Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fiabilitate proasta la Rav 4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Fiabilitate proasta la Rav 4

  la un rav nou 2 ani cu 18000 de km s-au ovalizat discurile de frane 7 sutimi!!!,la franari de peste 80km/h apar vibratii pe toata caroseria, masina cumparata noua si unic proprietar mers pe autostrada cu 140 si 100-110 pe expres si DN,calitatea cauciucului din stergatoarele de parbriz este jalnica,cel mic din dreapta la o luna dupa ce am luat masina lasa dare pe geam acum la2 ani normal ca si cel din stanga face la fel,butoanele pt deschis geamul sau pt reglat oglinzile exterioare nu sunt luminate...noaptea o iei pe pipaite ori aprinzi plafoniera si tragi pe dreapta(asta o gasesti si la Outlander-asa o fii moda la japonezi)scuze dar la masina nevesti-mi de 10 ani si care m-a costat 14000 de euro noua are toate astea luminate si nu au fost la cost extra ci standard,imaginile postate sunt de maxim o luna de cand le-am facut..asa arata pe dedesupt un rav 4 de 2 ani din care a rulat doar 10 luni restul timpului a stat in garaj nemiscat ...pornit 30 minute la 2-3 saptamani.....dupa cum vedeti fiabilitate 0....cum le-au zis nemtii"bic-uri single use"...si la un cost de 34000 de euro atat a costat masina noua.
  Attached Files

 • #2
  Ai umezeala in graj,ai grija si la alte componente!

  Comment


  • #3
   Fibilitate proasta la Rav 4

   nu este umezeala in garaj,daca era umezeala ruginea si masina nevesti-mi care sta in acelasi garaj,masina ei nu este ruginita(masina ei sta de 10 ani in garajul asta) dar toyota de 2 ani este ruginita(dupa cum vezi in poze).Referitor la utilizarea masinii cei 18000km sunt facuti in proportie de 90% in concedii adica la drum dus de cel putin 700Km(dus intors 1400km) cu 3 persoane in masina si bagaje,mi-a iesit un consum de 6.9-7.6 l/100km-acceptabil pt un diesel de 2,2 de 150cp pe o masina de 1,7 T.
   Referitor la cei de la service si ce demersuri au facut ei(inspectie constatare,analiza cauze)va voi tine la curent..momentan astept sa ma sune ( de o saptamana)ca sa ma prezint cu ea sa-mi schimbe discurile pe garantie.
   Numai bine si drumetii fara peripetii!!

   Comment


   • #4
    nu comentez faptul ca cei de la service nu au verificat si discurile pe spate(cand i-am intrebat de situatia celor de pe spate au facut ochii cat cepele dar nu mi-au dat nici un raspuns-probabil la ei discurile se ovalizeaza numai pe fata cele de pe spate nu....mi-au spus ca materialul prost este de vina ca la o masina de 18000km sa se ovalizeze discurile de frana....discurile de pe spate or fi dintr-un material mai bun si ei sunt siguri ca nu pot aparea probleme ori ei considera discuri de frana numai pe cele de pe fata!!!!

    Comment


    • #5
     din "proasta" obisnuinta imapamantenita de la Dacia 1300, verific de fiecare data rotile la fiecare oprire ,dupa un drum mai lung dar nu am avut roti incinse, deci nimic suspect,cu toate astea si luand in considerare si proaspata schimbare de lichid de frana am presupus ca nu au aerisit franele cum trebuie si daca a ramas o bula ,aia la viteze mari si franari repetate se dilata si-mi infraneaza roata ,asa ca am decis sa fac o inspectie personala dedesubt sa vad daca nu cunva au aparut si ceva scurgeri de vasilina din fuzete dar nimic pana in prezent pe tema asta..dar am descoperit rugina pe care o vedeti in poze....cauti una dai de alta!!

     Comment


     • #6
      Am un rav 4 d4d din 2007 si in primul an am observat rugina la toba de esapament, dar asa arata si in prezent fara sa dea semne ca o sa cedeze. Cred ca rugina este doar la suprafata,materialul fiind gros nu e asa o problema.Acum a aparut rugina si la discurile de frana. Iarna dupa fiecare drum spal masina pe dedesubt si nu am avut probleme pana in prezent. Nu am schimbat decat consumabile avand 130000km din care 1000km offroad usor si mediu.Dupa fiecare drum cu praf si noroi spal discurile de frana. La fiecare 15000km schimb toate consumabilele inclusiv filtrul de motorina chiar daca nu e nevoie.Cu cauciucurile originale Yokohama am mers 90000km.Am si acum becurile originale la cate drumuri am facut si la cate gropi am luat. Problema cu discurile de frana pe fata este cunoscuta si apare la franare puternica si repetata la viteze peste 120km/h o cosecinta neplacuta fiind ca trepideaza volanul. M-am obisnuit sa franez progresiv la viteze mari si nu mai apare fenomenul decat la franari violente de la 160km/h la 60km/h. Ma mir ca la modelele noi nu s-a remediat problema asta cu discurile de frana fata. Este intr-adevar un lucru enervant dar se poate remedia bineinteles prin inlocuire cu unele mai bune. Dupa parerea mea modelul vechi pe care il am este destul de fiabil si sper ca si noul model sa fie la fel. Am solicitat aceasta masina la limita fara sa ma dezamageasca si desi nu exceleaza la niciun capitol nu te lasa la greu.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google