Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Viitori posesori de Yaris

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Salut! Va scriu, in speranta ca voi da peste persoane binevoitoare, care sa ma poata ajuta cu informatii cu privire la masina pe care urmeaza sa o achizitionez. Dupa indelungi cautari, m-am hotarat sa aleg Yaris 998, 1,0 vvti. Mi-a placut f mult masina, iar echiparea mi se pare ok. Nu sunt o specialista in domeniu, dar am mai incercat sa ma documentez cu privire la viitoarea mea masinuta. Urmeaza sa fac rezervare zilele astea pt. ceva ce au pe stoc si sa achit deja avansul, pt a fi sigura ca ajunge la mine.
    Citind cele scrise pe aici, am aflat si de existenta bonusurilor, despre care nu am discutat la reprezentanta, presupunand ca nu exista. Chiar ma intrebam daca se poate monta alarma (sau senzori parcare) dupa achizitionare... Oare pot obtine vreun bonus? In cadrul ofertelor de la alte reprezentante erau trecute f. multe chestii despre care credeam ca sunt din dotare si chiar am discutat despre asta cu reprezentanta de aici, dar nu sunt f.lamurita, mai ales dupa ce am mai citit cele postate pe net.
    Doresc intai sa-mi impartasiti din ce mai stiti si voi. E adavarat ca nu are filtru praf/polen? Lampa/proiectoare ceata sunt incluse? A 3-a lampa stop, sistem spalare luneta, oglinda parasolar, luneta incalzita, reglaj electric faruri, plafoniera centrala iluminare/iluminare portbagaj exista din dotare, nu? Dar aparatoare noroi si priza? Roata de rezerva are dimensiuni normale? Sper sa nu starnesc rasul, dar in alte parti era trecuta la dotari si vreau sa stiu daca se plateste in plus pt. toate astea...
    Stiu ca am exagerat cu intebarile, dar sper sincer ca voi primi curand macar cateva lamuriri! Multumesc mult!

    Comment


    • #62
      Mergi la reprezentanta si acolo vei gasi raspuns la toate intrebarile tale.In ceea ce priveste motorizarea,eu recomand motorul 1.3vvti deoarece si masina este destul de grea iar cei 68 de hp ai motorului de 998cmc nu te vor satisface.
      La achitarea avansului,cere-i dealer-ului sa-ti prezinte bonusurile pe care le ofera.Acestea sunt,de obicei,alarma,senzorii de parcare,covorasele de cauciuc din masina.Insista ca vrei aceste bonusuri si daca te refuza,spune-i ca vei cumpara masina de la alta reprezentanta apropiata de Constanta(exemplu Braila).Dupa ce-l convingi,cere sa le si monteze(gratuit) si ai sa vezi ca va accepta.Succes,sper sa-ti fie de folos ce ti-am scris.

      Comment


      • #63
        Multumesc mult mult de tot! O sa tin cont de ce mi-ai spus si voi reveni cu noutati, odata ce revin de la reprezentanta. Sper sa fie ok cu bonusurile respective, adica sa dea rezultat insistentele mele si sa am vesti bune. Sunt un pic sceptica, de vreme ce persoana cu care am discutat nu a pomenit nimic de niciun bonus! Noroc ca am aflat de pe forum...

        Comment


        • #64
          Iata si numarul de tel al celor de la Braila:0239606040 sau 0239606041 Estimamotors.
          Maine dimineata,inainte de a merge la Motorexpert Constanta,este bine sa suni si la Braila.Poate ajungi la o intelegere cu ei iar drumul este mult mai ieftin decat valoarea bonusurilor pe care le primesti.Santajeaza-i pe cei de la Constanta spunindu-le ca cei de la Braila iti ofera toate bonusurile pe care le-ai cerut!SUCCES!

          Comment


          • #65
            Si inca ceva-aceste bonusuri sa fie trecute in precontractul pe care il inchei cu ei,inclusiv montarea gratuita a alarmei si a senzorilor de parcare.

            Comment


            • #66
              Am fost azi la reprezentanta... La sfatul tau, m-am razgandit in privinta motorizarii si am ales yaris luna, 1.3. Am discutat cu dealerul si, desi a fost prima data cand am negociat, am incercat sa fiu convingatoare. Masina are un pret promotional de 13100 euro (redusa cu aprox. 300 euro) si mi s-a spus ca nu se mai face niciun discount, datorita acestei oferte. Desi am insistat cu intrebarile, tipul parea de neclintit, a zis ca reducerea s-a facut pana luna trecuta, cand a fost lansata noua lista de preturi si nu crede ca Braila ar face la aceasta un alt discount. In consecinta, nu a parut dispus la nicio negociere. In ceea ce priveste bonusurile, a zis ca am de ales: fie covorase de cauciuc si senzori de parcare, fie aceleasi covorase si alarma, nu toate 3. Cand am intrebat de montaj, a zis ca e gratuit.
              Modelul pe care mi l-as dori vine in septembrie, dar nu am facut rezervare - i-am zis ca ma mai gandesc daca raman la aceasta optiune si nu are sens sa ii incurc. Eu imi doresc foarte mult masina asta si intentionez sa o iau oricum, dar toate astea m-au determinat sa dau un raspuns ambiguu, ca sa nu para ca accept oferta fara nicio alta facilitate.
              In conditiile astea, ti se pare ok sa accept varianta propusa? Sper doar sa nu se dea masina intre timp, mi se pare ok data cand as intra in posesia ei... Multumesc mult pentru sfaturi, am tinut cont de ele si mi-au fost de real folos, desi rezultatul nu a fost cel asteptat...

              Comment


              • #67
                Opteaza pentru covorase si senzorii de parcare.Alarma era,oricum,una de duzina.Poti sa-ti montezi dupa aceea una de top.Este bine ca ai schimbat motorizarea,ai sa-ti dai seama de asta cand vei face o depasire...Succes,si bun venit in randul posesorilor de Toyota!

                Comment


                • #68
                  La BRAILA ai sunat???Poate cei de acolo au si altceva de oferit.Merita sa suni!

                  Comment


                  • #69
                    Iti atasez lista de preturi valabila in august primita de la dealer. Acestea sunt preturile finale de vanzare la care nu se mai poate face discount. Daca adaugi la ele 285 E (TVA inclus), pentru vopsea metalizata, vei ajunge la preturile de pe site-ul Toyota.
                    Intreaba dealer-ul de bonusuri, nu discount-uri, acestea fiind: set legislativ, senzori parcare, covorase cauciuc, alarma (de preferat Viper). Majoritatea spun ca o sa discute cu seful lor sa-ti faca tie aceasta favoare . Eu le-am primit pe toate, si au fost trecute in proforma...
                    Bafta!
                    Attached Files
                    Yaris 998 1.0 vvti, Peppermint Green

                    Comment


                    • #70
                      Nei-k,setul legislativ nu-l ofera gratuit nici la Logan ca moare de foame BEIZADEAUA lui nea NICU VACAROIU....el din ce sa traiasca?Scoala nu i-a placut dar i-a facut TATUTU firma in contract cu statul....
                      Vai de mama noastra de romani....
                      In ceea ce priveste alarma,nu ai sa vezi tu VIPER de la nici o firma ca bonus!Las-o pe Deea sa ia ca bonus covorasele de cauciuc si senzorii de parcare cu conditia ca acestia sa-i fie montati gratuit.

                      Comment


                      • #71
                        S-a dat si pachetul legislativ cadou. Eu l-am primit la ambele masini.
                        BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                        Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                        Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                        Comment


                        • #72
                          Toyota dadea gratuit setul legislativ la toata lumea ( cel putin cand am cumparat-o eu pe a mea) si nu era trecut pe nici o proforma

                          Comment


                          • #73
                            Originally posted by XofinB View Post
                            Toyota dadea gratuit setul legislativ la toata lumea ( cel putin cand am cumparat-o eu pe a mea) si nu era trecut pe nici o proforma
                            La fel si la mine!

                            Comment


                            • #74
                              La Brasov nu. Sint mai zgirciti.

                              Comment


                              • #75
                                Va multumesc tuturor pentru informatii! Am sunat la mai multe reprezentante din tara, inclusiv Braila, si nici una nu facea discount... In cele din urma, am optat pentru yaris 1.3 sol. Am revenit la reprezentanta din Constanta, desi n-am mai primit niciun discount, pt. ca era oferta promotionala; ca bonusuri mi-am ales senzorii de parcare si covorasele de cauciuc. Nu mi-au zis nimic de setul legislativ, iar pe oferta lor scrie ca se plateste separat. Voi plati avansul zilele astea, iar masina am inteles ca o voi primi la 7 zile dupa plata integarala. Voi sti mai multe dupa semnarea contractului. De-abia astept sa intru in posesia ei, sper ca in maxim 2 sapt. sa fie deja la mine, dar oricum voi reveni cu vesti.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google