Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme motor turbo

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • probleme motor turbo

  am si eu o problema cu masina totul a inceput acuma 2 luni cand ma intorceam spre casa si am vazut un fum mare,asa ca ajuns acasa am dus masina in service si mi-au zis ca i dus turbo
  l-am trimis la cluj la meseriasi si l-au facut cu 1.600ron,l-am pus sus si merge dar la 120 se pune in nas,si nu mai trage,opresc motorul si repornesc revine din nou,la 120 din nou moare,am dus masina iara la service,in nou totu iar dat jos turbo si retrimis la service turbo,vine inapoi se monteaza la loc si din nou surpriza face la fel la 120,stie careva cam ce as putea face,a mai patit careva asa ceva?

 • #2
  denitmetrul?

  Comment


  • #3
   scuze! debitmetrul

   Comment


   • #4
    curata valva egr !!! toata camera de ardere si furtunele d la intercooler.

    Schimba dupa 2500 rpm si nu merge cu 80km/h in treapta 6.

    Comment


    • #5
     Buna seara! Am o problema nu imi intra turbo decat la 4 mii de ture. Care ar fi problema?

     Comment


     • #6
      Salutare.
      Aceiasi problema o am si eu la un D CAT. am reconditionat turbo dar nu intra decat dupa 2700-3000 si nici atunci mereu. Ce ar putea fi pompa de presiune?

      Comment


      • #7
       Originally posted by teodordosa View Post
       Salutare.
       Aceiasi problema o am si eu la un D CAT. am reconditionat turbo dar nu intra decat dupa 2700-3000 si nici atunci mereu. Ce ar putea fi pompa de presiune?
       Chestia asta cu reconditionat turbo nu functioneaza mereu. De cele mai multe ori ajungi sa pui piesa noua. Aia e. Unii au noroc, altii nu. Am auzit pe multi cu problema asta, Si la Audi, si la Logan, si Toyota.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
       Politica de Securitate Google