Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un sfat va rog

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Un sfat va rog

  Salut, sper ca am postat unde trebuie.
  De ceva vreme ma uit pe mai multe site-uri atat din tara cat si din strainatate dupa o toyota celica.
  Astazi am gasit ceva destul de interesant, dar primul lucru ce mi`a picat in minte a fost "e prea bun sa fie adevarat".
  Va las aici linkul (daca este interzis acest lucru atunci scuze, puteti sterge postarea) http://olx.ro/oferta/toyota-celica-I...tml#833caa58e2

  Individul mi`a spus ca nu are acte la masina, ceea ce din start m`a pus serios pe ganduri. Am citit pe mai multe site-uri despre inmatricularea autovehiculelor fara a avea in posesie vre-un act, iar riscul este destul de mare.
  Pe principiul "if its to good to be true, than it is" am spus ca nu are rost sa ma complic, desi masina arata binisor, dar am spus ca va intreb si pe voi ce parere aveti. Orice parere este apreciata, si imi cer scuze daca am incalcat vre-o regula in aceasta postare. Stiu ca nu va ocupati neaparat de asta pe acest forum, dar o parere in plus nu strica.

  Seara placuta !

 • #2
  Pai din start,daca nu are acte are valoare zero.Nici pentru piese nu o poti cumpara,risti sa vina mascatii peste tine.Pai si cum a ajuns masina in Romania fara acte ?

  Comment


  • #3
   Habar nu am, "toate actele sunt expirate" .. in fine, mersi oricum !

   Comment


   • #4
    Nu vad ce ar putea expira in afara de asigurare, care nu pune problema. Vanzatorul trebuie sa aiba contract de vanzare cumparare, cartea masinii/talon (in fc de cum procedeaza tara respectiva). Vad ca nu are numere provizorii internationale, deci trebuie sa dea factura de trailer. Si sa poata sa dea fiscal.

    O cunostinta a inmatriculat o masina cu actele pierdute de el, dupa ancheta Interpol, care a durat vreo 2 luni.

    Eu nu m-as incurca la afacerea asta, din moment ce inaintea anchetei, daca e cazul, trebuie sa dai banii. Treci peste!

    Comment


    • #5
     Este f simplu a intrat in tara pe platforma cu acte false .cele intrate in tara pe platforma nu prea sunt verificate ...,pai daca nu are nici-un act ce cauta actualele numere (Elvetia ) ptr ea ..

     Comment


     • #6
      Daca tot am deschis un topic voi posta aici o alta intrebare, poate va ajuta si pe altcineva pe viitor.
      De cateva luni ma uit la anunturi din mai multe locuri, vad multe dintre masini cu peste 200000 km la bord, ale voastre cum stau la capitolul asta ? Stiu ca, conteaza ft mult cum au fost rulate cele 200000 de km, dar ca o parere la modul general ? Vi se pare mult, sau sa raman la ideea mea initiala de a cauta si cumpara doar o Celica sub 130000 km ? Una dintre motivele pentru care as alege Celica (pe langa aspect) ar fi fiabilitatea, e masina japoneza si am incredere ca functioneaza mult si bine daca este ingrijita.
      Pareri va rog ? Mersi in avans.

      Comment


      • #7
       Si cine iti garanteaza ca are 130000 ? Nu cred ca gasesti Celica, cu carte service in regula si sa fi rulat in jur de 130000 km.

       Comment


       • #8
        Dupa un search pe un site din Germania am gasit vreo 20 de modele pe la valoarea respectiva, nu cred ca toate sunt date in spate, sau ma insel eu ?

        Comment


        • #9
         ca sa fii sigur trebuie sa ceri verificare dupa VIN la o reprezentanta toyota sa vezi istoricul masinii; nu te poti baza numai pe caietul de service pt. ca exista si contrafacute
         succes
         corolla 2008 1.6 dual vvt-i

         Comment


         • #10
          Am inteles, va multumesc pentru toate informatiile oferite !

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
          Politica de Securitate Google