Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme noxe !!!

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme noxe !!!

  Salut dragi colegi , sunt un proaspat posesor de Toyota Celica T23 , de 1 saptamana , mandru nevoie mare de masina , dar astazi cand am fost la RAR pentru ai face identificarea , pentru a o inmatricula , sa constat ca motorul este altu ,si ca seriile nu coincid , dupa multe telefoane si 'interventii' am fost am facut rost de adeverinta de la reprezentanta care sa 'dovedeasca' ca am schimbat motorul la ei , m am intors la RAR si imi spune ca trebuie facute noxele .

  Problema este ca nu imi iese oxigenul !! iese 2.3 sau ceva de genul , pe tester nu am absolut nici o eroare , astazi am constat ca nu am toba intermediara , am facut rost de una originala si maine am de gand sa o montez la loc ! Sa fie lipsa intermediarei problema mea de noxe ? ce ar mai putea fi ?

  Alte simptome ar mai fi trepidatia la relanti si fluctuatia de relanti !


  Astept niste pareri , multumesc anticipat !

 • #2
  Oxigenul nu se ia in considerare la testul de noxe,probabil alta valoare nu este buna.La testul de noxe se verifica CO,CO-corectat,HC(hidrocarburi),lambda,temperatura,turat ii.Daca oxigenul este mare,ai scapari de gaze,tubulatura evacuare neetansa sau probleme in chiuloasa,supapele nu etanseaza destul de bine.In cazul cand tubulatura evacuare este neetansa,testul de poluare,se face dupa remedierea acesteia.Ce norma de poluare are masina ?

  Comment


  • #3
   euro 3 , dar dupa montarea tobei intermediare totul a revenit la normal , stiu ca lambda nu iesea si ceva legat de oxigen !

   Comment


   • #4
    Deci s-a rezolvat ? Cand evacuarea este neetansa,sunt date peste cap celelalte valori,prima data se face testul de etansietate si apoi se incep masuratorile.

    Comment


    • #5
     da am fost la un itp sa fac o proba ca deabea luni ma duc la RAR din nou , dar prin montarea intermediarei , noxele sunt chiar foarte bune , circuit neetans nu am avut ca le arata , doar ce a fost,a fost ca nu iesea oxigenul si lambda care iesea 2.5 si maximu era de 0.28(parca) sau ceva de genu dar acum iese 0 !

     Si culmea ironiei e ca multi zic ca daca ii bagi benzina mai buna cu o cifra octanica mai mare ies noxele , uite ca nu e asa,la mine cel putin ies foarte bine noxele cu carburantul specificat de producator , in cazul meu benzina 95 , incercand sa fac o verificare cu carrera 100 si alto 101 noxele erau mult peste limita )
     Last edited by cataNFS; 02-21-2014, 14:45 PM.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google