Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Service Iasi garnitura chiulasa RAV4 (fara reprezentanta, pls)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Service Iasi garnitura chiulasa RAV4 (fara reprezentanta, pls)

  Salut!

  Am mare nevoie de ajutorul celor din zona Iasi!

  Caut de ceva vreme un service in Iasi pentu a schimba garnitura de chiulasa pentru un RAV4 III (2007), D2.2, dar nu prea am noroc iar ce gasesc nu prea inspira incredere/competenta.

  Masina e luata din 2008, deci am 10 ani si doar 65.000 km (...stiu, stiu ) dar anul asta a inceput sa dea afara lichidul de racire (antigelul) iar de ceva vreme tot completez cu antigel+/apa distiliata, dar nu pot sa o duc la infinit asa (inteleg ca e si riscant).

  Am fost la reprezentanta in Iasi (celebrul Mega Auto), si au diagnosticat fara echivoc (vas de expansiune incetosat, exclus termostat, etc.) cum ca e garnitura arsa si trebuie schimbata (am aflat apoi ca este marea problema costisitoare la acest model), dar mi-au cerut o mana si un picior pentru asta (total peste 9000 RON, cu tot cu TVA), aproape o jumatate din valoarea masinii!

  Personal, as opta spre a repara masina si a o pastra pt inca o vreme, pt ca e o masina buna, dar e si gandul de a o vinde, pt ca are o varsta de acum.

  In orice caz, problema trebuie reparata, dar nu mi se pare rezonabile pretentiile reprezentantie.

  Asa ca, tinand cont ca e vorba de o problema deja infama, va rog frumos sa imi recomandati un service bun, care se pricepe la o asa operatie (am inteles ca e mai delicat la motoarele astea, ia mult timp, nu toti sa baga si nu toti se pricep, deci e cam riscant) si care ofera garantie... pentru zona Iasi, sau macar regiunea Moldova.

  Mi-ar fi destul de greu de crezut ca nu poate fi rezolvata in Iasi si ca sunt singurul din zona cu problema asta.

  Multumesc anticipat si apreciez orice raspuns/ajutor!

 • #2
  Te salut
  Si eu am trecut peste schimbarea garniturii de chiouloasa la acelasi motor.. La reprezentanta din Cluj nu se mai schimba garnitura,varianta lor este inlocuirea motorului(cost aprox 5000 euro).Am gasit un mecanic ex. toyota care mi-a scimbat garnitura cu revizie totala inclusiv pompa de apa etc.etc la 6000 ron.Scuuump ....dar nu am avut variante.De atunci toate sunt bune..
  Iti recomand sa folosesti numai piese originale!

  Comment


  • #3
   Salut,

   Aceeasi problema si aici. Rav 4.3 2.2 D4D. Am identificat problema prea tarziu si am fost nevoit sa schimb motorul. Diagnosticul a fost bloc motor ovalizat. Motorul avea doar 41000 km.
   Personal cred ca asta a fost cea mai proasta masina pe care am avut-o pana acum. Am avut probleme constant cu ea.

   Comment


   • #4
    In Iasi service Toyota a fost preluat de Sandra Auto ! Succes!

    Comment


    • #5
     Originally posted by mev View Post
     Am gasit un mecanic ex. toyota care mi-a scimbat garnitura cu revizie totala inclusiv pompa de apa etc.etc la 6000 ron!
     Salut, ti-am dat si privat... imi dai si mie te rog datele mecanicului ex-toyota de la cluj? Multumesc!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google