Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Toyota Cu Gpl?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Au trecut mai bine de doi ani de la ultima postare si cu speranta ca instalatiile gpl au evoluat tehnologic as dori sa reiau discutia.
  Are cineva experienta cu sistem GPL pe motor de 2000 de toyota RAV4?
  Sunt deacord cu afirmatiile din postarile de mai sus, ca daca-ti permiti un RAV4 iti permiti si benzina, dar totodata de ce sa cheltui bani in plus cand ai o alternativa mai ieftina? Eu consum zilnic in medie benzina in valoare de 40 de lei, cand as putea putea consuma GPL de doar 25 (considerand un consum mai mare).
  Am doi amici care si-au instalat sisteme GPL pe Toyota Land Cruiser cu motoare de 4000cmc si sunt foarte multumiti. Au parcurs foarte multi kolometrii si nu se plang de nicio defectiune. Si dupa experianta lor consumul cu GPL din Romania este nesemnificativ ridicat fata de benzina, dar cu GPL alimentat in stainatate consumul este scazut, nu cu mult, fata de benzina.
  Asa ca daca aveti experienta cu sistem GPL instalat pe Toyota RAV4 din 2000-2005 va rog sa impartasiti niste pareri.
  Multumesc.

  Comment


  • #17
   salut, eu am montat de curand gpl pe rav4 2002 2,0 cutie automata.
   ce sa zic, diferentele de putere sunt infime, a scazut putin trebuie sa recunosc dar tot merge f bine masinutza, e o instalatie secventiala si e montata la buzau la un atelier omologat rar. gazul este mult mai putin inflamabil decat benzina sau motorina asa ca in caz de accident pericolul e mai mic.
   nu am de gand sa tin masina pana la 1 mil de km, momentan am 200k daca mai tine inca pe atat e super ok se amortizeaza si masina si investitia in gpl. dar nu cred ca afecteaza prea mult motorul. din cate am inteles cam 500km pe luna trebuie facuti pe benzina sa nu se blocheze injectoarele.
   pornirea e pe benzina la instalatia mea si cand ajunge apa la 30 sau 40 de grade trece pe gaz la prina turatie de 1600.
   cam atat pot sa iti zic despre gpl... a si ar mai fi faptul ca a crescut bugetul familiei consistent. ) fac cam 5000 de km pe luna si chiar se simte.

   Comment


   • #18
    Ce instalatie ai pus si cat a costat ? Nu poate sa fie mai putin inflamabil ca motorina, dar este mai bine protejat.

    Comment


    • #19
     Instalatia e tomaseto si a costat 2000 ron
     Ca motorina poate ca nu e dar ca benzina sigur e mai putin inflamabil

     Comment


     • #20
      Stag 200,300 sau 300 plus ?La ce firma in Buzau ?

      Comment


      • #21
       Nu stiu ce stag este , am montat la sebi gaz.

       Comment


       • #22
        eu am montat stag 300 premium

        Comment


        • #23
         Buna. Am achizitionat anul trecut o Toyota Rav 4, 1997, 2.0 Benzina. I-am pus direct instalatie de gaz, Sebi Gaz, Buzau, 2100lei. Cred ca avea probleme la motor de cand am luat-o, consuma ulei enorm de mult. Acum ma pregatesc sa ii schimb segmentii. Vad cum functioneaza dupa, si revin. La putere trage si merge ok pe gaz.

         Comment


         • #24
          Bună seara
          există cineva/coleg care , să fi montat instalație de GPL, pe o Corolla sedan benzină de 1.6 , 133 cp? Aștept răspuns, privind tipul instalatiei, preț, cum se comportă ?
          va mulțumesc anticipat!

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
          Politica de Securitate Google