Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum Yaris

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Consum dupa 120 km in Bucuresti si 360 km in afara: 5.2%
    Exclusiv in Bucuresti, la stilul meu de mers, consuma intre 7 si 8%. Sunt convins ca un consum corect ar fi intre 6.5 si 7%.
    2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
    2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

    Comment


    • Pentru ultimii 400 km, exclusiv in Bucuresti, folosita mai mult in week-end sau in afara orelor de varf CB arata un consum de 7,7 l/100km si e in scadere!
      Ce face traficul din masini...
      Yaris 998 1.0 vvti, Peppermint Green

      Comment


      • 6.4% exclusiv urban, in Craiova.
        In afara, consumul se mentine intre 4.2-4.8%, in functie de talpa.
        2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
        2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

        Comment


        • yaris 1.3 vvti - urban: 6,3 l/100 km
          extraurban: 5,4-5,6 l/100km
          Benzina in ultimul an exclusiv Rompetrol!

          Comment


          • Am facut 1.200 km pe ruta A1, Transfagarasan, Valea Oltului, Valea Lotrului, Valea Jietului, Valea Jiului cu un urcus pana la Straja, Transalpina, Poiana Sibiului, Brasov, Paraul Rece, Valea Prahovei. Masina a rezistat eroic, motorul de 998 cc a facut fata provocarilor, chiar daca uneori am fost nevoit sa apelez la prima treapta pentru a urca unele rampe. Consumul mediu a fost de 5,7 l/100 km. Autostrada am facut-o intr-o ora, consumul a fost de 6,3 l/100 km, cu viteza medie de 100 km/h, pe Transalpina la urcare am ajuns la 6,8 l/100 km, dar am recuperat la drum intins, ultima oara am alimentat langa Sibiu si pe ultimii 450 Km, ce includ ocolul pana la Paltinis, consumul a fost de 4,9 l/100 km. Masina incarcata la refuz cu 2 adulti, un bebe de 3 luni si toate cele necesare: carucior, landou, scoica, suzete, lingurite, scutece, haineeeeee, etc, etc.
            Yaris 998 1.0 vvti, Peppermint Green

            Comment


            • Yaris 2005 - 998 cc, 1.700 km extraurban, consum 5.1 l/100 km

              Comment


              • Cam tarziu m-am gasit si eu ,dar mai bine mai tarziu decat niciodata .Am un Yaris 1.3 vvti de 99cai ,l-am achizitionat nou iar pana pe la 1500 km (facuti cum trebuie ) a consumat asa : oras 6.2 - 6.5 ; autostrada cu masina plina ( 4+bagaje) vit constanta aprox 120 cu trapta a 6a si a 5a 5.5 ;iar Pitesti - Valcea 5.1 .Toate bune si frumoase pana aici .Dupa 1500 km a inceput sa ma cam enerevze ,adica in oras a inceput sa imi arate 7.0 -7.5 si acum in afara orasului abia mai scot un 6.4 ...plmmm .E cineva care sa imi dea si mie o explicatie ????????

                Comment


                • 8000 km la bord, Yaris 1.33 Dvvti / 101HP la autostrada se dau viteze(kmph) / consum (l) indicat de CB : 80/3.7 100/5 120/6 140/7 . Mentionez ca toate sunt referite la treapta a 6-a . Am observat ca prin metoda plin-plin acest consum scade de fapt cu 0.5---1 litru/100 Km.
                  Masina cu 3 persoane (240Kg) si bagaje ZERO.
                  Consum de oras estimativ 7/100 la temperatura medie -4 fara stat la semafoare(prefer sa fac 1km in plus pe zi decat sa stau aiurea cu motorul la relanti).
                  Trepidat usor la 500RPM cand motorul e cald (sa ma ... pe emisiile reduse ) --- cunoscatorii stiu despre ce spun / sau o fi benzina execrabila OMV CO 95 .

                  Comment


                  • Originally posted by Daniel View Post
                    sunt preafericitul posesor al micutei japoneze din sept.2006;acum are pe bord 18500km.consumul m-a dezamagit de la inceput 7.5 oras si 5.5 afara(130/h).pe la 10000km a mai scazut pe la 6-6.5 oras dar nici de nebuna nu a scazut sub 5.2 afara.prcizari:nu bruschez masina,pedala nu este la podea,schimb vitezele intre 2000 si 2500 rot/min,motorina omv euro5 si ocazional omv sprint diesel si rompetrol efix.si atunci de ce ???? unii diselari cu experienta spuneau ca mai scade consumul,dar pe la 30000km si i-as cam crede ,ramane de vazut.daca stie cineva formula magica(5.2l in oras si 3.6 afara) astept sa ma invete ce si cum! este primul diesel si poate asa se explica!!!
                    Ai verificat presiunea la roti ? Daca sunt sub 2,4 pe fata se vede imediat in consum

                    Comment


                    • Originally posted by StefanVVTi View Post
                      Am reusit un 'minim istoric' : 3.4%, 95-100 kmph in afara si 60-65 kmph in localitati! :X

                      Precizeaza te rog cu ce motorina !

                      Comment


                      • Yaris 2001, motor 1.0 vvti, 145000km la bord. Deci ce am scos in ultimele 2 luni: 5.4% oras, iar la drum intins am scos 4.9% ruland ~100km/h.

                        Comment


                        • Yaris 1.0 VVT-i , an 2005, consumul mediu se situeaza pe la 5.3-5.7 %

                          Comment


                          • 4.7 l/100 consum indicat dupa un drum de 180 km, fara AC, rompetrol Efix 95, masina incarcata cu aprox 180 km pasageri si ceva bagaje. Vitezele in limita legii: 55-60 in localitati si 90-100 inafara. Accelerari line, fara depasi (nici nu era nevoie, drumul era cam pustiu). Oricum consumul mi se pare cam prea mic, s-o fi stricat computerul
                            1.3 VVTi SOL

                            Comment


                            • Nu e deloc prea mic. Eu am scos 4,5% cu AC pornit, cu un pasager si bagajele aferente pe aproximativ 150 km, cu o viteza media de 74 km/h.
                              La polul opus, am scos 8,5% pe A2 cu o viteza medie de 125 km/h.
                              Se poate scoate consum mic, totul depinde de modul in care accelerezi masina si de cum ii folosesti inertia.
                              Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                              Comment


                              • - 400 Km cu un plin in Bucuresti, asta inseamna un consum de 8,1 l/100 km conform CB, la pompa mi-a iesit ca de obicei cu 1 l in plus (9,1 l/100 Km). Viteza medie, conform GPS-ului ar fi de 17 km/h, pe bord indica cu 5 Km in plus
                                - Un drum de 240 Km Bucuresti - Ploiesti - Moreni si retur, viteza medie 65 km/h, consum 5,2 l/100 km conform CB. La intoarcere, pana sa ajung la Ciolpani consumul indicat era de 4,9 l/100 Km, apoi a crescut pentru ca s-a mers in coloana...

                                Din punctul meu de vedere consumul optim il obtin daca merg constant astfel incat motorul sa aiba 3000 rpm (40 Km/h - tr II, 60 Km/h - tr. III, 80 Km/h - tr IV, 95 km/h - tr. V)
                                Last edited by nei-k; 08-30-2011, 08:04 AM.
                                Yaris 998 1.0 vvti, Peppermint Green

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google