Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Lansare comenzi RAV4 model 2019

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lansare comenzi RAV4 model 2019

  Vesti bune, s-a dat drumul la precomenzi pentru noul RAV 4 ..in Lituania . Nu stiu situatia in Romania ca nu sun in tara. Informatii si preturile finale aici :

  http://www.autotoja.lt/toyota/nauji-...iai/rav4-2019/

  Succes in alegere !
  Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
  Cap de serie 2018 !
  Made in Japan.

 • #2
  Foarte fain modelul 2019.
  Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

  Comment


  • #3
   sunt in situata de a alege intre noul RAV4 si noul CRV. Daca se vor mentine preturile si in Romania, probabil ca va fi RAV4. Sigur, voi face drive test cu ambele. Ce ma surprinde -negativ - la fisa tehnica a RAV ului este ca desi toyota se lauda ca are o noua platforma, mai usoara, a crescut nr. CP de la 151 la 174, performantele dinamice sunt identice. 100km/h in 10.7 s vechiul RAV4 vs 11 s noul RAV 4. Or fi imbunatatit consumul.

   Comment


   • #4
    Da, sincer sa fiu nu m-am uitat pe fisa tehnica si preturile pe modele, modelul meu Luxury 4X4 motor benzina 2.0 (noul motor cu 23 cai mai mult) este si mai scump cu 5.000Euro. Sunt curios Toyota Pipera ce preturi de lansare au ?

    http://www.autotoja.lt/toyota/wp-con...18.11.19-1.pdf

    Din ce am discutat cu Dainius de la Toyota Autotoja-Kaunas, Japonezii le-au spus ca noul motor va avea un consum imbunatatit in sensul de redus.
    Succes in alegere pentru cine se gandeste si decide spre Toyota.Am sa pun si lista pe aici cu topul celor mai fiabile SUV-uri.
    Last edited by emanoeladrian; 11-29-2018, 05:45 AM.
    Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
    Cap de serie 2018 !
    Made in Japan.

    Comment


    • #5
     Toyota Romania nu afiseaza informatii despre noul RAV4. Doar lituanienii si olandezii ofera, la acest moment, informatii despre motorizari si preturi, iar nemti doar il dau disponibil pt comanda in decembrie. Lituanienii au nivele de echipare diferite de ale olandezilor. Din pacate nu sunt detalii in engleza

     Comment


     • #6
      Da, dar poti folosi google translate..merge destul de bine din Lituaniana in Engleza...
      Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
      Cap de serie 2018 !
      Made in Japan.

      Comment


      • #7
       merge b7ne si din lituaniana in romana, dar pe mina ma interesa pdf-ul cu nivelele de echipare

       Comment


       • #8
        Bine, te ajut eu. Cum stai cu limba engleza ? Trimite-i un mail lui Dainius ( dainius.serpetis@autotoja.lt ) si roaga-l sa-ti trimita nivelele de echipare in engleza. Poti sa-l intrebi orice doresti despre Toyota ca nu se supara.E un tip de nota 10. Poti sa-i spui ca eu ti-am dat adresa lui (Adrian Emanoel).
        Succes !
        Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
        Cap de serie 2018 !
        Made in Japan.

        Comment


        • #9
         Noul RAV4 nu este comfortabil la volan cum ma asteptam, sau cel putin la fel de comfortabil ca modelul 2018.Ma felicit ca am ales modelul anterior. Pupitrul central ia din spatiul picioarelor iar eu personal ma lovesc tot timpul la piciorul drept. Poze atasate...masina se afla la Toyota Hamburg si e modelul hybrid.
         You do not have permission to view this gallery.
         This gallery has 5 photos.
         Last edited by emanoeladrian; 02-09-2019, 07:26 AM.
         Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
         Cap de serie 2018 !
         Made in Japan.

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google