Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

scoate fum la accelerare in forta

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • scoate fum la accelerare in forta

  buna ziua! am o problema la rav 4 meu: il accelerez maxim si nu scoate gram de fum, daca decelerez usor si cand accelerez iar scoate un fum de zici k am pus lemne pe foc, dar nu ia deloc din puterea motorului; de fapt daca nu ar fi fumul gros in spate nu ai zice k are vreo problema. nu stiu de la ce ar putea fi, daca aveti vre-o idee va rog sa o exprimati. multumesc

 • #2
  apropo e un rav 4, D 4 D ,177 cv si are 115000 km

  Comment


  • #3
   baga un tub de metabond in rezervorul plin , mergi minim 200km si se rezolva.

   Comment


   • #4
    Nici un constructor nu recomanda Metabond sau Duralube.Dura Lube a fost interzis in unele state din SUA.Nu cred ca Meta bond este bun de ceva.Este o reclama proasta si nu recomand la nimeni sa foloseasca.
    Cauta cauzele adevarate.(vezi pe tester, etc)Nu incerca cu vopsea.

    Alex D4D

    Comment


    • #5
     Originally posted by alex D4D View Post
     Nici un constructor nu recomanda Metabond sau Duralube.Dura Lube a fost interzis in unele state din SUA.Nu cred ca Meta bond este bun de ceva.Este o reclama proasta si nu recomand la nimeni sa foloseasca.
     Cauta cauzele adevarate.(vezi pe tester, etc)Nu incerca cu vopsea.

     Alex D4D
     Interesant punct de vedere ... poti , te rog , sa-l dezvolti ? In ceea ce ma priveste , nu am folosit Metabond in schimb am folosit Dura Lube si rezultatul a fost multumitor . Ca si exemplu spun ca prima masina a sotiei a fost un Oltcit TRS iar la primul schimb de ulei imediat dupa achizitie i-am pus un flacon cu Dura Lube ... minuneeeee , dupa aprox 2000 km nu a mai avut acel zgomot de tacheti caracteristic marcii ! Acum , la ultimul schimb de ulei la Tico am pus iar Dura Lube . Ca si diferenta fata de mersul stiut am constatat ca pornirea la temperaturi foarte scazute este mult mai usoara , zgomotul motorului mult atenuat . Si ca sa te lamuresc de ce l-au interzis oamenii * de peste balta * am sa-ti spun ca ei au inteles din reclama ca nu mai trebuie sa schimbe uleiul in motor daca folosesc Dura Lube ... dehhh , un proverb chinezesc spune ca * omul cu stomacul mare are creierul mic * ... se verifica

     Comment


     • #6
      http://vwforum.vwforum.ro/topic/48916-dura-lube/ asta ca un exemplu democratic.Nu sunt conservator ,dar cred ca un producator mare de lubrefianti oricind i-ar inghiti pe unii care au solutii sau brevete magice nu extind discutia de ce.
      Cred ca folosireea uleiului sintetic (chiar tehnic sunt convins), chiar daca este schimbat mai des este cea mai buna solutie.
      Fumul sper ca nu este albastru adica de la ulei.Rezulta ca este de la sistemul de alimentare, care este compus di combustibil si componenente ale sistemului de alimentare.
      Decizia ta?

      Comment


      • #7
       Off.Eu am folosit Dura Lube la Logan si chiar s-a simtit.Sincer l-a inceput am fost sceptic,dar mersul motorului s-a ameliorat simtitor,avea vreo 140-150k,ideea este sa nu se foloseasca la motoare fara uzura.Revenind la fumul colegului,poate avea mai multe cauze,o ardere incompleta,combustili de calitate inferioara,injectoare defecte,etc.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
       Politica de Securitate Google