Eu asa am facut cu schimbatul becurilor. M-am dus la service spre sfarsitul programului, sa fie mai liber, l-am rugat pe un baiat si "am marcat" 20 de lei!
) si nu e altceva
:se pare ca nu catalizatorul ci butelca aia de sub catalizator are ceva rugina,apoi teava aia groasa e plina de rugina pana la urmatoarea ''butelca" care nu are deloc rugina si care e asezata aproape de rezervor dupa care urmatoarea teava care face contactul cu toba de esapament iar este cu rugina
ractic numai racordul ala e plin cu rugina!!asta e!! ma gandeam ca nu ruginesc asa repede tevile astea chiar dupa prima iarna!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: