Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Erori P0093 P0102 P0113

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • comentator
  replied
  Ai schimbat debitmetrul degeaba. P0102 si p0113 se refera cu adevarat la debitmetru insa in practica nu ti le da niciodata impreuna decat daca scoti mufa. Asta s-a intamplat in realitate. Singura ta problema este acel p0093 care iti spune ca in sistemul de inalta presiune de combustibil ai presiunea mica. Deci problema poate fi din: pompa de injectie, regulatorul de debit de pe pompa, pierderi pe returul injectoarelor, senzorul de presiune de pe rampa de combustibil, filtru de combustibil, sorb infundat, conducte infundate, fire cu rezistenta mare sau calculatorul motorului. Deci cam multe. Te sfatuiesc sa mergi la reprezentanta pentru ca mecanicul respectiv te-a pus deja sa dai bani pe o piesa ..nejustificat!

  Leave a comment:


 • chelusu
  started a topic Erori P0093 P0102 P0113

  Erori P0093 P0102 P0113

  Salut,

  Am un RAV4 D-CAT din 2007 cu erorile P0093 P0102 P0113, toate par a fi pe rampa de admisie.
  Problema a aparut cam de 1 luna si istoricul a fost in felul urmator.
  Au aparut in bord check engine - check VSC - check 4x4, am fost la diagnostic si s-au sters in ideea in care a prins mizerie pe undeva prin admisie. Am facut apoi in decurs de 3 saptamani ~1200km, fara nicio problema.
  Dupa astea 3 saptamani a aparut din nou intr-o dimineata. I-am facut revizia - ulei, filtre (motorina, aer si ulei), s-au resetat erorile si in ziua respectiva a functionat ok, dar a doua zi de dimineata au aparut din nou.

  Din punct de vedere mecanic, la momentul aparitiei erorilor (tot timpul dimineata cand era motorul rece-rece) intr-un minut imi taia acceleratia (motorul functiona dar intra intr-un fel de avarie). Opream-porneam masina si puteam sa circul cu ea (cu erorile in bord) fara alte semne de probleme (tragea ok, nu tremura, etc).

  Dupa ce am discutat cu mecanicul am hotarat sa schimbam debitmetrul, deoarce in diagnoza raporta o presiune mai mica decat este normal (asta vineri dimineata). Presiunea a revenit la valorile din carte si din nou, in ziua respectiva a mers foarte bine, a doua zi iar foarte bine, a stat apoi o zi pe loc si azi de dimineata au aparut din nou erorile dar cu comportament mai grav, in sensul ca nu pot circula cu ea chiar daca o opresc-pornesc, intr-un minut intra in avarie si taie acceleratia.

  Sper ca ati avut rabdare sa cititi si poate aveti idei ori v-ati mai intalnit cu probleme asemanatoare.

  Multam!
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google