Originally posted by Cristi_XP
View Post
important e ca baza de date s-a recuperat, in conditii mult mai relaxate decat se discuta in acest thread, si ca forumul functioneaza. cu rabdare si tutun, lucrurile s-au pus pe picioare.
asa ca, indiferent de simpatiile fiecaruia vis-a-vis de vreunul dintre forumuri, oricine poate intra sa-si citeasca posturile mai vechi. din punctul asta de vedere nu s-a pierdut nimic.
sunt un user ca oricare altul, care a fost la fel de surprins cand forumul a cazut. nu am partipri-uri si nu fac nici reclama.
asta e singurul post pe care il pun in acest forum. imi puteti sterge contul. multumesc.

)
.....Cry eu zic sa lasam toate aceste discutii inutile si total neconstructive.....nu are rost sa ne certam intre noi cand aceasta disputa nu se duce intre noi ci intre ceea ce s-a intamplat din cauza celui care a sters forumul vechi si cei care au muncit din greu cu postarile....ma bucur ca imi pot lua posturile inapoi....imi apartin sunt o parte din viata me personala....nu tin sa ma cert cu nimeni....chiar insist sa ne calmam si sa continuam ceea ce am inceput....sa traim Toyota ........
Comment