Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Baterie RAV 4 2,2 D-CAT

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Baterie RAV 4 2,2 D-CAT

  Salut la toti posesorii de Toyota

  Am un RAV 4 , 2007 cu motor D-CAT si am probleme cu bateria .
  La service mi-au zis ca am nevoie de bateria noua . Pe masina bateria originala era japoneza FUGUKAWA 115D31L , si nu stiu ce tip trebuie sa pun ca sa fie echivalenta ( de 95 Ah sau 70 Ah ) .
  Astept cu nerabdare sugestiile voastre .
  Va multumesc anticipat .

 • #2
  Originally posted by mitrel_catalin View Post
  Salut la toti posesorii de Toyota

  Am un RAV 4 , 2007 cu motor D-CAT si am probleme cu bateria .
  La service mi-au zis ca am nevoie de bateria noua . Pe masina bateria originala era japoneza FUGUKAWA 115D31L , si nu stiu ce tip trebuie sa pun ca sa fie echivalenta ( de 95 Ah sau 70 Ah ) .
  Astept cu nerabdare sugestiile voastre .
  Va multumesc anticipat .
  Furukawa 115D31L e de 95Ah 780A(pornirea la rece)
  Deci trebuie sa-ti iei o baterie de 95Ah si sa fie la aceleasi dimensiuni
  Ave 1.8 Luna '08

  Comment


  • #3
   95Ah! eu am pus singur o Varta Blue si merge fara probleme. la ultima revizia mi-au masurat-o si a indicat parametrii normali.
   Astea sunt dimensiunile. sorry ca e in germana...

   Artikelkriterien:
   Spannung12 V
   Batterie-Kapazität95 Ah
   Kälteprüfstrom EN830 A
   Polanordnung0
   Endpolart1
   BodenleistenausführungB01
   Länge306 mm
   Breite173 mm
   Höhe225 mm

   Comment


   • #4
    baterie rav4 d4d

    Asta am pus eu http://www.bateriiauto-moto.ro/0,263...promotie).html, se potriveste fix pe dimensiunile de gabarit ale bateriei vechi Furukawa 115D31L si in parametrii de functionare 95Ah / 830A curent de pornire

    Comment


    • #5
     Va multumesc

     Am pus un BOSCH de 95 Ah si vad ca este OK .

     Comment


     • #6
      Si eu va multumesc, informatiile de pe forum m-au ajutat foarte mult sa aleg bateria corecta.Am pus Varta Blue Dynamic 95 A curent pornire la rece EN 830A si sunt foarte multumit.Atentie exista si varianta EN800A dar pentru 30 RON in plus merita sa luati EN 830A.Incepuse sa ma streseze rau bateria originala la rav 4 d4d dec.2007.
      Last edited by doracapi; 01-16-2012, 19:56 PM.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google