Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sistem audio RAV4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Si boxe?
    Ai gasit ceva care sa se potriveasca?

    La mine radioul se intrerupea destul de des. Adica o data cam la 2 minute facea o "pauza" de aproximativ 1 secunda in care era mut, indiferent de postul radio ascultat - si era cam ciudat.
    Vroiam sa trec pe la service dar baietii nu au electronist - asa ca am renuntat.
    Acum surprinzator nu mai face aceasta "figura" si merge mai bine (nu stiu de ce).

    Imi place cd-changerul : merge continuu, chiar daca drumul e plin cu gropi.
    Si 6 CD-MP3 = aproximativ 1 DVD-MP3

    Comment


    • #17
      Cu unitatea OEM u am avut probleme.
      Prima data am incercat schimbarea cu boxele Infinity ce le-a avut pe A4; am folosit adaptorul de boxe de pe A4, cu o mica modificare, dar pe unitatea OEM sunamu ca sparte, si am pus inapoi pe cele stock; acum am luat adaptoare de yaris, dupa ochi ar trebui sa potriveasca, tot in 3 puncte are prinderea, ca si cele stock de pe Rav, si trebuie sa vina niste boxe Groun Zero; dupa montaj, revin cu impresii.
      P.S. Am montat de mult un mic subwofer cu amplif incorporat sub bancheta spate, inca de pe unitatea OEM.

      Comment


      • #18
        Super sistemul cu subwoofer.
        Cred ca suna mai bine. Cum ai conectat Subwooferul la unitatea OEM?
        Sau ai apelat la un specialist?

        De ce crezi ca sunau rau boxele Infinity?

        Comment


        • #19
          Am luat semnal de la iesirile pt boxe (low-hi) - subwoferul are intrare pt low signal; dar unitatea OEM scotea putin, si sub-ul doar ce baga ceva in plus; pe unitatea noua, primeste semnal mai puternic, amplifica mai mult, suna mi tare.
          Inca nu mi-am dat seama cu boxele infinity - dar citisem la unu din state ca si-a schimbat boxele, si pe langa ca ii sunau naspa, tweterul nou nu suna deloc; si a revenit la stock, ana schimba unitatea OEM; nu am mai cautat de ce, pentru ca am trecut la dvd .

          Comment


          • #20
            Buna maxu!

            Am cumparat si eu de curand o toyota rav4 si ma gandeam sa montez un sistem ca cel pe care l-am vazut in poze pe masina ta. Cateva intrebari am daca poti sa ma ajuti te rog:
            1. In afara de sistemul dvd, care o sa-l comand pe site-ul respectiv, mai am nevoie de ceva , stiu eu accesorii, interfete, pt montaj?
            2. Comenzile de pe volan raman active?
            3. magazia de cd-uri ramane ffunctionala?
            4. Cum e calitatea programelor tv receptionate? bluetooth, navi, funsctioneaza ok?
            multumesc

            Comment


            • #21
              1 - eu am gasit pe www.metrafo tot - ii trebuie rama adaptor pentru dvd - (ce vine in jurul aparatului), si mufe pentru trecerea de la sistem japonez la sistem european, ca sa zic asa; la europeni oate sunt grupate intr-o mufa iso, pe cand la japonezi sunt in 2 mufe, separate.
              2 - comenzile de pe volan le pierzi, dar primesti o telecomanda;
              3 - daca nu ai navigatie, magazia de cd-uri e impreuna cu unitatea OEM, asa ca o sa o scoti afara;
              4 - are tuner analog, antenele ei sunt cam degeaba, eu am luat separat de pe www.autogadget.ro si o antena cu amplificare, dar prinde numai in stationare, si acolo depinde de semnal (cam ca pe vremea lu regretat, cand voiai sa prinzi rusi :P); astept sa treaca so romania la digital tv, si atunci, cu un tuner digital, o sa poti vedea si in mers programe; momentan la noi e transmisie digitala in Bucuresti, si in jurul lui, si la Sibiu - nu stiu daca au marit aria.
              P.S. depinde de cine ti-l monteaza ca sa vezi imagine si in mers, fara adaptoare.
              La modelul meu nu am nici bluthoh, nici rds; a aparut la modelul nou.
              Navigatia e I-go sau mio map, so e ok.

              Comment


              • #22
                Am montat si boxele Ground Zero - adaptoarele de Yaris au potrivit perfect - si sunetul s-a cam dublat in masina; asteptam sa se rodeze, sa vedem apoi cum suna; oricum, am putut sa dau basul mai tare dupa schimbarea boxelor OEM, si subwoferul la fel, si acum am si bas si toate cele in masina; era si timpul .
                Nu am facut poze, dar pot sa va dau detalii daca doriti.
                P.S. Intre timp am schimbat ceasul de mana pe care il am, iar acesta este mai mare decat magnetul boxelor stock .

                Comment


                • #23
                  Originally posted by maxu View Post
                  P.S. Intre timp am schimbat ceasul de mana pe care il am, iar acesta este mai mare decat magnetul boxelor stock .
                  Nu trebuie sa tii cont de marimea magnetului.
                  Difuzoarele de ultima generatie au magneti foarte mici, dar care sunt mult mai puternici (sunt dintr-un aliaj numit NEODINIUM) decat magnetii normali de ferita.
                  Sigur au folosit difuzoare cu magnet de neodinium pentru ca sunt mult mai usoare decat cele normale.
                  In magazinele de scule de muzica profesionale se gasesc difuzoare cu neodinium pentru boxe pentru sonorizari si sunt mai scumpe decat cele normale.

                  Insa sunt de acord ca difuzoarele stock puteau sa sune putin mai bine.

                  Comment


                  • #24
                    sunt de acord cu tine - PARTIAL - greutatea magnetului s-a redus de la KG la sute de grame, dar nu la zeci de grame; am avut si alte boxe - DLS, Infinity, Jbl, etc, dar magnet de dimensiunea ceasului nu am mai vazut; am mai facut o poza cu ele, o sa o caut si o sa o postez.

                    Comment


                    • #25
                      Dar si-a montat cineva in loc de cd player-ul clasic, ecranul cu care vin dotate rav-urile din afara? Se poate comanda oare la toyota? Se poate schimba si modifica sa arate ca si cand a venit cu el din dotare? Stiti ceva?

                      Comment


                      • #26
                        Adica acesta: http://www.toyota.ro/Images/t7_rav05...420-356961.jpg

                        Comment


                        • #27
                          Cei din State parca au facut asa ceva; eu zic ca nu merita - costul sculei + manopera o sa .... muste rau; plus ca trebuie desfacuta toata masina, nu stiu cum se vor face legaturile cu masina, daca va fi plug & play, sau va trebui umblat si la mufe si alte alea; dar, daca esti hotarat, sa ne zici si noua cost + stuff.
                          P.S. Nu are romania .

                          Comment


                          • #28
                            Salut all....

                            Dupa cum se vede si din profilul meu, sunt proaspat pe forumul asta.. si bineinteles, deja am intrebari..

                            Acum o luna mi-am cumparat si eu un RAV4 (D-4-D, 2.0 TD). Din pacate n-am avut destui bani sa-mi cumpar una noua, dar am reusit sa-mi aduc din Germania una, model 2001, in stare foarte buna. Problema este ca, desi sunt foarte multumit de masina per ansamblu, din pacate sistemul audio din ea cam lasa de dorit. Am sistemul clasic, de fabrica, cu un CD player, fara CD changer, fara comenzi pe volan, si cu 4 boxe, cate una in fiecare usa...

                            Ce as vrea sa fac?
                            1. In primul rand as vrea sa schimb difuzoarele din usi.. Din cate am vazut pe net, nu m-am prins exact care-i dimensiunea lor reala... pe unele situri difuzoarele de la RAV4 au 6.25", pe altele 6.50"... Acuma eu pe care sa-i cred? Pe langa asta, m-ar interesa si ce model de difuzoare ar merita sa cumpar? Avand in vedere ca deocamdata nu vreau sa schimb playerul OEM, venit din fabrica...

                            2. Daca, mai incolo, vreau sa schimb si playerul... Avand in vedere ca nu am nevoie de un DVD player, ci de un player care sa stie doar radio, CD Audio, CD Mp3, si care sa sune bine cu boxele pe care urmeaza sa le pun in masina... Ce ar merita sa cumpar?

                            3. Un subwoofer... se poate monta undeva sub scaunul din spate? Daca da, ce model ar merita?

                            4. Cum se schimba difuzoarele din usi? Are careva ceva desene, sau un "indrumar" care sa ma ajute sa scot difuzoarele vechi si sa le pun pe alea noi in loc?

                            Cam atata deocamdata... Cei care ati mai facut asta, ma poate careva indruma?

                            Multumesc, Cristi D.
                            Last edited by ddcristi; 10-26-2008, 13:11 PM.

                            Comment


                            • #29
                              SALUT .Stie cineva un centru care se ocupa cu montaj de dvd auto,statii,si alte nebuni.Un centru unde fac treaba buna nu pe genunchi.
                              Am un RAV4 si vreau sa mai unblu la sonorizare.
                              Multumesc anticipat.

                              Comment


                              • #30
                                La car-tuning.ro am vazut multe Toyota "la montaj de DVD si alte nebunii".
                                Ii gasesti pe Dudesti-Pantelimon nr. 44 (la iesire din Cora).

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google