Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scurgeri ulei Toyota RAV 4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Scurgeri ulei Toyota RAV 4

  Salutare tuturor , e prima mea postare pe acest forum desi detin un Rav 4 2,2 L D4D ,model nou(an fabricatie 2006 ) chiar din 2006 .

  Problema mea e in felul urmator. Chiar cand masina avea in jur de 15000 de km , deci la prima revizie , baietii din service au observat ceva scurgere de ulei la motor. Au strans ceva suruburi peacolo , m-au linistit ca totul e ok si gata. Apoi pe la 60000 de km tot ei au reclamat acest aspect la o revizie. Mi-au recomandat sa spal la ei motorul pentru a vedea de unde vine. Cand am vrut sa fac miscarea mi-au spus ca nu mai spala motoare si sa fac altundeva (ceea ce evident nu mi-a convenit mai ales fiind vorba de masina in garantie). Acuma dupa 6 anisori si 148000 de km fara mari probleme( schimbat ceva furtun de la turbo si ceva la coloana de directie pe garantie) din nou revizia la service. De aceasta data domnul de acolo (care evident nu stia ca problema cu ulei mai fusese semnalata) imi spune ca am o mare problema, cum ca exista ulei intre motor si cutia de viteze.
  I-am explicat ca au mai fost semnalate astfel de probleme de catre mecanicii lor , s-a uitat in deviz si vede pe unul din ele semnalat ulei pe motor in dreptul rotii din dreapta. Dupa ce a vazut acest aspect mi-a spus ca e probabil de altundeva fiind in zona cutiei de viteze acum.
  Propunerea lor este , dat cutia de viteze si motorul(daca trebuie) jos, verificat semeringe sau care ar fi problema si schimbat piesa.(doar manopera ar fi 1200 ron).
  Uitandu-ma si eu sub capacul de plastic al motorului observ intr-adevar ceva ulei murdar cu praf dar care nu pare a fi proaspat. Mentionez de asemenea ca niciodata nu mi s-a aprins senzorul de ulei si de asemena in garaj nu se vede nici o urma de ulei. Vorbind cu alti oameni , acestia spuneau ca e normal sa fie motorul murdar de ulei , ca mai scoate pe turbo ca mai scoate pe sus daca au completat prea mult etc etc.

  Voi ce parere aveti merita sa ii las sa dea jos cutia si motorul in eventualitatea gasirii unei solutii la aceasta problema? Este oare intr-adevar o problema sau nu se intampla nimic daca mai scapa cate o picatura de ulei pe undeva?

 • #2
  Eu as da jos motorul numai daca as avea disponibili cel putin 4000 ron. Dand jos motorul poti verifica simeringurile si ambreajul etc.La cati km are masina cred ca nu-i strica o verificare preventiva mai ieftina decat o reparatie costisitoare.

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
  Politica de Securitate Google