Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pornire intarziata la cald

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pornire intarziata la cald

  La RAV 4 -ul meu(2.0 benzina +gpl)am observat ca atunci cand motorul este cald,pornirea se prelungeste si se face dupa 2-3 secunde dupa ce invart cheia.La rece,porneste imediat.Din ce am citit pe internet,multa lume zice(la diverse marci de masini) ca este de la senzorul de temperatura motor.Alta chestie ce am observat-o este ca indicatorul de bord la temperatura apei urca exact pana la jumatate si ramane acolo ,mai sus nu urca orice as face cu masina.
  Sunt acestea intr-adevar semne ale unui defet senzor temperatura sau poate fi si altceva?Mentionez ca masina o am de cateva zile si inainte de cumparare a fost verificata la Toyota si pe tester nu a dat nici o eroare.

 • #2
  Este posibil ca,pornirea la cald sa se faca pe GPL,in cazul asta pornirea este mai greoaie.Am mai intalnit masini aduse de afara pe GPL,unde pornirea la cald se facea pe GPL.Se poate seta din calculatorul GPL,ca pornirea sa se faca numai pe benzina,in orice conditii,apoi in functie de temperatura si turatia motorului,sa se faca trecerea la GPL.Temperatura apei este normala,acolo trebuie sa stea indicatorul,in conditii normale,atunci cand nu este o avarie.

  Comment


  • #3
   Am banuit si eu GPL-ul,dar nu intr-o maniera asa clara dupa cum expui aici.Deci la cald,dupa ce pornesc masina,"click-ul" acela de trecere benzina-gpl se aude aproape instant de la pornire.Intrebarea este daca cu aceste simptome pornirea este pe GPL sau benzina?Dar acest click instant se aude si cand motorul este semi-incalzit ,dar atunci masina porneste OK.Doar cand motorul este intr-adevar cald pornirea este intarziata.Mai intra in discutie ca si cauza GPL-ul,dupa cele descrise mai sus?Merci!

   Comment


   • #4
    buna ziua,stiu ca este un topic mai vechi, am si eu aceiasi problema,a-ti reusit sa-i da-ti de cap?

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google