt o parte din viata me personala....nu tin sa ma cert cu nimeni....chiar insist sa ne calmam si sa continuam ceea ce am inceput....sa traim Toyota ........
          Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

          Comment


          • #20
            Originally posted by C R isti B View Post
            Sa nu mai discutam pentru ca sunt de acord cu voi ca a fost ceva josnic ce s-a intamplat si toti stim asta, de ce sa mai aduc in discutie ce stie toata lumea ?
            Oare stie ?)
            Citez :
            Salut baieti (si fete )!

            In primul rand suntem fericiti ca ati primit revenirea forumului cu entuziasm.

            Asa cum am trimis si in mail, pe scurt toata povestea a pornit de la problemele tehnice (daca le pot spune asa; de server mai exact); au fost cateva, iar apoi au venit claie peste gramada si altele, a coincis cu sarbatorile, iar repunerea forumului a luat mai mult decat era de asteptat (dupa cate se poate observa prin unele locuri, inca mai este de lucru).

            Din pacate, unii useri sau cititori ai forumului , nestiind exact despre ce este vorba, si fiind nerabdatori de a avea forumul la loc, au migrat "catre alte meleaguri". Speram ca perioada in care forumul a lipsit sa nu-i fi determinat sa ne paraseasaca definitiv, si sa ne revedem cu totii pe forum, ca si pana acum.

            Noi speram ca evenimente de acest fel sa nu se mai repete pe viitor, si vom face tot posibilul pentru a mentine forumul in viata si deschis pentru voi, fara oprire, ca si pana acum.

            Va multumim ca ne sustineti si ne sunteti alaturi!


            Cu respect,(mai degraba fara,daca respectai ziceai ce era de zis)

            Administratia
            Nu vi se pare ca suna a nesimtire putin ?
            Nici macar niste : scuze ca am inchis forumul,scuze ca mi-am bagat piciorul in parerile voastre...
            Forumul acesta am fost rugat de un amic,si l-am facut.La restul de intrebari nu prea pot sa iti raspund ca nu prea e problema mea,eu ma ocup de administrare/optimizare etc...

            Comment


            • #21
              Originally posted by Cristi_XP View Post
              Oare stie ?)
              Citez :
              Nu vi se pare ca suna a nesimtire putin ?
              Nici macar niste : scuze ca am inchis forumul,scuze ca mi-am bagat piciorul in parerile voastre...
              Sunt de acord cu tine in privinta asta!

              Originally posted by Cristi_XP View Post
              Forumul acesta am fost rugat de un amic,si l-am facut.La restul de intrebari nu prea pot sa iti raspund ca nu prea e problema mea,eu ma ocup de administrare/optimizare etc...
              Tu muncesti si altul strica, aici nu merge treaba.

              Ok, eu zic ca putem incheia discutia asta si daca vreti sa mergem pe 2 fronturi, ok, e alegerea fiecaruia.
              fostul user C_R_Y

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
              Politica de Securitate Google