|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
buna, ma numesc Anca, sunt originara din Cluj-Napoca, nascuta, crescuta si scolita acolo, aterizata in capitala pt un master si capitalizata cu acte in regula in prezent; sunt noua pe acest forum, detin o Corolla sport de aproape 3 ani, dar mutandu-ma intr-o zona unde se impune o masina de off-road, am purces la achizitia unei Toyote rav4, motor 2, vvti; am schimbat cele 4 gume existente (apropos, 2 erau de iarna si 2 de vara, mare om fostul proprietar! mai mult: erau 4 diferite); sa conchid cu intrebarea, in carte scrie 235/60/r16 pt anvelope, pt sezonul de iarna ce anume pot folosi? merge 235/70/r16 sau 245/55/17 sau trebuie ad-literam sa pastrez inscrisul din CI-ul masinii?
multumesc si va doresc un weekend pe masura asteptarilor |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Bine ai venit alaturi de noi Anca ! Atat pentru anvelopele de vara cat si pentru cele de iarna, trebuie sa folosesti dimensiunea sau dimensiunile inscrise in cartea de identitate a autovehiculului.Te mai asteptam cu intrebari in legatura cu Toyotele tale
.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
va multumesc pt primire, acum doresc sa stiu parerile pertinente legate de bullbar, praguri, etc, personal consider ca estetic masina arata net superior cu aceste "anexe"; in plus doresc - daca e posibil - un furnizor pe langa ceea ce am gasit la 1000 ron fata si 500+450 praguri si spate. mercic si o zi faina tuturor
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Au rol, in primul rand pentru protectie, dar si estetic.De multe ori acel bullbar mai rau strica, decat protejeaza,la un eventual impact frontal.Sincer eu nu as da banii pe aceste elemente,decat daca ar fi vopsite negre.Am o repulsie fata de crom
,este o parere personala,asta nu inseamna ca nu dau bine pe o masina de teren.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2006, anvelope, iarna, rav4 |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|