Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Uneori nu mentine relantiul si motorul se opreste

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Uneori nu mentine relantiul si motorul se opreste

  Buna ziua!
  Am o Toyota Rav4, 2.2 diesel, an 2007. In sezonul rece, masina nu porneste la prima, ci la a doua sau chiar a treia cheie. Uneori relantiul are fluctuatii cu scaderi. Cateodata motorul mi s-a oprit, in timp ce stationam la semafor, cu motorul pornit. Am efectuat diagnosticarea la reprezentanta si in alte 3 locuri si nu au depistat nimic de natura electrica. Mentionez ca la bord nu am nici un martor aprins, de avarie. Uneori, in timpul mersului, masina scoate fum alb.
  Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc!

  Petru

 • #2
  Fumul alb e nasol. Inseamna ca arde antigel. Posibil sa fie garnitura de chiulasa ciupita. Poate de aici si problemele tale, pt ca intra si motorina si antigel in cilindru si nu arde bine.

  Comment


  • #3
   Garnitura de chiulasa arsa pe o portiune micuta nu se vede la tester. Trebuie desfacut si inlocuit . Sunt deja *celebre* motoarele diesel de 2,2 pentru arderea garniturii de chiulasa din cauza necunoasterii restrictiei de mers la ralanti a motorului ... sunt convins ca ai lipsa lichid de racire in vasul de expansiune !

   Comment


   • #4
    salutare ,

    problema cu fumul alb poate fi cauzata si de radiatorul sistemului de recirculare a gazelor (cooler EGR) daca are fisuri/perforari;

    inainte de a demonta chiuloasa eu as verifica etanseitatea acestui radiator
    corolla 2008 1.6 dual vvt-i

    Comment


    • #5
     Daca are o pornire greoaie pe timp rece,este posibil sa fie si un injector.Cand se blocheaza,apar intreruperi si fum alb innecacios.

     Comment


     • #6
      asa face ?
      https://www.youtube.com/watch?v=J6vLv2vA2dk

      Comment


      • #7
       Multumesc pentru sfaturi. Urmeaza sa anunt ce se constata la service. O zi buna!

       Comment


       • #8
        Curata valva scv

        Comment


        • #9
         W40 si doua servetele. Un imbus de bicicleta. Incearca. Nu se mai balbaie la pornire, nu mai scoate fum si porneste ca noua. Dc e defecta (nu cred) e 900 ron , la chioscurile de piese, 18000 ron pe la pretenii mei din reprezentante sau 350 p ebay. Acelas kkt de valva scv denso

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google