Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Toyota Rav4 - pe chituci :))

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Toyota Rav4 - pe chituci :))

  Salut ,am o Toyota Rav 4 din 2005...Toate masinile din familia mea ,cu cateva exceptii ,au fost Toyota ,adica ,unchii mei au Land Cruiser ,matusa mea are Rav4 ,bunicamiu are Rav4 ,tata are Fj-Cruiser,mai am un Land Cruiser mai vechi pentru vanatoare si am avut si un Rav4 din `98 dar l-am vandut...pana acum ,masinile au fost de nota 11 ,insa de 1 luna ,masina mea e in service ...la 140000 km i-a cazut grupul conic din cutia de transfer ,adica mai pe scurt ,e jale... ) am dat in ea cu orice ocazie ,am fost la vanatoare cu ea ,m-am invartit ,m-am dat la liniutze unde se descurca onorabil...orice am facut cu ea...dar nu ma asteptam sa pice...aia veche avea 540000 de km ,am vandut-o ,ca nu avema ce face cu ea ,nu ca s-a stricat...imi vine sa ii dau foc...a,apropo,reparatia ...3000E ...dar,sfatul meu ,daca vrei o masina buna ,fiabila,raport calitate-pret foarte bun si frumoasa...Toyota...

 • #2
  Mai, vrei sa ne panichezi?
  La cat ai "dat in ea", e onorabil ca a rezistat pana acum!
  Imi place "colectia" de masini ai familiei! Poate ne pui si niste poze. Grozav ar fi cu toate, adunate!
  RAV4 2.2 D-4D
  Yaris 1.3 VVT-i

  Comment


  • #3
   Aveti idee cat costa reviziile la o toyota rav 4 , mai precis cea de la 60000 ? Am un RAV 4 diesel din 2006 si as dori sa stiu cat de costisitoare este intretinerea ei ?

   Comment


   • #4
    Cum stii ca are probleme caseta de directie , ce simptome sunt ? Daca cineva a intampinat o asemenea problema deoarece am auzit ca mici nereguli la acest capitol ?

    Comment


    • #5
     in principiu verifici capetele de bara s ibieleta de directie pt ca in special bieleta de directie iti da senzatia ca ai joc la ceseta.faza e ca aceasta bieleta are o nuca ,care la un moment dat se mai largeste si are un jos in volan.deci vezi pe ce parte e simtoma si incearca sa depistezi daca e bieteta de directie.sau capatul de bara.doar nu e dacie sa cada asa pur si simplu caseta.da ce model de rav4 ai?din ce an cat ikm?\

     Comment


     • #6
      masina este din 2006 si are 48.000 Km la bord .

      Comment


      • #7
       ce toyota ai bogdan_r5 ?

       Comment


       • #8
        cred ca ati luat-o razna cum sa ai probleme la o toyota din 2006 cu 48000km ce ai facut cu ea ai luat toate gropile mai mari ai urcat borduri de 30 de cm cu 100 la ora ce ai putut sa ii faci????

        Comment


        • #9
         Nu am probleme deocamdata , am cumparat masina second hand din Romania , cu reviziile facute la Brasov . Vreau doar sa vad ce probleme ar putea sa apara , tinind cont ca mai are garantie pana in Sept 2009 , si vreau daca se poate sa le rezolv inainte sa am probleme mari , care se stie costa !!! Aveti idee reviziile sunt scumpe , am avut inainte un vw pasat si nu ma-am plans de costuri . Multumesc de intelegere !

         Comment


         • #10
          poti sa te duci cu masina la o reprezentanta si ii spui ca vrei sa iti faca verificare motor si tehnica (test) te costa in jur de 1 mil la motor si nus cat la partea tehnica

          Comment


          • #11
           verifica daca trb cumva schimbat cuplajul de la volan. sunt niste probleme la directie. la viteza mica cand se vireaza la stanga sau la dreapta se aude un zgomot in coloana de directie. nu cauzeaza nimic rau directiei doar ca este neplacut si daca tot este in garantie merita sa vezi daca trb inlocuit sau nu.

           Comment


           • #12
            Salut, am si eu un Rav 4 in 3 usi luata din Belgia, motor 2.0 D4D. La 130000 am schimbat ambreiajul si a trebuit sa scoata borna la baterie. Acum apare pe ecranul navigatiei mesajul ''Please insert correct map disc '' desi am dvd cu ultimile apgreiduri comandate de la toyo maps. Vrun sfat ?

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
            Politica de Securitate Google