Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema Kyless-Go

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema Kyless-Go

    Ieri cand m-am apropiat de masina si am atins manerul acesta nu a mai vrut sa se deschida,atunci am apasat pe butonul telecomenzii si nimic,ledul rosu de la telecomanda se aprindea dar usile nu se deschideau,asa ca am scos cheita din acea telecomada si am intrat in masina.Am apasat ambreiajul si cand am apasat butonul de start-stop engine surpriza, pe bord mi-a aparut mesajul no key detected.Am incercat de mai multe ori si nimic.M-am dat batut, am intrat in casa si am luat cheia de rezerva care este noua, nefolosita si tot degeba.Bateria masinii find OK,masina avand cateva luni doar. Am sunat la niste baieti care lucreaza la service Toyota dar bineinteles ca nu au raspuns,era duminica.Am inchis masina cu cheita si am plecat.Peste o ora m-am intors cu un prieten si cand m-am apropiat de masina, s-au aprins luminile interioare,am atins manerul si masina s-a deschis.A pornit fara probleme.Azi am fost la service sa puna testerul pe ea si nu a dat nici o eroare. Azi toata ziua ma fost atent la ea sa vad daca mai face probeleme si nu a mai facut.Daca as fi fost in concediu in alta tara si masina nu s-ar mai fi reparat de la sine....Nasol nu? Voi ati patit asa ceva?

  • #2
    Eu ma patit la Yaris la fel....problema mea era de la baterie ...se pare ca s-a deplasat si nu mai citea cardul pentru ca nu mai mergea....am schimbat bateria si nici o problema...nu mai face teste aiurea la masina ca nu din cauza ei ...ci bateria cardului
    Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

    Comment


    • #3
      Sunt de acord cu tine dar becul de la telecomanda se aprindea cand apasam un buton, plus ca cea de rezerva este nou nouta, nu am folosit-o niciodata.Probabil s-a blocat senzorul de citire al cipului si si-a revenit singur.

      Comment


      • #4
        Eu nu am fost atent daca se aprindea becul de la telecomanda...pur si simplu nu m-a lasat sa intru in masina din telecomanda ...apoi am descuiat-o cu cheita aia mica ...si tot asa a refuzat sa porneasca...dar intr-un final si-a revenit....singurica...
        Apropo la mine in acea zi imi mai arata ca nu am telecomanda la mine (cateva secunde) ...am schimbat bateria ....deaia ziceam ca asta ar fi problema....
        Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

        Comment


        • #5
          In cartea tehnica parca spune ceva de efectul telefoanelor mobile asupra cheii...Un soi de "ecranare".
          RAV4 2.2 D-4D
          Yaris 1.3 VVT-i

          Comment


          • #6
            Tot in manualul utilizatorului se recomanda in cazul in care motorul nu porneste sa se apropie cheie electronica de butonul ENGINE START STOP. Astfel sunt eliminate eventualele interferente ce pot aparea din diferite surse. Eu am mers un an cu un Yaris de la munca, am Auris de un an, ambele cu Smart Key si nu mi s-a intamplat niciodata sa nu recunoasca cheia electronica.
            Toyota Auris 1.6 Dual VVT-i Sol MT - 3J6 - '08
            BMW M3 Cabryo - E46 - SMG - Black - '04

            Comment


            • #7
              Ledul rosu la telecomanda se aprinde chiar daca bateria este consumata, masina porneste daca se tine telecomanda aproape de butonul start; exista interferente intre cheie si tl. mobile am observat acest lucru tinand cheia in acelasi buzunar cu tel mobil masiana dadea mesajul ca nu o detecteaza in mers chiar daca la pornire nu a facut nici o figura.; pe mine bateria m-a tinut 1an si 4 luni am folosit cheia de rezerva 2luni ca nu gaseam baterie si tocmai cand am gasit bateria la cateva zile dupa aceasta si-a dat duhul si bateria de la cheia de rezerva!

              Comment


              • #8
                Originally posted by rav4x4dnk View Post
                Ledul rosu la telecomanda se aprinde chiar daca bateria este consumata, masina porneste daca se tine telecomanda aproape de butonul start; exista interferente intre cheie si tl. mobile am observat acest lucru tinand cheia in acelasi buzunar cu tel mobil masiana dadea mesajul ca nu o detecteaza in mers chiar daca la pornire nu a facut nici o figura.; pe mine bateria m-a tinut 1an si 4 luni am folosit cheia de rezerva 2luni ca nu gaseam baterie si tocmai cand am gasit bateria la cateva zile dupa aceasta si-a dat duhul si bateria de la cheia de rezerva!
                aceeasi opinie si situatie similara,de atunci umblu cu bateria de rezerva in masina,bateria se schimba relativ usor.

                Comment


                • #9
                  Desi mai vechi postul, completez si eu informatiile pentru cei care nu vor gasi prea multe in alta parte: aceeasi problema o intampin la un RAV4 D4D, model 2011. Desi am schimbat bateriile originale Panasonic la aproximativ 3 si 1/2 ani de utilizare, cu doua maric din care Varta mai bune, refuzul masinii de a se descuia apare in anumite perioade la cateva saptamani, in late perioade chiar de cateva ori pe saptamana. Reprezentanta Toyota - "n-are nimic; schimbati bateriile cu unele bune; nu tineti telecomanda in buzunar cand va asezati, sau aproape de mobil etc". In ceea ce ma priveste, intodeauna am putut intra in masina cu cheita descuind portierea sofer, caci alarma se dezactiveaza totusi, iar pornind masina cu telecomanda apropiata de bord, si-a revenit si inchiderea centralizata. Am sa cumpar si baterie Panasonic si postez daca observ diferente de comportament. Acum sunt aproape doi ani de la primele disfunctionalitati si ma bucur ca nu am sarit de la inceput sa o desfac toata si eventual sa schimb ceva module de centralizata... Inca ceva, plecam la drum lung intotdeauna cu amandoua cheile masinii asupra pasagerilor si o baterie de rezerva in torpedo...

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google