Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitionare Rav4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Recomand RAV 4 motorizare 2.0 cutie manuala de transmisie ( recomandata si de catre cei de la reprezentanta ) . Dupa parerea mea benzina este net superioara motorinei asa ca eu as recomanda sa va luati modele pe benzina , insa vorba aceea " Gusturile nu se discuta " .

    Comment


    • Originally posted by vali44 View Post
      sfaturi egale cu 0.ms celor 2 pt nimic...deja am cumparat alta marca.
      E mai bine ca ai cumparat alta marca , nu era locul tau pe acest forum si Toyota nu e pentru tine . Nu vreau sa crezi ca te jignesc dar tupeul si modul tau de exprimare te plaseaza in randul celor cu o * jermana * second cu manelele la maxim ! Presupun ca ai muncit foarte mult pentru ea ... Ca sfat pentru tine - ai grija , sunt mai multe * piei de miel * pe gard decat de * oaie * ... daca nu ai inteles ce vreau sa-ti spun , roaga-l pe tatal tau sa-ti traduca ![/QUOTE]

      Serios bree.. ?? altceva nu te duce capul ala de japonez ? sau ma rog de pensionar... presupui prea multe....( nu am muncit pt ea curiosule) nici nu ma fortez sa inteleg proverbele tale inteleptule.... praduitorule ce esti..... O sa incerc sa ma dezabonez de pe acest forum....( nu din cauza ta mosule)... pt ca am gasit alta marca..cum spuneam mai demulttt..

      Comment


      • Cata dedicatie. Sa dai reply la un post de acum 6 ani.....
        De pe acest forum nu te poti dezabona. Numai Dumnezeu o poate face.

        Comment


        • Originally posted by kretzu77 View Post
          De pe acest forum nu te poti dezabona. Numai Dumnezeu o poate face.
          Muahaha! Priceless!
          Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL (SCP90) / 11.2005 / 2SZ-FE / 5 Doors hatchback SilverGrey

          Comment


          • salut , ma numesc cosmin , am acum o masina japoneaza , nissan juke 1.5 si as dori sa schimb cu rav 4 , 2.0 b2nzina , rugamintea este sa aflu si eu concret de la cineva care are motorul asta cit consuma , in oras si in afara , mers normal si pe autostrada la 130 km/h.....stiu ca nu mai am consumul de la diesel , dar vreau sa fac trecerea la benzina .

            Toyota rav 4 2.0 benzina valvematic 127 586 km
            Distributie pe lant
            Tractiune 4×2
            Inchidere centralizata cu telecomanda
            Tetiere fata active
            Sistem franare servo-asistat, ABS &; EBD &; BA
            Tractiune integrala gestionata electronic
            Sistem de control al tractiuni - TRC
            Sistem avansat de control al stabilitatii - VSC
            Sistem de asistenta la pornire din rampa - HAC
            Directie asistata electric - EPS

            ideia este ca as da jukul meu cu dotari multiple si revizie facuta in februarie si 2000 euro....e bine ? e rau ?am inteles ca si motoarele astea pe benzina sunt de 2 feluri , cu mai mult sau mai putin consum....sunt in dilema ......nu sunt croit pe viteze mari si rupere de offroad .se poate monta gpl in eventualitatea consumului exagerat ? mersi
            si are numere de germania ravul.
            Last edited by cosmin72; 04-13-2018, 10:40 AM.

            Comment


            • @cosmin72,

              Daca intre timp ai cumparat-o...nu mai ai nevoie de raspunsuri, le-ai aflat singur !


              Cert este ca VVT-i - ul este un motor foarte fiabil si reusit al Toyota, mult superior variantelor pe motorina.


              Am inteles ca va fi modificat pe modelul 2019 pentru a atinge o mai buna performanta a consumului de combustibil. Modelul nou va ajunge pe piata europeana in prima parte a lui 2019.


              Eu unul, am comandat deja modelul 2018 (RAV-4 Luxury) si astept livrarea prin Octombrie. Imi pare rau ca nu am ales varianta Luxury Plus cu faruri LED si usa portbagaj cu actionare electrica...aum e prea tarziu.
              Duminica frumoasa tuturor colegilor !
              Last edited by emanoeladrian; 07-29-2018, 05:10 AM.
              Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
              Cap de serie 2018 !
              Made in Japan.

              Comment


              • Salutare tuturor.
                Doresc sa achizitionez un RAV4 cu VIN / serie de sasiu JTMBE31V30D098990 si ma gandesc ca poate e cineva care imi poate spune istoricul masinii.
                Am platit un raport online, ina nu e nimic clar in el.

                Multumesc anticipat pt ajutor
                Ciprian
                Last edited by BluCyp; 09-16-2018, 06:21 AM.

                Comment


                • Te referi probabil la istoricul service care numai la reprezentanta il afli. Daca vrei sa stii ce accidente a suferit masina, la reprezentanta nu aflii decat daca a fost reparata la ei si ce avarii a suferit.
                  Daca a fost reparata la service-ul din colt nu aflii niciodata decat inspectand-o in detaliu.
                  Succes !
                  Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
                  Cap de serie 2018 !
                  Made in Japan.

                  Comment


                  • emanoeladrian sa nu regreti portbagajul electric; desi e bucuria copiilor, stai pe langa el cateva secunde bune pana se deschide (si nici nu-l poti "grabi").

                    vorba rusului - "de ce sa platesti mai mult?"

                    Comment


                    • Nu portbagajul electric il regret ci farurile LED si rotile pe 18". Oricum era 2000 Euro in plus. Cand m-am gandit eu la upgrade deja intrase in fabricatie si nu s-a mai putut face nimic. Sau da, mi s-a oferit un Luxury Plus cu ,cutie automata insa sotia nu vrea in ruptul capului iar mie imi place 'mamaliga' calda ...
                      Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
                      Cap de serie 2018 !
                      Made in Japan.

                      Comment


                      • Originally posted by emanoeladrian View Post
                        Nu portbagajul electric il regret ci farurile LED si rotile pe 18". Oricum era 2000 Euro in plus. Cand m-am gandit eu la upgrade deja intrase in fabricatie si nu s-a mai putut face nimic. Sau da, mi s-a oferit un Luxury Plus cu ,cutie automata insa sotia nu vrea in ruptul capului iar mie imi place 'mamaliga' calda ...
                        Exact farurile LED sunt mare lucru. Este motivul pentru care voi alege varianta elegance ca in rest executive are tot ce vreau eu.
                        Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google