Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

erori

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • erori

  am stationat cu mamisna circa o ora cu motoru pornit s dupa ce am plecat d epe loc au inceput sa imi apara 3 erori: check VSC system , check engine system , check 4x4 system ce pot face in acest caz sau dcaa a mai patit cineva asa ceva

 • #2
  ...chestia cu check engine a patit-o un coleg de-al meu cu Corolla 1.4. d-4-d....umbla cu rezervorul mai mult gol si se stie ca nu se face asta...tot ce este necurat in motor sunt astfel ''aspirate '' in motor de catre pompa de benzina...si cartea tehnica zice cam la fel.....despre chestia aia cu 4x4 nu stiu ce sa zic dar tare ma tem ca nu prea are legatura cu stationarea indelungata la ralanti....eu stau mult mai mult si nu mai patesc asa .....

  Comment


  • #3
   eu nu prea umblu cu rezervoru gol la mine cand e la jumate ii fac plinu ma duc luni la toyo moto sa o bage pe comp acum nu mai merge 4x4 nu mai am controlu tractiuni nu merge iar motoru merge cam nasol

   Comment


   • #4
    ..e posibil sa fie probleme se soft....( la motor ) Oricum , trebuie vazut dar puteti sa ma taiati cu drujba in 2,4,6 bucati. La noi benzina este inca de calitate inferioara.....indiferent de brand.... Pana si Bulgarii o au superioara calitativ. Au spus-o verde-n fata cei de la Fiat. Am discutat cu cei de acolo si au trimis esantioane la analiza in Italia in urma deselor plangeri ....aste e.....

    Comment


    • #5
     da credf ca s-o fi ars ceva vrun senzor ceva alceva nu stiu daca ar putea fi ma duc luni la toyo si va spun

     Comment


     • #6
      s-a rezolvat maisna cica nu avea nimic da mie nu imi mergea 4x4 si controlu stabilitati si ca trebia facut un upgrade la soft

      Comment


      • #7
       Upgrade la soft? Pai ce, si-a dat seama masina ca are nevoie de un upgrade si a inceput sa dea mesaje?...Ciudat. Mai degraba un senzor "a luat gripa", si au dat baietii un restart.:0 Bine ca s-a rezolvat, insa e enervant cand apar "distractii" din astea..
       RAV4 2.2 D-4D
       Yaris 1.3 VVT-i

       Comment


       • #8
        Am citit in cartea masinii ca sa nu stai stationat cu motorul pornit mai mult de 20 de minute. Nu situ de ce dar probabil e un motiv intemeiat....

        Comment


        • #9
         alexandru olteanu - ai si uitat de problemele pe care le-am avut eu ??? ma, vezi ca eu is mai batran decat tine, nu tu trebuie sa fi senilu aici ;
         softul de motor nu e adaptat la romanica, si eu am avut aceeasi problema, care s-a lasat cu EGR schimbat, nervi si alte alea, ca pana la urma sa le vina TSB (Toyo Service Buletin) ca trebuie facut update la soft, si gata cu problemele; intr-adevar iti taie cam tot - VSC, 4x4, Abs, toooot.
         Ca cineva spunea de turatie prea mare - e socul automat, dar dupa ce mi s-a facut updateul, parca urca si mai mult in ture.

         Comment


         • #10
          salut! si eu am u rav 4 2.2 D-Cat si la fel am patit....am lasat mashina 20 min sa mearga si au aparut toate alea VSc, 4X4 sistem etc....si am fost la toyota si mi a resoftat....cik eroare.....care mai bun toyota pipera sau de pe splai????...sau in afara bucucrestiului ...merci

          Comment


          • #11
           c problema am acuma la mashian are 6700 km.....cand pun fran tremura pedala de frana putin , volanu si mashina .....sigur sunt discurile de frana.......or schimba pe garantie astia ?sau treb sa ma cert cu ei ?

           Comment


           • #12
            Cu discurile de frana si eu am buba de la 1500 km si nu au vrut sa mi le schimbe, asa ca, astept revizia de 60 000 km, ma duc in Germania s-o fac si daca trebuie sa platesc si acolo, o sa le platesc.

            Comment


            • #13
             salutari
             intrebare! cine-mi poate spune de ce la al meu rav 4 (aproape nou) creste turatia in relanti la 1000 de ture cand dau drumul la incalzire, fenomen care persista si dupa incalzirea motorului. fara ca ac-ul sa fie cuplat
             E ceva normal? , tinand cont ca asa ceva nu am observat la alte masini
             MULTZAM FAIN

             Comment


             • #14
              Acelasi lucru este si la mine. Este ca si la Dacie, cand "tragi socul" , numai ca aici e controlat electronic.
              RAV4 2.2 D-4D
              Yaris 1.3 VVT-i

              Comment


              • #15
               nu trebuie sa va faceti probleme de aceasta ridicare a turatiei de relanti in special pe timpul iernii. computerul masinii simte starea bateriei si cauta sa o aduca la parametrii normali.
               am patit-o si la alta masina la care mi-a pornit alarma peste noapte descarcand bateria. a doua zi am luat curent de la alta masina.
               timp de circa 10 zile turatia de relantii era pe la 1100-1200 rot/min. dupa aceasta perioada turatia de relanti a scazut la normal - bateria ajunsese in parametrii prevazuti de fabricant.
               in mod sigur daca as fi pus bateria pe redresor, nu mai aparea aceasta abatere de turatie la relanti.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google